Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
18.3.09 17:38

Ahoj holky,
Tak jsem dnes neplánovaně viděla mimíska. :lol: Byla jsem na KO na urologii a dělali mi ultrazvuk ledvin a močového měchýře ten ale kvuli mimi vidět nebyl tak jsme s dr zkoukli mimíska úžasný natočila monitor tak abych to taky viděla. :lol: Pěkně tam sebou mrskalo, kopalo, mávalo ručka no prostě krása. :lol: :lol: Zkoušela zjistit co to bude ale vždy se otočilo tak že to vidět nebylo. :( Jinak KO dopadla dobře.Zánět močov. měchyře je vyléčen. :lol:
Jinak s tou pamětí sem na tom stejně taky mi mozek nefunguje normálně. :oops:
Bříško mi povyrostlo a mám nahoře 6 kg. :oops:
Katy doufám že malá i Baffy budou co nejdřív v pořádku.
Lakai držím palce ať je vše brzo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.09 19:11

Marky - tak to je super když si takhle „užiješ“ bobíska i mimo KO co?

já vyrážím na 8 na UTZ tak se na Helču taky moc těším :wink:

Katko - to jsou teda dardy 8O ale jak píšeš, co pro dítě člověk neudělá viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
18.3.09 20:07

Marky - je dobře, že ty i mimísek jste v pořádku :D

Katy - vy máte to česání asi trošku náročnější jak my u leonů, u nás stačí fakt jen vyčesat, hlavně za ušima a na kolhotkách…

Nechápu, proč věci pro tyhle děti jsou tak drahý, výrobci na tom akorát chtějí zbohatnout… ostatně jako všichni na všem… Přitom si mylsím, že by takový věci měly být ještě levnější než „normlální tříkolky“

Jinak holky, byla jsem na tom předporodním kurzu… není to tam rozdělený podle toho v jakým týdnu těhulka je, prostě to pořád běží a těhulky přichází průběžně… Já byla dneska poprvý a zrovna tam ta paní co to vede (je to porodní asistentka) promítala film o porodu… a světe div se mě to uklidnilo… Byl to americký dokument „Porod jako orgasmus“ zaměřený hlavně na porody doma, o tom sice ani náhodou neuvažuju, ale hodně to bylo o zbytečným používání léku při porodu… docela zajímavý. Příště budem mít „prnatální komunikace s miminkem“ tak se moc těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
18.3.09 21:35

čau holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
18.3.09 21:37

čau holky,

mám vás dočtené, ale asi týden jsem se tu neukázala, tak ani nemá smysl reagovat.

Jen jsem postřehla, že Lakai.ka je v nemocnici, tak doufám, že to bude brzo v pořádku.
Mmch, já mám taky z minulé KO v moči bílkovinu, ale tlak mám v normě.

Zítra jdu do poradny, tak se dozvím výsledky triplů a doufám, že moč bude v pohodě…

Jinak já jsem taky někde zaslechla, že na sedačku s Isofixem je potřeba novější auto, co už na to má vybavení, ale my už sedačku máme, tak jsem tomu nevěnovala žádnou výrazno pozornost.
Určitě vám poradí v obchodě.

K tomu spaní s mimčem - já jsem taky zastávala názor mimča ve své postýlce, ale když kojíte, tak je realita jiná :lol: , malá se v noci vzbudila na kojení, tak jsem si ji vzala k sobě a vzbudila se až se malá hlásila po dalších x hodinách (většinou 3-4) o další dávku.

K těm kilům, minulou KO jsem ještě nic nabranýho neměla, zítra už bude asi něco nahoře, uvidíme.
No a břicho mě během tohoto týdne celkem poskočilo, takže už začínám vypadat jakžtakž těhotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
18.3.09 23:33

Moni - hlavně že se ti kurz líbil :wink: a švagrová si může říkat co chce :lol:

… hodně mamin říká že realita je potom úplně jiná, ale za pokoukání a užitečné informace nic nedáš :)

Stofi - s tím spinkáním máš pravdu … věřím tomu, že když se v noci probudíš a mimíse kojíš usneš při tom raz dva :lol: už vidím sebe - velkého spáče - jak jsem naprosto vzhůru a ještě potom vstávám a dávám ho zpět :lol: :lol: :lol: (ale zase - není to uspávání … tak si myslím že je to taky něco jiného)

ale stejně se těším na mazlíka :lol: teď mi psala bývalá spolužačka, že si z prďolky „vychovává“ mazla už od narození :D

holky, co máte nějaký problémy - ať jste hlavně v pořádku i s mimískama :! … akorát nevím - co způsobuje ta bílkovina v moči? je to velký problém? (tomuhle nerozumím :oops: )

holky moje dobrou krásnou noc i mimískům v bříškům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.3.09 07:19

ahojky,

já za chvilku razím na KO,tak jsem nervní jak sánky v létě,pač budou výsledky triplů :?

kojení v noci,tak u nás to Anet vyřešila,pač po každým kojení se zá:,–(ně psrala až prosrala :lol: jinak to nazvat nejde,takže já jsem jí přebalovala až po koju,takže jsem ani usnout nestačila,mě spíš dělal problém znovu usnout a sotva jsem usnula,tak už se zase hlásila :lol: :twisted:

ibbu,nevím třeba ti někdo ohleně isofixu poradí,ale my zkoušeli všechno možný a nejde nám to,ono na tý tyči máš dvě světýlka,který musí svítit zeleně,ale když nemáš ty sedačky a zapřš to jen o podlahu,tak se rozsvítí jen jedno a fakt je to nestabilní…

mondo,no jo no „chytré zkušené matky“,pošli jí do patřičných mezí a máš jednou pro vždy klídek :wink: po bitvě je každý generál,takový typy faaakt nesnáším

tak já letím papa avšem kdo jde na KO držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 09:58

Ahojky děvčata,

tak jak se máte při čtvrtku?

Já dnes volala na 3D ultrazvuk, tak půjdu asi příští pátek, hodinu mi upřesní zítra dr. po telefonu. Říkal že nejlepší termín pro 3D je 20-23 tt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.3.09 10:05

Ahojky holky,

Kačenka 1 - držím palce, uvidíš, že výsledky budou v pořáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.3.09 10:19

ahoj maminy ,

tak se hlásím ze jsem zpět z velkého UTZ - až na zklamání že nám nedal ani fotku (natož záznam :evil: ) … tak jsme ale navýsost spokojená … jsme v pořádku a v bříšku máme opravdu Helču :! :lol:

(ani nevíte, jak blaženě se manžel koukal, když nám dr. řekl, že je to slečna :lol: ale pak už samozřejmě „machroval“ že to přeci říkal, že ví co si dělal :D :lol: )

Kačí - my budem mít autosedačku normální na pásy (spolu s kočárem) … já jen že jsem něco o tom isofixu slyšela v TV … ale taky tomu nerozumím - a vy jí máte tak tam pěkně kecali - ptž jsem z jejich reportáže pochopila, že to jde i do starších aut (ale jak to vysvětlovali to už si nepamatuju)

držím pěstičky, ale bude to v pohodě !!!!!!

no, s těma mrňouskama a kojením a uspáváním je určitě „legrace“ - ale každá si to uděláme jak to bude vyhovovat mimísům a pak až možná nám, co? :lol:

Katy - vidíš - mě dneska dr. říkal na 4D mezi 24 a 28tt 8O - jsou to všechno pacholci :! každej si dělá a říká co chce :evil:

a já se v tom rozpoložení úplně zapomněla objednat na 4D - ale tak mě tam dneska zklamali že vůbec nevím …

Moni - nevíš jak je to se 4D v Jihlavě? je to teď okamžitý nápad, ža bych jela radši tam ale zase nevím, jaký to tam je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 10:35

