Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5328
20.3.09 15:47

čau holky,

já jsem první těhotenství mazala břicho modrou Indulonou a strie žádný, ale taky jsem toho názoru, že důležitá je hlavně elasticita.
Ale kámoška do porodu strie neměla, při porodu jí na břicho skočila sestřička a břicho jí popraskalo.

Mondi, vidíš, na ten veletrh jsem se taky chtěla podívat, ale asi to nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
20.3.09 16:56

mondo,užij si veletrh,taky jsem chtěla jet,ale máme oslavu,takže to neklapne a ani by se mi nechtělo takovou dálku,jsem pak děsně zmožená a hlavně mě úděsně bolí stydká kost :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.3.09 17:08

Ahojky ..sleduji vás ..ale je mi furt nějak blivno :?
jinak Petr taky je bordelář a to budu mít takové 3 :lol: ale já to taky s úklidem moc nepřeháním - i když binec taky ráda nemám ale ani přeuklizeno ..což s dětma mít už nikdy nebudu ..uklídím a za chvíli je to tu to samé …tak občas má Petr narážky, co furt doma dělám když mám mateřskou (ale takle to maj doma i mé kamarádky) ..tak mu vždy odpovím, že za tohle mě stát neplatí :lol: :lol: ..a mam klid :lol:

Lost ..do Prahy jezdím do školy ..jinak jsem z jihu - od Strakonic

Mondo ..já na něj chtěla jít v Pze, ale měla jsem dlouho školu a pak jsem byla Ko jela dom :wink: ..tak si to tam užij
a i to plavání ..to ti závidím ..tak dej pak info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.3.09 17:12

Kačí - to je dobrý námět k „hovoru“ :lol:

tak já se taky hlásím k jednomu ze sbírky :roll: no, neumím si představit jak to tu bude vypadat až nebudu moct … manžu jsem zatím jen dokopala k nádobí - a na moje „psychické přípravy“ co se týče vytírání se jeví dost netečně :lol: no už teď musím v mezipauzách odpočívat …

jo a když jsem mu řekla že se budou muset taky umýt okna (já už to fakt dělat nebudu) tak mi řekl že to počká až do září :lol: no na zabití :pocitac: :lol:

Monďo - užij si plavko - a pěkně si pak odpočiň :! ať si na zítra fit - docela ti ten „výlet“ závidím - určitě to bude moc fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.09 17:13

Holky,
já dnes byla u své „masérky“ a ona hodně pracuje i s energií a tak, že harmonizuje tělo, vždycky mi doporučí, co dělat, kde mě „tlačí bota“. Dnes mi řekla, že mám problémy s močovými cestami a že bych měla pít urologický čaj aspoň trošku preventivně (přitom jsem jí nikdy neřekla, že mám potíže s močákem).. no je fakt super..

ale… co jsem chtěla napsat. Jak pracovala s tou energií a harmonizovala mi tělo a čakry (já tomu prd rozumím, ale vždy se cítím parádně), tak jsem normálně cítila první pohyby. Nekecám.. Takové dloubnutí.. párkrát za sebou.. no málem jsem se jí tam rozbrečela.. říkala, že prckovi je dobře a že se těší na sluníčko (asi že se narodí v srpnu :-) ).

Taky mi říkala, že pomáhá prostřednictvím terapie uvolňovat porodní cesty, že jí všechny maminky porodily na den přesně v termínu a bez problémů. Že za ní byla paní, které řekli lékaři, že miminko má placentu přiťáplou na hlavičce a že 100pro bude rodit císařem a ona s ní pracovala a vše se spravilo a rodila normálně a vše OK.

Vím, že se to může zdát trochu šarlatánské, ale věřte nebo ne, mi ta její péče moc pomáhá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
20.3.09 19:23

Tak jsem doma z plavča :D jsem trochu utahaná z tý vody, ale jinak super… jako bonus jsem si dala zmrzku :D

Moni - to mi připomíná trochu tu paní co jsem u ní byla ve středu v tom předporodním kurzu… dělá i spešl těhumasáže, je taky přes tu energii a tak. Já se v tom taky prd vyznám, ale to tom, že její klientky nikdy nepřenáší a většinou rodí v termínu taky mluvila. Říkala, že je to hodně o psychyckým bloku… no mluvila o tom jen okrajově, tak nevím nevím, ale je pravda, že koho znám a chodil k ní tak rodil v termínu… tak uvidíme, jak dopadnu já…

No nic holky, jdu odpočívat a zítra po veletrhu se ozvu.

Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.3.09 22:12

Moni - já bych tomu věřila ! a určitě je to hodně ulevující a pomáhá to :D

to víš, jak je spokojená maminka, je spokojený i brouček :wink:

to já kdybych někoho takovýho znala, taky bych se za ním vydala :D

• je fakt že moje mamina je léčitelka a má spoustu „takových“ :lol: známých … ale když potřebuji pomoct, mám se na koho obrátit :wink:

Monďo - pěkně si to zítra užijte a pokoukejte - jinak je super že si to plavko užíváš!!! :D

holky dobrou krásnou noc a v neděli paaaaaaa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.09 10:49

Hezký den holky!
Já se vyspinkala úplně dorůžovoučka. Včera po té masáži jsem byla tak krásně uvolněná a vláčná, že jsem do pelíšku zapadla v sedm hodin večer a vyhrabala se z něj dnes v devět ráno. No, paráda. Už dlouho jsem se tak parádně nevyspala.. taky 14 hodin v kuse, že? :-) Teď jsem taková happy a usměvavá a nic se mi nechce dělat.. :-)
Mějte prima den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.3.09 14:24

Holky zdarvim ja jsem uplne mrtva.To pocasi me drti. :evil: :evil: :evil:

kacenko1 a odkud jsi?Jestli to teda neni tajemstvi. :wink: :wink: :wink:

Mejte se a uzijte si zbytek vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
22.3.09 17:34

Ahojky holky,
jak pak jste se měly o víkendu?
Katy - jaký byl sraz s hafánkama? Určitě super viď…

My jsme byli na tom veletrhu Pro Dítě…
Jsem ráda, že jsme tam jeli…Bylo tam spousta kočárků a dalších věcí pro mimísky…
Měly jsme 2 fafority než jsme tam jeli, Peg Perego GR3 a Casualplay S4…ovšem jen to tý doby, než jsme je viděli na živo :( :?
GR3 se nám nelíbilo vzhledově, hlavně s nasazenou robičkou :? … no a Casual se nám líbil do tý doby, než jsme viděli velikost korbičky zevnitř… mám pocit, že je to pro mimčo tak max na 3-4 měsíce, je fakt extrémě malinká :? … takže tyhle dva nic…
Ovšem kočárky, co jsme doma téměř hned zavrhli, se mám ve skutečnosti líbily moc moc … takže máme 2 favority. č. 1 - Tako Jumper X - 4 kolka s předníma otočnýma kolečkama, v nové kolekci barev (100% vyhrála filová v kombinaci se šedou). Má barevnou i konstrukci, taky do fialkova… neokoukaný, originální a přitom moc krásný :D :D Korbička prostorná, lehce ovladatelný, super odpružený… ale je to úplná novinka,ještě to není ani na netu… tak doufám, že do srpna budou normláně k sehnání, ale podle toho co nám v tom stánku řekli, tak by neměl být problém…
No a kdyby to náhodou nevyšlo, tak č.2 - Implast Bolder SD - taktéž novinka pro r. 2009, má taky 2 přední otočný kolečka, černou konstrukci ale hlavně bezkonkurenčně velkou korbu!!! a barvička buď černá v kombinaci s bílými květy, nebo bílou s černýma kroužkama, nebo šedá s černo - šedýma kolečkama :D
No jsou to obě sice polský značky, ale vypadaj krásně, i to zpracování je myslím celkem dobrý…Sice je to něco co jsem původně nechtěla ani náhodou, ale na živo ty kočíky vypadaj fakt úplně jinak…
No a když se na nich něco pos… tak mě to nebud štvát tak, jako kdybych dala za kočár 25.tisíc… a za ušetřené penízky nakoupíme látkové plenky.
Docela hodně mě včera zaujaly, tak jsme se rozhodli, že to nich na 90% půjdem, je to pro mimčo určitě lepší, než ty jednorázovky… Sice se musí prát, ale nemusí se žehlit… Mám kam věšet, v prádelně je místa dost, a schne to tam jedna báseň…
No toť náš výlet na veletrh…
A aby jsme toho ježdění neměli málo, tak jsem dneska ráno jeli opět do Brna, pro ségru s přítelem, přifrčeli z hor…
Odpoledne jsem byla ještě u babičky a teď už budu jen dpočívat :D :D
Ty jo to jsem se rozepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.09 17:37

Moni,
a proč preferuješ ty látkové pleny. Asi je to někde už napsáno, ale zajímal by mě tvůj názor.
 Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
22.3.09 17:59

Čauky holky :D

Monďo - tak to je super že jste si veletrh užili! na ten implast bolder jsme taky koukali … a ten černý s květama vypadá mooooc dobře :wink: ale podle popisu ten fialkový bude určitě super (i s tou konstrukcí) - jak najdeš někde fotečky, určo je sem dej!

• hlavně černý kočáry vypadají moooc pěkně, elegantně …

Katy - a co víkend? už jsi zase doma?

holky, já se dneska tak rozčílila … jsem hrozná, ale nemůžu si pomoct … od přírody jsem dost vznětlivá a teď místo abych se krotila kvůli miminu tak jsem jak fúrie :? :(

jo a mám na vás dotaz - netrápí některou z vás samovolný únik moči?

• já s tím začínám mít problémy a je to dost nepříjemný … ale říkat to dr. asi nemá cenu, co? asi je to v těhu normál … :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.09 18:06

Ibbu,
trápí. Když jsem byla nemocná a chytl mě záchvat kašle; a dnes při kýchnutí :oops: Navíc poslední roky mám problémy s močákem (prý nedočůrávám či co), tak se to asi teď načetlo. A taky trajdám v noci na záchod, což nebývalo. Ale pochopitelně to přičítám rostoucímu bříšku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.3.09 18:06

tak jsem se o ty látkové pleny zajímala a našla toto:

http://jetensky.net/…ani-nakladu/

Docela zajímavé, co říkáte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.3.09 18:07

Ahoj holky,

na srazu bylo fakt super, hafo pesanů a tooolik sněhu, jsme tam málem ani nevyjeli. :D

Monda Tako Jumper je taky můj favorit, ten nový jsme teda asi ještě neviděla, ale i tak jsem už na ně koukala.
 http://www.sambaby.com/…jumper-2009/?…

Jo hele Mondi a nějaké fotka by toho nového Taka nebyla? :D
Mě se taky moc líbí a ani mi nevadí že je polský, na tu chvíli je to stejně fuk. Já už jsme myslí tady jednou dávala odkaz na ten Tako, myslím že na zelenkavý. :D

Ibhu samovolný únik moče mě zatím netrápí, no a dr. bych to možná řekla, možná něco poradí, fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí