Poradna duly
Jana Čurdová
Moni - já mám totiž taky pocit jako že nedočůrám
ale nejhorší je, že nevím co s tím mám dělat …
asi teda zkusím toho dr. …
holky, TAKO je moooooc hezký - tedy kdyby to byla ještě 3kolka, tak možná hodně váhám s mým miláčkem cortinou
… mají super barvičky ![]()
A já se zamilovala do toho Implastu. Fakt. Jen se musím ještě kouknout naživo ![]()
Ibbu, jojo, taky se poptám doktora, co s tím. Sice jdu na urologii až za měsíc, ale co ![]()
ahojky dlouho jsem tu nebyla, protoze mi tvrdlo bricho, tak mam klidek na posteli, nastesti doma, v nemocnici si me nenechali… Byla jsem dokonce dvakrat na pohotovosti, o vikendech 8. a 14.3, kdy uz ty stahy byly fakt zneklidnujici… Treba i 6× za hodinu, v klidu…
Delali mi rozbor moci a mam v ni bakterie, a to dost, vubec nechapu, kde se tam vzaly ![]()
takze beru antibiotika, jsem z nich unavena a v patek mi na to naskocila viroza, kaslu jak tuberak a boli me v krku ![]()
ten mimisek si se mnou teda uziva.
Klidovy rezim mam jeste do pulky dubna… tak jsem si planovala, jak si to tehotenstvi zacnu konecne uzivat, nakupy a gravidjoga,
kdyz uz nebliju a nemam obavy, jestli je mimis v poradku, protoze testy vysly dobre,
tak zase mam hrozici predcasny porod…
aach jo… ale co, ja si to miminko klidne vylezim cely tehu, protoze to stoji za to! ![]()
Nastesti mam zlatyho chlapa, ktery nejenom ze prestavel loznici i obyvak, aby tu bylo vic mista,
a vesla se postylka, prebalovak a komoda pro prcka, ale taky uklizi…
luxuje, myje nadobi, vytira, pere, zehli… Namoudusi ![]()
Pravda, že potom si nenápadně žádá o náležité slovní ohodnoceni - a tak chválím!!
A to pak chodí s usměvem na tvářii jak zajíc v říji, že to zvládnul, a to mi za tu pochvalu stojí
![]()
V pátek jsem byla na kontrole, čípek mám pořád stejně dlouhej a uzavřenej, takže uffff, i přes ty stahy se neotvírám… dám vám sem fotky mimíska ve 22+1, i když nejsou tak úplně kvalitní… Je hezky vidět srdíčko…
http://img1.rajce.idnes.cz/…k_22_1_I.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…_22_1_II.jpg
Jo a ještě Moni a Ibbu jak máte ty potíže s čůráním, vřele po svých trablech vám doporučuju sledovat, jestli vyčůráte by oko tolik, kolik vypijete a pokud vás začně pálit byť jen lehce při čůrání, kupte si v lékárbě sterilní zkumavku na moč, ráno do ní načůrejte a nekompromisně jí doneste na gyndu, ať vám jí pošlou na rozbor - mě téměř nepálilo a měla jsem bakterií až až - a to jsem čůrala až v 11h na poradně, ten den asi již po 8, protože jsem doma samozřejmě nic sterilního neměla… ![]()
Ty bakterie jak z močových cest, tak z vaginy, můžou negativně ovlivnovat to, že děloha začne zlobit a tvrdnout…
Jo a urologický čaj na ten pozor, klasický urolog je teratogenní a vůbec by se neměl v těhu pít
![]()
Já si koupila urolog pro těhotný, bez tý teratogenní medvědice - ale zase se mi po něm zhoršily stahy! Takže piju jen obyč. vodu a ovocný čaje. A rooibos a sušenou syrovátku Amálku.
Moniko ta alternativní terapie je super věc, já taky chodím a dělá mi to dobře. Chodím na reflexní terapii (plosky nohou+akupresura zad a šíje).
Kočárky Tako jsou hezký, ale přijdou mi docela malý - aspoň ty, co jsou na těch strankach, co píšete - korbička u jednoho je 70 a u druhýho 74 cm na dýlku, to v zimě už se vám do toho dítě taky nemusí vejít, se všema těma fusakama a dečkama…
Já mám navíc předpoklad, že mimís bude po tatínkovi dlouhej, takže koukám jen po velkých korbičkách (vyhrávají hluboke Inglesiny, naprd jsou kocarky v trojkombinacich, napr. Xlander…). Ono vesměs ty „kosmický“ kočárky jsou mrňavý… asi je dělaj číňani či co, jako ostatně všechno… ![]()
Ahoj děvčata, zdravím při pondělku.
Obrazku koukám že si vážně užíváš, hlavně ať je vše OK, tak že hezky odpočívej a nic nedělej, nech to na chlapovi když mu to tak pěkně jde. ![]()
Jinak holky, kdy budete nakupovat výbavičku? Já už bych teda pomalu začala, jen nějak nevím co. ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/ptak/2.gif
**
Dlouho se neozvali : ??? a nebo jsem to prošvihla
**
//Fuerte
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..
Hehu//
tak snad to bude OK ..ale znátě mě …
..takže případné námitky či doplnění KO mi posíljete radši formou ZS …díííííííííííííííík ![]()
ahoj,
jzi,já jsem ostuda s těma info
vždycky ti je chci poslat v sz a pak na to zapomenu,takže hned jdu na to ![]()
obrázku, hezky odpočívej at mimísek hezky drží tam kde má
a chlap se musí chválit bez toho oni nejedou,tak mu hezky pohlad tu ješitnou hlavičku a bude hopsat jak si pískneš
![]()
no a já zase víc nevím
![]()
jjo jak jste se bavily o černých kočárcích,sice jsou hezký,ale bacha děsně se do toho spírá sluníčko,já měla na Anet hnědočervený a pak jsem si nadávala,že je to tmavý,tak jenom tak…
u nás teda nic novýho jenom že už jsem zase starší achjoooooo ![]()
tak jdu zase makat
Ahojky ..
všechny zdravím …
už jsem OK jen mi zlobí trávení a bolí v kříži ..ale dá se to rozchodit ![]()
jinak dnes mi kamarádka oznámila, že je 6 TT ..tak mám velkou radost
Obrázku ..vau ..tak ty si tedy užíváš …tak hlavně že máš doma oporu ..tak odpočívejte s mimískem …určo bude vše Ok ..držím palce ..
jinak krásné foto
Kačko v pohodě … ![]()
starší ..vau ..tak gratulace
…ale zas chytřejší ![]()
mě to čeká 1.4. ![]()
jinak jak už jsem psala mam Patrona po Ondřejovi a jiný kupovat nebudu
Jezi - super seznámek (tvoje obrázky mě fakt dostávají
)
![]()
a neříkej že jsi na apríla
to tvým rodičům nikdo nevěřil že ses jim narodila ne? ![]()
Obrázku - kočko, pěkně odpočívej, je škoda že si člověk neužije to těhu jak podle knížky, ale důležitý je mimís a tak pěkně hajej, ať se tam broučkovi líbí co nejdýl ![]()
jinak holky když třeba občas chodím (a ne dlouho) a mám takový tlak v podbřisku (ale nic moc hroznýho) - je to „normální“?
Kačí - gratulace k narozeninám
- jestli to chápu dobře
a kolikpak to sype? (tady jsme samý baby tak se ptát můžu viď
) ![]()
Katy - já už průběžně nakupuju … teda zatím jen tak hadříky, ptž jsem i dost dostala, tak jen nějaký „drobnosti“ - jako bodýčka, dupajdy abych pokryla tak ty velikosti zezačátku (56-62)
jo a dneska jsme byly nakupovat s tchýňou - chtěla mi mermomocí něco pořídit, když už jsem jí odmítla novou zavinovačku (normálně obyčejná zavinka stojí na krámě cca 600,–
) - podle mě škoda peněz na tak krátkou dobu poku teda máte třeba po sobě …
jo a mám už takový věci jako fusak - četla jsem tady od Lesiny seznámek - a psala že je dobrý koupit (komu to vyjde samozřejmě) fusak takhle po zimě že se nechají chytnout slevy (kupovat to před vánoci to bude za plný ceny a hlavně se za ten 3/4rok nezkazí
) - a myslím že má pravdu …
a taky mám spací pytle a lehátko (ale to je všechno děděný) - jinak na nákupy věcí jako peřinky, povlečení se chystám tak duben / květen - a co vy?
doprčic, to jsem se rozepsala ![]()
Ibbu já už bych teda pomalu taky nakupovala, jen nějak nevím co a čeho kolik. Ty máš nějaký seznam? Když tak mi ho přepošli na scepancova@seznam.cz
Já teda hlavně nevím co nakupovat, když se to má narodit v létě. ![]()
Po Tince nemám skoro nic, všechno jsem dávala pryč, bo chlap teda už druhé dítě nechtěl ani náhodou. ![]()
holky díky.. ![]()
ibbu,už 26 fuj ![]()
No,mě zatím mánie nepopadla,to přijde až po velkém utz až budu vědět teda snad na víc procent,co že se to ve mě skrývá
s Anet to bylo taky tak…ale já toho moc kupovat nebudu,všechno většinou mám a miminka se teda neumažou,takže je všechno jako nový,i když něco růžovýho je,ale ne moc a v červený se mi kluci líbí ![]()
Já bych dneska tak spala,u nás je hnus fialovej,úplná tma a vichr,že mě to snad odnese (to by se nadřel
)
V noci totiž vůbec nemůžu spát,probudím se okolo druhé a do šesti čumím do stropu,je to fak děs ![]()
Ibbu,já nemám tlak v podbřišku,ale když vstanu,tak mi dost ostře podbřišek bolí,taky mě to znepokojovalo,protože s Anet jsem to nezažila,ale řekla jsem o tom dr. a ta mě odpálkovala,že to můžou být břišní vazy,takže já už si na nic nestěžuju,protže to stejně nemá smysl.Trochu mě to mrzí,protože jsem s dr. jinak spoky,ale poslední dobou se mi zdá,že to fláká
![]()
Kačí - z toho si nic nedělej - mě bylo 26 už v lednu
ale co, jsme holky pořád ještě mladý ![]()
jinak ti dr. mají asi stejnou náturu
já svýho taky můžu ale teda na všechno mi říká - je to normál, jste těhu
tak asi je to normál no …
Katko - prosim tě mám tu seznam od Pajk, co tu taky posílala - ale to je jen na oblečení a pak mam svůj seznámek co by se mi jako líbilo a asi bych potřebovala - ale ten musim hodit do kompu … tak to sepíšu a pak pošlu jo?
jo a mám tam i webový adresy z kterých bych to objednávala a ceny - vetsinou jsem koukala kde to maji levnější ![]()
Ibbu tak až to vložíš do PC tak mi to prosím pošli i s těmi webovými adresami, ju? ![]()
jo ale jmenovitý seznam oblečků nemám - tak nějak kupuju co se mi líbí a co si říkám že by se mi asi hodilo - bodíček do zásoby radši víc - když seženete v sekáči za 20,– tak to tak nebolí
- dupajdy a overálky
jo a ptž se kabátky asi nějak moc nedělají tak na radu kamarádky jsem si koupila v sekači mikinky - teda spíš teplejší tríča s dlouhým rukávem aby bylo něco a nebo ty overálky … je toho moc ![]()