Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky kočičky, zdravím po víkendu
jsem se prospinkala navečer a teď tu čučím jak puk
a stahuju si romantický songy od Bryana Adamse a dělám si cd do auta - aby se nám dobře jezdila (teda mě a Helče - manža spáří Argemu
)
zítra / dneska se budu těšit - a pište víc!
zatím paaaaaaa ![]()
Zdravím po ránu,taky si myslím,že by se mělo začít psát víc.
Ibbu-v tu dobu kdys tu dnes byla tak to já už dávno slintala do polštáře. ![]()
Ahoj holky.
Zdravím po víkendu.
Ibbu tak tuhle nespavost jsem měla ze soboty na neděli ještě k tomu hrůzné sny.
Mondě dodatečně vše nej k narozkám a hlavně pohodové těhu.
http://www.sirmi.ic.cz/medved/61.gif
SRPŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/71.gif
**Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.
Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.3. a 24.3. fetální echo srdíčka
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.3.
Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 5.3. velký UZ Gennet
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 22.8. - gyn KO 25.2.
Fuerte -
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Kacenka1
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..
Lendula37 - Lenka - okr. Karviná - TP 21.8. - KO
Hehu
Lakai.ka - 22 a 28
MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3**
Ahojky holky,
u nás byl víkend super
v sobotu u nás byli naši a ségra s přítelem, bylo to moc moc fajn, já mám ráda když se takhle sejdem ![]()
Včera pro mě ráno v 10 jsme šli už na procházku, podívat se jak to vypadá u toho našeho rybníku, bylo nádherně, svítilo sluníčko, no úplně bylo cítit, že se blíží jaro
. Pak jsme byli u našich na obídku a odpoledne tady byla tchýně s přítelem…
Večer jsem byla tak utahaná a přežraná že už se mi nechtělo vůbec nic…
Teď jsem si vytáhla žehlení, mám tady zas 2 koše, tak to chci dneska udělat…
V 1 jdu na kontrolu a zároveň pro výsledky těch tripplů tak mi držte palce. Já pak napíšu jak jsem dopadla
Jezi , to je teda krásný seznámek!
koukám že střídáš obrázky (nebo se mi to možná zdá
) - a je to sladký ![]()
holky, to já se nakonec dokopala do pelíšku až okolo 3
.. a sny jsem měla Marky moc pěkný - erotický
ale k ničemu mi to nebylo, protože manža se nenechal probudit
![]()
Moni , neboj - držíme! ![]()
s tím žehlením je otrava … jediný na co se těším jsou miminkovský věci - to mi ani nebude vadit ani to nebudu odkládat ![]()
já mám taky ráda když se rodina sejde - včera jsem tu taky měla tchýni s přítelem - bude nám dělat vestavnou skříň(ku) pro mrňouse protože nemáme jinak místo na věcičky
no a tak si to Milan přeměřoval a povídá - do léta času dost
(ale že si to musím, a chci, připravit dřív a potřebuji to někam dát to už chlapovi nedojde …budu ho muset pošťouchnout
) ale jinak jsem ráda že nemusíme honit truhláře …
Ahoj holky,tak konečně je tu po víkendu trochu živo. Monda-určitě výsledky budou dobré a aspoň uvidíš mimíska. Posílám taky dodatečné přání k narozeninám.
Ibbu - to je výhoda mít truhláře v rodině. Já mám truhláře taťku a jsem za to fakt moc vděčná. V domku nám kromě ložnice dělal úplně všechno, máme to přesně jak jsme chtěli, navíc co si budem povídat jsme opravdu hodně ušetřili za práci…
Nazdárek dámy,
tak jsem se dočetla, že můžu gratulovat k pěkným výsledkům a ke dvěma chlapečkům, to je super! ![]()
Monda - určo dej vědět, já jdu zítra hned ráno na lačno na krev, super, už se vidím, jak jdu k zemi…ne, že by mi vadila jehla, ale z hladu
A taky jsem si říkala, že by se třeba mohlo zadařit a třeba se dozvím, co jsme si to vlastně „upekli“ ![]()
Ivuna-ahoj,taky na lačno vždycky trpím. Mno jo,hlad je sviňa.
Lakai.ka - já právě ráno žeru jak kyselina, večer už mi stačí i ovoce nebo jen letecky něco zobnu, ale snídám teda jak dřevorubec a když jsem obejdnaná na 7:00 tak to mě vezme tak v půl osmé a no a než se dosunu k jídlu, tak někde budu chrčet v posledním tažení
Ale beru si banán do tašky, takže hned po odběru ho slupnu:)
Ale hlavně se těším, že po dlouhé době se zase něco o mrňousovi dozvím ![]()
Ivuna-to já se taky vždycky těším na to co se dozvím nového a že ho uvidím. Už víte pohlaví?
já si vždycky koupím něco na papu v bufetu co tam ve středisku mají. Nějaký koláček a tak. Jinak sem zelená jak žába a je mi pěkně zle. 20.3 jdu na cukrovku a to teda nevím,jak to vydržím. Tam se myslím nesmí 2 hodiny jíst,jen se vypije ten cukerný roztok. Ale nevím to jistě.
Ahoj holky,
tak se taky hlásím po víkendu.........byly jsme s Tinkou opět od soboty do neděle doma a teď už zase válčíme v lázních. Tinka je teď ve školce, máme už po procedůrách........ještě že tu ta školka je, bych se tu jinak asi picla. ![]()
Všem gratuluji k výsledkám.
Jezi seznámek fakt krásný. ![]()
Jak se jinak děvčata cítíte? Já teda zatím v pohodě, jen od včerejška mě pořád bolí hlava a nevím z čeho, ale asi mi brzy praskne. ![]()