Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5328
19.3.09 22:03

vítám doma Lakai, hlavně se šetři.

Katy, to je dobře, že je Tince už líp.

Ibbu, já jsem měla dneska tlak 142/70 a v pondělí tam musím naklusat znovu na přeměření, doktorce se nelíbí, že už je to zvýšený, ale ona to řeší taky kvůli bolestem hlavy, na který jsem si postěžovala.
Ale teď večer jsem se měřila u našich a měla jsem ho ukázkovej. Ono totiž k mojí doktorce musím vyšlapat 3 patra a pak se diví, že mám zvýšenej tlak :lol:

Já jsem šulánky (u nás se tomu tak říká) s mákem dělala minulej pátek, taky jsem měla na ně strašnou chuť.

Ještě jsem se chtěla zeptat, už mažete břicha? Já totiž ani nevím, kdy jsem začínala u Nikolky… ale už bych asi měla začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.3.09 07:17

Holky zdravim taky po delsi dobe zase.Jinak se pridavam do klubu holcicek ve stredu nam dr.potvrdil holcicku takze eli bude mit segru a tinek bude mit doma babinec. :D :D :D uz se moc tesi.

Reagovat budu zase pozdeji nestiham docitat mejte se a at jste vsechny v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
20.3.09 08:16

ahojky,

lost gratulka k holčičce :wink:

stofi,ono je lepší když se to pohlídá a ibbu 140/90 je hraniční tlak…já ho měla včera taky vyšší,ale já jsem strašnej nervák,tak mi ho dr. změřila po a normálním balonkovým a už byl 110/65

:lol: ale já měla s tlakem problém při porodu,teda mě to v tu chvíli bylo fuk,ale manža byl nějakej vyplašenej,že do mě pořád něco cpali a já ho měla pořád děsně vysokej

tak madam se probudila,tak jdeme nakoupit,takzatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
20.3.09 09:13

Ahoj holky :D

Lost - přidávám se ke gratulaci k holčičce :D

Někdo se tady ptal na mazání bříška, já teda mažu už od vánoc… ale někdo mi říkal, že když je špatná elasticita kůže, tak nepomůže mazání ničím… no já jsem si koupila těhotenský pěstící olej od Weledy, tak uvidíme jak nakonec „dopadnu“ :D

Jinak co se týká pohybů, tak zatím asi nic…ale doufám že už to bude každým dnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.3.09 09:18

Ahojky …
mě přepadla střevní chřipka a jsem KO ..tak moc reagovat nebudu

Ibbu ..jj to je ..tak uvidím ..také mi to všichni doma rozmlouvají, ať zbytečně neriskuji
A tak jsem nikde zatím nebyla
Jinak spaní mimi v postýlce …když byl Ondřej malý tak ne ..ale teď jak má rozum ..tak občas když je mu smutno tak za námi přijde ..
ale hrozně se roztahuje - Petr taky a špatně se s nimi spí ..:-)
i já potřebuji hodně prostor
s tím přibíráním to nevím ..já měla celkově u Ondřeje asi 8kg a ke konci jsem i hubla
JINAK GRTULACE K HELČE !!!!

Katy ..tak to joo ..nic těžkého netahej …a Baffy si užije kadeřnice
Jinak to je fakt pálka za tu kolobrndu pro Tinku ..ale co se dá dělat …je fajn, že ji bude mít
JÁ jdu na velký utz ještě v rámci odběru plodové vody na konci března ..tak uvidím
Jinak dík za vysvětlení sedaček
Je fajn, že je Tinka lepší

Monda ..také mam takovou švagrovou a tchýni …tak tam moc nechodím ..neřeším …
a je klid

Stofi ..tak přeji ať i tlak je v pořádku

Kačenka ..gratulace k výsledkům !! paráda, jen tak dál
Já kopance cítím určo už 14 dní ..a teď už i vidím jak se v břichu bobina mele ..je to zajímavé ..jsem jak prvorodička :oops:

Lakai ..tak to budu držet palce ..aby jste to s mimískem s pomoci dr ustáli !!!!!! Tak se opatrujte

Lost ..paráda ..další holka ..gratulace ..!!!!
já asi budu muset počkat a ukecat manžu do třetice :wink:

všechny ostatní zdravím ..a přeji fajn pátek i celý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.09 10:25

Zdravím děvčata,

Jezi no je to fakt pálka za tu trojkolku, no ale co naděláme, když jí chceme pro Tinku tak jí musíme zaplatit.
Jezi ta chřipka to je pech, tak že se pokus jí hezky vyležet i když s druhým prckem to jde těžko to znám.

Já už jsem zbalená a za chvíli vyrážim.
S Tinkou jsem byla ještě ráno na kontrole a už je jakš takš dobrá, máme dobrat ATB a užívat dál sirup na kašel a snad to už bude příští týden ok.

Tak papa a užijte si víkend. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.09 10:48

Ahoj holky,
tak mám dočteno a opět si pamatuji jen takové ústřižky.

Lakai - vydrž!!

Blahopřeji k holčičce, Ibbu (a teď doufám, že jsem se strefila, ale Helča snad říkáš jen Ty :-) ).

a co si ještě pamatuji, to jsou šišky s mákem, páč si je půjdu dnes udělat :-)

Jinak se máme docela dobře, ale strašně mě bolí záda. Pohyby ještě necítím a ob den mě pekelně bolí hlava. Asi trošku přibíráme (ale to je tím, že mám zpátku chuť k jídlu a chodím od ledničky ke spížce, co by se tak do mě ještě vlezlo.. budu to muset omezit).

Holky, opatrujte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.3.09 11:28

Ahoj holky,tak dnes jsem byla zase na odběrech. Myslela jsem,že jde už o tu cukrovku,tak jsem tam jela na lačno brzo ráno a nakonec šlo jen o brání krve. Špatně jsem si přečetla ten papír na ten odběr. Ibbu- teda nechápu že to tvůj dr. vůbec neřeší. Vždyť mě při tlaku 147/90 poslala do nemocnice. Ale měla jsem už i vyšší. A tam je důležitý ten spodní(srdeční)tlak,a ten už máš už za hranicí. Ale možná že když nemáš bílkovinu v moči ani tě hlava nebolí,tak to asi neřeší. Ale i tak by se z toho mohlo později něco vyvinout. Jinak gratuluju k holčičce. Jezi- hlavně se co nejdřív uzdrav. Ať je tobe i miminku dobře. Katy- na Tesáku to znám. Jezdili jsme tam hodně se školou. Je to tam super. Hlavně si to pořádně užij,i když budeš bez svých chlupáčů. Stofi-ať to hlavně dobře s tlakem dopadne. Na:,–(í ti možná dopegyt a treba ti bude líp. Mně to teda moc nepomáhá. Dneska už ho mám zase vyšší. Lost- gratuluju k holčičce
Jinak já se mažu kremem na strie od Vichy a super. Je trošku drážší,ale vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.3.09 11:36

jEZI ja uz ho do tretice asi premlouvat nebudu. :D :D :D No i kdyz kdovi. :wink: :wink: :wink:

Holky ktere jste vubec z prahy? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.3.09 13:35

tak jsem tu napsala úplný román a ono mi to spadlo :evil: :evil: :evil:

no tak teď už si ani nevzpomenu co všechno jsem psala… do pytle
každopádně přejí krásný pátek!

Lost - taky vítej do klubu holčiček :lol: (jen já dr. teda 100% nevěřím - pořád ještě je před námmi půlka a kolikrát už se dr. netrefili :lol: ) - takže u nás asi růžová mánie nevypukne :wink:

• kočko ty jsi přímo z Phy? tady je přesila Moravy a něco z Vysočiny (jestli se nepletu)

Moni - pamatuješ si Helču dobře :lol: (no jo, já jí tak říkám už od začátku tak se to vžije :lol: )

• odpočívej - ty záda jsou pěkný opruz … mě to teď poslední týden docela přestalo :wink:

Monďo - taky mažu Welledou - ale je to jak podle plotu, ptž jsem hrozně líná tak ani nevím jestli mi to k něčemu bude :roll: (ale taky jsem slyšela že když nemáš tu správnou elasticitu, není ti to k ničemu :nevim:

• ale jinak jsem mazat začala hned od začátku - kosmetička mi říkala, že se má začít co nejdřív

Katy - užij si odpočinkový víkend :! :D

Jezi - ty se koukej uzdravit! (jak to jen s prďolkou půjde)

Stofi - no ten tlak je zvláštní - teda spíš ten můj dr. :wink: ale já si zatím nepřipouštím, že by z toho mohly být problémy

Lakai - já uvidím, jestli se dr. nějak k tomu tlaku vyjádří … :roll: ale problémy jinak nemám …

no každopádně na první KO, když jsem byla nervní jak sáňky v létě, jestli tam máme červíčka, mi naměřili 160/90 8O :D tak si asi říká že je to pořád ještě normální (ikdyž normálně mi měřili klasika 120/70)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
20.3.09 13:48

lost já jsem kousek od prahy :wink:

mazání - tak mě bylo úplně,víte na co,mám břicho jednu strii :evil: a dr. mi právě říkala,že někomu to je prostě na nic,takže ted na to z vysoka,pač už to nemá stejně význam :twisted:

tak a já jdu uklízet,máme to tu jak po výbuchu ajá to přímo nesnášíííííím :evil: manža mi říká,že jsem tím uklízením posedlá za to on ani neví jaký to slovo má význam :lol:

taky máte chlapi takový bordeláře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.3.09 14:53

Kačenka-no já mám chlapa taky bordeláře. A nejhorší je,že se teď musím šetřit a nemůžu tolik uklízet,jak bych chtěla. Místo toho teď uklízí můj,ale takovým stylem že u toho vždycky jen tiše trnu. Protože když si to neudělám sama,tak to není ono. No to totiž nedělá tak pečlivě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.3.09 14:54

Kačenka-no já mám chlapa taky bordeláře. A nejhorší je,že se teď musím šetřit a nemůžu tolik uklízet,jak bych chtěla. Místo toho teď uklízí můj,ale takovým stylem že u toho vždycky jen tiše trnu. Protože když si to neudělám sama,tak to není ono. No to totiž nedělá tak pečlivě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
20.3.09 15:16

lakai,když jsem měla ted v těhu chřipajznu,tak taky uklízel,teda dělal,že uklízí :lol: pač podlemě byl tady pořád bordel :lol:

konečně to tu zase jakžtakž vypadá,ted jsem se dala do debordelizace pokojíčku,stejně to za chvíli nepoznám :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
20.3.09 15:22

Tak se hlásím do klubu „kdo má chlapa bordeláře“ taky mám doma jeden exemplář… Víte co mi nedávno řek, že sem tím uklízením posedlá a pak jsem z toho akorát nervozní, já bych ho v tu chvíli zabila :twisted: .
Myslím že to nijak nepřeháním, jen prostě nemám ráda binec…

Teď jsem přišla z procházky s pejsankou a za chvilku jedu do plavání :D

Jo a zítra jedem do Brna na výstavu ProDítě, hlavně omrknout kočárky… tak myslím, že zítra večer budu K.O. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí