Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
16.3.09 17:14

Ahoj holky,

tak my už jsme doma, Tinka má ATB tak že nás předčasně pustili domů.
Hned jsem se po cestě domů stavila za dr. ať mi vypíše znovu návrh na lázně, ono když nemáme splněny ty základní 4 týdny tak můžeme jet tento rok ještě jednou. Tak že bych to chtěla stihnout tak do května. :D

Jezi seznámek moc pěkný, jen víš co bych tam změnila? Seřadila bych nás podle termínu porodu.......teda pokud se ti to chce dělat. :D

Jinak u nás počasí je celý den hnusné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.3.09 18:41

ahoj Katko - vítáme tě doma :D a halvně ať ti ty lázně vyjdou ještě před mrňouskem :wink:

Jezi - připojuji se k holkám - seznámek moc pěknej! a s tím seřazením by to nebylo špatný jak píše Katka … uvidíš :wink:

jo holky a co ta Fuerte? asi ji neznáte co? já jen že tu od prosince nebyla :nevim:

Moni - díky za info! mě se teď konečně hnulo dění okolo práce tak uvidíme jak to dopadne … hlavně budu pozastavovat živnost tak jsem na to zvědavá :roll: a snad budu mít víc času i klidu :wink: (na sebe :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
16.3.09 19:03

Katy - tak hlavně ať Tince atb. brzy zaberou a je jí dobře. Držím palce ať vám ty lázně výjdou ještě do května…
Mimochodem co Baffy? Jak na tom je s tou nožkou??

Ibbu - s tím plavčením uvidíš, mě se to líbílo a ráda bych chodila hlavně proto, že jinak jsem doma…
Teda to by se mi taky líbilo takový vyprávění o Mexiku… musí to tam být super… i když já bych z toho v angličtině teda moc neměla :lol: :lol:

Jinak souhlasím s holkama s tím seřazením podle data porodu, je to super nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.3.09 19:39

Monda Baffy no jak se to vezme, jak jí ten implantát vytáhnul tak po týdnu začala se o nožku trochu opírat, teď 14 dní po vytažení na ní už trošičku došlapuje, ale zdaleka to ještě není OK. Čeká nás cvičení, plavání atd. Už aby bylo počasí na to plavání. Tak za týden máme začít nožku trochu více zatěžovat, jako že procházka 100m a postupně prodlužovat. NO snad to bude OK, ale je to fakt na dlouho, doufám že v létě už bude moct běhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
16.3.09 19:56

Holky s tím seznámkem máte dobrý nápad :wink: ..to udělám

Katy ..ahojky ..tak vítejte doma a Tince přeji brzké uzdravení .a též přeji aby vám ty lázně vyšly podle vašich představ a Baffy aby se dostala do pohody

jinak na plavání bych chtěla jet ve středu … tak jsem zvědavá jaké to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.3.09 20:36

jo Katko - to jsem zapomněla :oops: hlavně ať se malá brzy vyzdraví :wink:

a Baffy taky - ale určitě se z toho vyhrabe brzoučko … jak jen bude hezký počasí tak nám sluníčko zvedne náladu všem!!!

Moni - já bych to plavání taky ráda - jen mi řekni, to je bazén jen pro těhu? a jak je tam - teplo?

• mám blbý dotazy co? :lol:

akorát mám problém jak to skloubit s prací … teď čekám jak se mi to tu vyvrbí , kolik lidí mi odpadne - jestli někdo :lol: (ale zase aspoň vydělám nějakou korunu … je toho na mimíse dost 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.3.09 20:43

Jezi - tak pak taky písni jak se ti líbilo plovčení :wink:

prosím tě, ty jsi psala že budete mít chlapečka viď? (já jen jestli to nepletu)

Moni - a ty jedeš příští týden na velký UTZ? - necháte si říct co to je viď?

holky mě manža oznámil že možná pojedu na velký UTZ sama - máme objednanou dodávku cihel na opěrnou zeď na zahradu a bojím se že blbou náhodou nám 100% přijdou ve čtvrtek a Filip bude muset zůstat doma :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.3.09 20:58

Ahoj maminy,tak já už ležím v nemocnici,ale naštěstí jsem si vzala noťas s sebou. Dneska to bylo po příjmu náročné. Vzali mi snad litr krve,pak potřebovali čerstvě vycévkovanou moč(toho jsem se bála,ale dá se to vydržet),pak jsem šla na EKG a ještě nějaký vyšetření spodkem a měření tlaku. Jsou tu samý studentky. Teď jsem večer začala špinit a trochu bolelo bříško a sestra mi „prý po konzultaci s doktorem“ donesla prášek proti bolesti. Fakt přístup. A vůbec mě nikdo nezkontroloval. Ale tak snad to bude jen z toho cévkování. Teď tu zase byla sestra měřit tlak. Naštěstí už ho mám lepší. Jinak Katy super že už jste s malou doma. Lázně doufám stihnete a malé to jen prospěje. Hlavně pevné zdraví. Jezinka-diváka jsem se na seznam,ale v mě tam moc toho napsané nemáš,mám ti to poslat znova? Jinak holky plavání je určo úžasná věc a jen vám prospěje. Škoda,že taky nemůžu. Tak se opatrujte a já zase zitra,jak budu moct písnu. Páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.3.09 20:58

Ahoj maminy,tak já už ležím v nemocnici,ale naštěstí jsem si vzala noťas s sebou. Dneska to bylo po příjmu náročné. Vzali mi snad litr krve,pak potřebovali čerstvě vycévkovanou moč(toho jsem se bála,ale dá se to vydržet),pak jsem šla na EKG a ještě nějaký vyšetření spodkem a měření tlaku. Jsou tu samý studentky. Teď jsem večer začala špinit a trochu bolelo bříško a sestra mi „prý po konzultaci s doktorem“ donesla prášek proti bolesti. Fakt přístup. A vůbec mě nikdo nezkontroloval. Ale tak snad to bude jen z toho cévkování. Teď tu zase byla sestra měřit tlak. Naštěstí už ho mám lepší. Jinak Katy super že už jste s malou doma. Lázně doufám stihnete a malé to jen prospěje. Hlavně pevné zdraví. Jezinka-diváka jsem se na seznam,ale v mě tam moc toho napsané nemáš,mám ti to poslat znova? Jinak holky plavání je určo úžasná věc a jen vám prospěje. Škoda,že taky nemůžu. Tak se opatrujte a já zase zitra,jak budu moct písnu. Páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.3.09 21:07

Lakai - to je dobře že ses ozvala :! držíme všechny pěstičky ať je to v pořádku …

… přeci jen jsi „pod dozorem“ :lol: a neříkali, jak dlouho tě tam budou držet?

… pěkně odpočívej ať jste oba v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.3.09 21:26

Ibbu-ahoj,vůbec nevím,až jak dopadnou testy ledvin. Nemůžu se ani pořádně vyčurat,tak tam asi něco bude. Mám strach,protože známá teď kvulix tomu přišla v pátém měsíci o dvojčatka. Raději nemyslet. Naštěstí tu nejsem sama. Jsou tu ještě dvě těhulky. Jedna špiní,protože na nízko dělohu a ta jí leží na čípku a druhá má to co já. Bílkovinu v moči a vysoký tlak. Ale ta čeká dvojčatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
16.3.09 22:03

Lakai - moc moc držím palce ať je všechno v pořádku, myslím na vás :srdce: .
Vím, že se mi to lehce říká, ale mysli pozitivně…

Ibbu - ten bazén je speciálně jen na plavání malých miminek a dětí a na cvičení pro těhulky. Neboj, je tam teplo, voda má kolem 30ti stupňů aby tam nebyla dětem zima :D . Já jsem „zmrzlina“ je mi pořád zima, doma si i přitápím v koupelně, takže když tam bylo teplo mě, tak bude každýmu :D

Katy - za chvilku bude teplo a Baffy plavání určitě prospěje :D

No nic holky jdu spát… jsem teď jak šípková růženka… chodím spát tak kolem 10. a kolem půl 9 vstávám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.3.09 09:43

Ahoj holky,
moc držím všechny palečky všem nemocným, ať vás to trápení brzy přejde.
Já jsem se zrovna dověděla, že tripple testy jsou negativní :P , takže mi spadl velký kámen ze srdce.
Začala jsem chodit na gravid jogu = fakt doporučuju, je to super.
Kamamrád mi přinesl hodddně zajímavou knížku o výchově děti, jmenuje se Koncept Kontinua a napsala to Jean Liedloffová, je to hlavně o nošení dětí v šátku a o problému s odtržením dítěte od matky. Fakt mě ta knížka hodně vzala, takže určitě budu kupovat šátek a naše malé často nosit. Mě čeká velký ultrazvuk až za 3 týdny, tak snad to rychle uteče.
Mějte se krásně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.09 09:47

Lakai, držím palce, ať je vše OK.
Katy2, taky přeji hodně štěstí a hlavně ZDRAVÍ - jak Tince, tak Baffy..

Ostatní děvčata zdravím a omlouvám se, ale už je toho tolik napsáno, že nebylo v mé moci si pamatovat vše :oops: Jako by mi prcek užíral IQ či co. Fakt jsem marná. Minulý týden jsem mluvila s Kubou a řekl mi, ať se chovatelky zeptám, jak obnovit tetování u psa. Dnes jsem se rozhodla napsat e-mail. Kdybyste mě zabili, nevzpomenu si ani jako. Dumala jsem tak dvě hodiny a pak jsem se sebrala, vzala telefon a zeptala se ho, nač se to mám poptat. Hm. A řeknu Vám, i kdybych dumala celý den, tak na to tetování bych fakt nepřišla. Ch jo.. :-)

Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
17.3.09 13:45

ahojky,

lakai,držím palečky,aby bylo vše o.k.,je to v nemocnici vopruz,ale je to opravdu lepší než si pak něco vyčítat…

moniko,s tím iq jsme na tom stejně a to ted musím sakra přemýšlet :? :lol:

autosedačky,my máme chicco a byly jsme spokojeni,jen jsme měli obříka,takže šla dost brzy do maxi cosi priori a taky spokojenost,jen by mohly mít sundavací potah,protože takhle se to strašně debilně čistí…

iso fix,dobrá věc,ale pozor do každého auta nejde :! musí to být hodně nové auto,aby mělo takový dráty v sedačce mezi opěradlem a sedadlem…každopádně,my si naběhly,pač nám to tam nejde a nikdo nám to neřek a to máme auto z roku 2002 :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí