Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj maminy ![]()
zdravím po obídku - já si dneska udělala ptáčky
no šmákla jsem si ![]()
Moni - gratulace k výsledkům
kočko a co takhle kojící polštář
co jsem koukala na diskuze, většina mamin si ho chválí hlavně v těhu kvůli zádům …
já už dlouho přemýšlím, že si ho objednám …
a po včerejší noci, když jsem si k břichu cpala všemožný polštáře, to asi udělám co nejdřív
(taky miluju spát na břiše - tak spím aspoň jako na jedné straně - aby měla Helča, kam utéct
)
Katy - pěkně si užívej a zítra dej vědět co brouček dělá
… jo a co Baffy? vypadá to po té operaci líp?
Kači - a co ty děláš že se tu ani neukážeš
![]()
jo a co Jezi ![]()
jak to vypadá s Bobinou? ![]()
jinak včera jsem registrovala pohyb střev a prdy z toho nebyly
tak uvidíme jak dál jestli je to to, co doufám ![]()
ibbu,bylo nějaké náročné období,moc oslav najednou,nojo to je ta výhoda velké rodiny
ale aspon jsme si daly do nosu a já se ožrala multákem
![]()
ted už to zase bude snad lepší,i když o víku jsme zase v trapu…
včera mi bylo nějak šoufl,že jsem si šla i odpo lehnout a manža hlídal,ale dneska už je to zase dobrý…dnešní náběr sestřičky mě sice zase trochu odrovnal,ale dala jsem si medovník tak už dobrý ![]()
sestřička mi připoměla,že mi nemine test na cukruvku,prej nad 25 le je povinej a navíc když byla malá tak veliká,ale to cukrovkou nebylo…
Tak holky zdravim po dlouhe dobe.
mam zanet mocaku takze zobu kanadske brusinky.
Do toho sme jeste dostaly chripajznu takze lezime doma i s malou.
![]()
Jinak panev v 1tehu mi nemerily ted mi ji asi pred dve tydnama meril.takze fakt nevim proc jednou jo a pak ne.jo a ja objemna nejsem.
![]()
jo a tripple testy mi dr nedela rek mi na rovinu ze je to stresujici pro maminy a vysledky jsou jen na 60procent a kdyz mi dopadla dobre krev v 11tydnu +utz takze mi to delat nebude.tak snad vi co dela.pristi tyden jdu na velkej utz takze se taky dovime co to bude.No ale mam pocit ze to bude holka tak jsem zvedava.
![]()
Paleni zahy taky obcas mam zacina uz v 2trimestru takze je to normalka.
![]()
Jo a zda se mi ze pohyby mi taky zacinaji obcas uz citim jakoby male kopnuti slaboucke ale pockam si az na poradnou ranu nebo vlnobiti.
to jsem mela u eli ze asi zadama se mi uplne vlnila podel celeho bricha to byl sok vam reknu tenkrat.
![]()
Tak se mejte a hlavne odpocivejte u me to moc nejde.
![]()
Ahoj holky,
začínám pročítat různé diskuze o autosedačkách, jaké máte zkušenosti, poradíte mi nějakou značku? Docela se mi zamlouva Maxi cosi Cabrio, máte ji už někdo?
Díky moc za rady a všem nemocným přeju brzké uzdravení.
Nikouso maxi cosi mame my jedina nevyhoda je ze nema strisku kdyz prsi jinak je dobra.
![]()
Niki - já co se týče značky nevím - my budeme mít rovnou i s kočárem - ale vím že si chválí připevnění ISO FIX - jestli to píšu dobře … sedačku nepřichycuješ pásama, už se jenom nacvakává … to by se nám moc líbilo ale nebudeme přeci mít autosedačky dvě
![]()
ale MAXI COSI si chválí (v různých diskuzích) ![]()
Lost - ať tě to brzy přejde - to musí být radost záňet močáku ![]()
Lost, zánět močáku absolutně nezávidím. Bývaly doby, kdy jsem tohle absolvovala pravidelně a nikomu bych to nepřála… brr..
Tak jsem to pěkně vychytala. Akorát jsme se s Charliem vrátili z procházky a už tam venku prší a padají kroupy. Jsme prostě šikovní ![]()
Já zánět močáku taky nesnáším. Někdy se nemůžu dočurat i teď. V noci jdu a stejně cítím,že nejsem vyprázdněná úplně. Nějak mě bolí bříško, tak nevím,jestli to není to tvrdnutí. Pořádně to nepoznám. Moc sem uklízela tak jsem se asi předřela. Nebo fakt nevím.
Ahojky holky
dneska jsem byla od 11ti ve městě, nejdřív jsem šla na manikuru, pak s kamarádkou na obídek, tiramisu a kafíčko
. Teprve před chvilkou jsem přijela domů a jsem dneska nějak dobře naladěná ![]()
Ta žáha mě občas pálí taky ale není to nic hroznýho, i když nedávno mamka pekla kynutou buchtu tak jsem si dala ještě vlažnou a to pálila jak blázen, ale stálo to za to
![]()
Jinak všem nemocným přeju brzké uzdravení… Jo zánět močáku jsem jednou (naštěstí) měla taky, čůrala jsem dokonce krev, už jen když jsem si představila že mám jít na záchod mě políval studený pot…
Někde jsem četla že Maxi Cosi vychází v testech jako jedna z nejlepších sedaček ![]()
Dneska jsme s manželem fotili pupajz tak pak hodím do galerky fotky
![]()
Jo Ibbu v pondělí jsem volala do toho těhuplavání, tak vypadá že maj asi dost plno, paní si vzala e-mailovu adresu, že mi napíše až bude mít místo a zařadí mě do kurzu, tak doufám že to vůbec klapne…
Vidíš Moni , já ti zapomněla napsat ![]()
… promiň, psala jsi už o tom plavání … no to by bylo škoda, kdyby to nevyšlo …
budu netrpělivě čekat co ti napíše
a jak je to s tím „zapojením se“ do kurzu … a taky v kolik hodin to tam je
já už se těším, až budu rušit některé hodiny
sice se mi bude po studentících stýskat, ale zase budu mít volno na sebe a mimíse
Ahojky ..byla jsem s Ondřejem celý den u našich ..tak nestíhám dočítat …
jinak bobina je v pořádku…a pěkně se na nás na utz tlemila
..dr má i 3 d utz ..a asi to bude zas klučík
jen furt nerozumim těm zkratkám když měří mimi ..
jj na plavaní bych chtěla jít už příští týden ..snad mi budou plavky ![]()
čau holky,
jezi, gratuluji k úspěšné KO a taky ke klučíkovi ![]()
Mě pánev taky nikdy neměřila a asi ani měřit nebude, když jsem porodila 3,5 kg děcko. Doufám, že to druhý, už větší nebude… ![]()
Já teda na břichu ještě pořád spávám, a zatím mě to ani moc nevadí, využívám každýho dne, kdy si na něho můžu ještě lehnout a vůbec ale vůbec se netěším na poslední měsíc a to spaní nespaní s tím břichem.
Ahoj holky,
Jezi gratulace k úspěšné KO.
Koukam že jsme tu 2 se zánětem močáku.Ještě že je venku hnusně aspon mě to nelaka tolik ven když musím být doma.