Poradna duly
Jana Čurdová
Lost - já taky doufám že nebudu platit nic … ale víš jak je to teď u dr. ![]()
akorát jsem zvědavá už teď kolik si řekne za cd a fotku (jestli se teda nechá ukecat - sestra se na to nijak netvářila když jsem ji volala a ptala se jí
)
holky - přeju vám krásný víkend
![]()
my vyrážíme za hoďku na večeři s přáteli tak se těším na pořádnou mňamku
tak v neděli zase paaaaaaaa
Ahoj holky,tak dnešek nedopadl zrovna podle mých představ. V rizikové pořádně mi objevili zase bílkovinu v moči,jenže neví z čeho.
zase mi vyskočil tlak a přitom beru na snížení dopegyt. Aspoň mě pochválila,že nepřibírám nadměrně na váze. Od pondělí ale musime nastoupit na hospitalizaci:-(. Ani nevím na jak dlouho. Prostě podle výsledků. Udělají mi nějaké vyšetření ledvin,dokonce i na oční půjdu
. A taky mě poslala okamžitě na plicní kvůli mému těžkému astmatu. Tam mi zjistili sníženou kapacitu plic a zase na:,–(ili hromadu léků. Nějak se mi astma rostoucím bříškem zhoršuje:-(. A můj obvodní lékař mi řekl,že už má za sebou pár výjezdových porodů a že ať počítám s tím že kvůli tomu astmatu budu rodit císařem. ![]()
Lakai to je mi moc líto, ale určitě bude vše OK, je lepší že si tě vezmou do nemocnice a tam tě pořádně zkontrolují........je mi jasné že by jsi raději byla doma, ale musíš myslet na toho maličkého, děláš to pro něho, raději ať tě pohlídají než aby se něco zanedbalo.
Jinak my jsme stále v lázních, jen nevím jak dlouho to tu ještě vydržíme$, Tinka dnes dostala vysoké horečky, vypadá to že se něco rozjíždí......ach jo.
![]()
JO jinak představte si, že dnes tady dole na kolonádě byli prodejci a měli tam děstké věcičky za pár kaček, tak jsem mimiskovi koupila dvě bodýčka, jedny dupajde a jeden komplet (dupačky, botyčko, bryndák a čepička) to vše za 250 kč, budou tady i příští pátek, tak pokud tu ještě budeme i my tak určitě půjdu zase nakupovat. ![]()
Lakai-ka taky mě to mrzí, ale přesně jak píše Katy. Do nemocnice se nikomu ležet určitě nechce, ale budeš pod kontrolou a snad tam nebudeš dlouho…
Katy tak snad Tinka nebude nemocná a bude brzo zas v pořádku…
Teda tos ale dobře nakoupila! Já si pořád říkám že je ještě čas něco nakupovat, ale nakukuju už po těch pidivěcičkách
a myslím že nebude dlouho trvat a začne se mi to tady hromadit ![]()
Ahojky ..nestíhám dočítat … po 6 odpo jsem přijela ze školy
jen chci nahlásit, že i konečné výsledky z amniocentézy dopadly dobře ..tak mam radost ..
Lakai ..tak držím palce ..aby jsi s mimísem nemusela v nemocncic ležet moc dlouho ..určo pak bude vše OK
Ibbu ..tak si užij véču ..
Monda ..paráda ..myčka je dobrá věc a ještě když je za fajn cenu ![]()
Katy ..tak ať se mála brzy uzdraví a gratulace ke Ko a i holčičce
Lendule ..vau ..ale hlavně že už je vše Ok ..a uvidíš že i výsledky testů budou v pořádku ![]()
ostatní zdravím a přeji příjemný víkend ..
jdu za klukama …
Holky děkuju moc za podporu. Taky doufám že vše bude ok.
Katy- a s čímpak se malá léčí? Doufám že se jí uleví a bude v pořádku. S těmi oblečky si to teda vystihla. Aspoň bude mimi jako ze žurnálu ![]()
Ibbu-přeju dobrou chuť,ať si s malým pochutnáte a ať se pěkně pobavíš.
Jezi-gratuluju k super výsledkům,aspoň víš,že je miminko zdravé.
Lakai s čím se malá léči to by bylo asi na dlouho. Ale ve zkratce, jsme v Klimkovicích, tady se léči děti s neurologickými potížemí, DMO atd. Jinak Tinka má toho hodně, má srdeční vadu, má tlusté střevo po operaci, no a navíc má oboustrannou hluchotu, nyní je rok a půl po poslední operaci a to kochleární implantát. Tak že prostě toho máme hodně.
Katy-nevím co na to napsat. Úplně mi to vzalo dech. Máte to asi hodně těžké. Ale malá je určitě velká bojovnice. A tebe taky obdivuju,jak tohle všechno zvládáš. Naštěstí dnešní medicína je už na dost pokročilé úrovni a snad i pomáhá dcerušce a usnadňuje jí život. Doufám, že se malá co nejvíc a nejdřív zotaví.;-)
Lakai dnes už to zvládám jakš takš v pohodě, naštěstí malá aspoň sama chodí, sice ne nějak super, ale chodí, když tady vidím děti na vozíčkách tak jsem vděčná za to že chodí tak jak chodí.
Ale je fakt, že to bylo pro mě hodně náročné, malá se narodila a hned třetí den nastaly velké komplikace a už byla první operace, pak jich bylo ještě dalších 6, no a pak další šok když jí bylo rok a něco a řekli nám že je oboustranně hluchá, no ale už jsme se s tím dávno srovnali a milujeme jí nade vše, je to naše zlatíčko. ![]()
Katy-i kdyby moje dítě nemělo být po narození 100% zdravé tak ho budeme milovat a postarali by jsme se. Je mi líto těch,které daji rodiče do ústavu,ale možná někdy jinou možnost nemají. Ale držím palečky a hlavně přeju hodně síly,pevné nervy a hodně zdravíčka pro malou na to všechno.
Jinak všechny zdravím. Včera mi zase strašně tureko břicho a měla jsem o malého strach,ale dneska už jsem cítila konečně první pohyby. Je to úžasné. Úplně jsem z toho na měkko. Ale přítel to ještě na pohmat necítil.
takže je malý asi v pořádku.
Ahojky holky,
zdravím takhle při nedělním večeru
. Jaké pak jste měly víkendy?
My paráda
v pátek jsem byla na těhuplavání, bylo to super. Nejdřív jsme se proplavaly a pak jsme dělaly různé cviky, hlavně nácvik dýchání k porodu, pak posilování pánevního dna a různé cvičení na záda, bříška a tak… Mě se to moc líbílo, tak jsem se nahlásila na 10 lekcí. Navíc to vede mooooc sympatická porodní asistentka ![]()
Akorák jsme jeli jen tak tak na čas, tak jsem byla na chudáka Leoška docela protivná, navíc mě ta blbá hádavá nálada chytla ještě v sobotu
no snad to na mimíska nebude mít nějaké následky, že to pak bude protivka ![]()
Včera bylo u nás krásně, úplně jarně… tak jsem vyprala spoustu prádla, usušila jsem to venku… Odpoledne jsem byla na maxiprocházce… no a večer jsem byla už celkem utahaná, ještě asi po tom plavání…
Dneska jsme byli se známýma na obídku, no přežrala jsem se teda až nechutně
… ale bylo to výborný, dala jsem si česnečku, pak jehněčí s bylinkama, rajčátkama a zapečné nivou
opečené brambůrky a zeleninový salát a jako bonus alžírskou kávičku… no a celý odpoledne to trávím ![]()
Bohužel je tedy pěkně hnusně, tak jsme ani dneska nešli na procházku…
A co vy holky jste dělaly?
ahoj maminy ![]()
tak prvně - Lakai , ať si tě v nemocnici moc dlouho nenechají, ale jak už psala holky … hlavně že budeš pod kontrolou … lepší preventivně než třeba pozdě
a budeš aspoň vědět že jste oba v pořádku - budou tě kontrolovat denně ![]()
jinak, my v pátek na večeři super - jak psala Monďa - přejedla jsem se ale bylo to výborný ![]()
Moni - to je super že jsi si to plavání užila - prosím tě - od kolika hodin to tam mají? … teď jsem to říkala manžovi že bych taky začala jezdit … a víte co on na to? sprosťák jeden
že ať si něco zruším a jezdím … že se aspoň uklidním
![]()
jj, a jinak zítra je zase pondělí
a jaké vás čekají vyhlídky?
http://www.sirmi.ic.cz/deti/21.gif
SRPŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/20.gif
** TĚHULKY **
**Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.
Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.3. a 24.3. fetální echo srdíčka
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.3.
Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 5.3. velký UZ Gennet
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 22.8. - gyn KO 25.2.
Fuerte -
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Kacenka1
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..
Lendula37 - Lenka - okr. Karviná - TP 21.8. - KO
Hehu
Lakai.ka - 22 a 28
MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3
Stofi Brno - Niky (2.5)**
Ahojky při pondělku … ..prosím zašlete mi formou SZ další kontroly u dr a připadně nějaké opravy …děkuji ..... ![]()
Jezi - super seznámek
![]()
Ibbu - musíš si zavolat té paní (kontakt je na www stránkách) a ona tě někam zařadí, musíš se jakoby objednat
. Mě slíbila, že se mi začátkem týdne ozve, kdy budu chodit…
Ve středu bych chtěla jít do toho předporodního kurzu, tak uvidím jaký to tam bude ![]()
Jinak holky tady máme dneska krásné jarní počasí, svítí a je i docela teplo
tak jsem vyrazila na velkou procházku
. A jakpak je u vás dneska?