Ibbu no já fakt nevím, ale určitě je mimi lépe vidět když je menší, tak že na 3D bude hezky vidět a ne jen třeba kousky, jako tvář, pak nohy atd. Tak že proto si myslím že ten náš dr. to dělá dříve aby bylo na záznamu vidět asi co nejvíce. Fakt teda nevím proč by to jinak dělal tak brzy. :D

Jinak děvčata co se týká isofixu tak jsem se o tom bavila s manželem, koukal taky na to když to bylo v tv. Isofix mají obravdu jen novější auta..........ale hovořili tam o té alternativě jak co nejlépe zabezpečit autosedačku když isofix v autě není, no a to právě bylo to s tou vzpěrou, tzn. že autosedačka je normálně připevněna pásem a zároveň je od podlahy ta vzpěra, no a manžel říkal že tam jde o to, že když je to zapřeno ještě o podlahu tak že se ta autosedačka taky nepohne dopředu že ta vzpěra to nějak drží. Já tomu nerozumím, ale tak to vysvětloval můj manžel. Ale co z toho vyplývá? Výplývá z toho to, že nejbezpečnější je isofix, pak teda ta alternativa s tou vzpěrou no a nakonec jen klasické připevnění autosedačky pásy.
Tak doufám že jste to z toho mého popisu aspoň trochu pochopily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
19.3.09 10:58

ahoj děvčata,

Katy, díky za vysvětlení Isofixu, my teda máme tu nejposlednější variantu…

Ibbu, velikánskááá gratulace k holčičce!!!!!!!!!!!!!!! Jé, já bych si taky dala ještě jednu říct :lol: :lol: :wink:

Já jsem byla dneska na té KO, tak bílkovina v moči už není ( Ibbu taky přešně nevím co to znamená, jen když se k tomu v posledním trimestru přidá vysokej tlak a otoky, tak hrozí preeklampsie), jen mám zase pro změnu vyšší tlak, takže v pondělí jdu na přeměření a moc se jí nelíbila ta má častá bolest hlavy.
Poslechla si mimčo, vše ostatní OK.
No a nahoře mám 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.3.09 10:58

Ibbu málem bych zapoměla ti pogratulovat k úspěšnému ultrazvuku a hlavně k tomu že to bude holčička. :D Jo a jmenovat se bude teda jak? Helča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
19.3.09 11:15

ahojky,

tak jsem z5

ibbu,gratulka k holčičce :potlesk: :srdce: a hlavně ke zdravé holčičce :wink:

katy, isofix si vystihla úplně přesně :wink: my používáme druhou variantu,jelikož to jinak nejde a docela mi to naštvalo,no jo prodejci hlavně aby prodali :evil:

Tak výsledky triplů dopadly dobře huráááá a já byla taaak nervní…a na velký utz jdu až 16.4. 8O což fakt nechápu,zdá se mi to nějak dlouho,ale holt bere směrodatný Tp dle MS,ale já na stopro vím,že ovu byla o týden dřív,takže utz nekecá…no nic,tak si počkám,ale mám si přinést flashku

3D - tak já jsem s Anet byla ve 22.tt. a bylo to vidět opravdu krásně,ale kamarádka byla až 27.tt. a tam už byl hezky vidět obličejík,takový jasnější,ale zase neměla tam mimi celé,ale na kousky,tak nevím co je lepší,taky o tom přemýšlím,kdy jít…

mondo,tak vítej do klubu s příjemnou švagrovou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
19.3.09 12:24

Ibbu - veliká gratulace k Helči :D (manža taky říkal že dělá holčičku, tak uvidíme :D )
Ten utz v Jihlavě nevím, zkus mrknout ne netu, jestli ho nedělaj třeba přímo v porodnici, ale nevím, já se chystám do Brna…

Kačí - tak to je super, že výsledky dopadly dobře :D

Vidíte, jak se bavíte o tom islofixu, myslela jsem, že to na bezpečí nemá vliv, že jde jen o to, že se to lehčeji a jednodušeji upevní… takže děkuji za vysvětlení. Mylela jsem že je to celkem zbytečné kupovat, ale takhle do toho určitě půjdeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí