Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
8.3.09 19:42

Haló,haló! Jaktože tu nikdo není? Copak děláte maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.3.09 00:15

ahojky kočičky, zdravím po víkendu

jsem se prospinkala navečer a teď tu čučím jak puk :lol: a stahuju si romantický songy od Bryana Adamse a dělám si cd do auta - aby se nám dobře jezdila (teda mě a Helče - manža spáří Argemu :lol: )

zítra / dneska se budu těšit - a pište víc! :evil: :lol: zatím paaaaaaa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 07:59

Zdravím po ránu,taky si myslím,že by se mělo začít psát víc. :wink: Ibbu-v tu dobu kdys tu dnes byla tak to já už dávno slintala do polštáře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.09 08:27

Ahoj holky.
Zdravím po víkendu.
Ibbu tak tuhle nespavost jsem měla ze soboty na neděli ještě k tomu hrůzné sny.
Mondě dodatečně vše nej k narozkám a hlavně pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.3.09 08:38

http://www.sirmi.ic.cz/medved/61.gif

SRPŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/71.gif

**Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.

Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.3. a 24.3. fetální echo srdíčka

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.3.

Obrázek - Jana 30 a 34 - TP 23.7. - KO 5.3. velký UZ Gennet

Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 22.8. - gyn KO 25.2.

Fuerte -

Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy

Kacatko OOO - Praha

Xxx Zuzana - Praha

Kacenka1

Evikule

Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.

Peta25 - Brno ..

Lendula37 - Lenka - okr. Karviná - TP 21.8. - KO

Hehu

Lakai.ka - 22 a 28

MarkyS 31 - dcera Aneta 12 let - TP 26.8. - ko 10.3**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.3.09 09:13

Ahojky holky,

u nás byl víkend super :D v sobotu u nás byli naši a ségra s přítelem, bylo to moc moc fajn, já mám ráda když se takhle sejdem :D
Včera pro mě ráno v 10 jsme šli už na procházku, podívat se jak to vypadá u toho našeho rybníku, bylo nádherně, svítilo sluníčko, no úplně bylo cítit, že se blíží jaro :D :D . Pak jsme byli u našich na obídku a odpoledne tady byla tchýně s přítelem…
Večer jsem byla tak utahaná a přežraná že už se mi nechtělo vůbec nic…

Teď jsem si vytáhla žehlení, mám tady zas 2 koše, tak to chci dneska udělat…

V 1 jdu na kontrolu a zároveň pro výsledky těch tripplů tak mi držte palce. Já pak napíšu jak jsem dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.3.09 09:14

Jezi , to je teda krásný seznámek! :srdce: koukám že střídáš obrázky (nebo se mi to možná zdá :wink: ) - a je to sladký :D

holky, to já se nakonec dokopala do pelíšku až okolo 3 8O .. a sny jsem měla Marky moc pěkný - erotický :oops: ale k ničemu mi to nebylo, protože manža se nenechal probudit :-) :evil:

:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.3.09 09:21

Moni , neboj - držíme! :wink:

s tím žehlením je otrava … jediný na co se těším jsou miminkovský věci - to mi ani nebude vadit ani to nebudu odkládat :lol:

já mám taky ráda když se rodina sejde - včera jsem tu taky měla tchýni s přítelem - bude nám dělat vestavnou skříň(ku) pro mrňouse protože nemáme jinak místo na věcičky :? no a tak si to Milan přeměřoval a povídá - do léta času dost 8O (ale že si to musím, a chci, připravit dřív a potřebuji to někam dát to už chlapovi nedojde …budu ho muset pošťouchnout :twisted: ) ale jinak jsem ráda že nemusíme honit truhláře …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 09:29

Ahoj holky,tak konečně je tu po víkendu trochu živo. Monda-určitě výsledky budou dobré a aspoň uvidíš mimíska. Posílám taky dodatečné přání k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.3.09 09:31

Ibbu - to je výhoda mít truhláře v rodině. Já mám truhláře taťku a jsem za to fakt moc vděčná. V domku nám kromě ložnice dělal úplně všechno, máme to přesně jak jsme chtěli, navíc co si budem povídat jsme opravdu hodně ušetřili za práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.3.09 09:50

Nazdárek dámy,
tak jsem se dočetla, že můžu gratulovat k pěkným výsledkům a ke dvěma chlapečkům, to je super! :potlesk:
Monda - určo dej vědět, já jdu zítra hned ráno na lačno na krev, super, už se vidím, jak jdu k zemi…ne, že by mi vadila jehla, ale z hladu :lol: A taky jsem si říkala, že by se třeba mohlo zadařit a třeba se dozvím, co jsme si to vlastně „upekli“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 10:05

Ivuna-ahoj,taky na lačno vždycky trpím. Mno jo,hlad je sviňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.3.09 10:12

Lakai.ka - já právě ráno žeru jak kyselina, večer už mi stačí i ovoce nebo jen letecky něco zobnu, ale snídám teda jak dřevorubec a když jsem obejdnaná na 7:00 tak to mě vezme tak v půl osmé a no a než se dosunu k jídlu, tak někde budu chrčet v posledním tažení :lol: Ale beru si banán do tašky, takže hned po odběru ho slupnu:)
Ale hlavně se těším, že po dlouhé době se zase něco o mrňousovi dozvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 10:30

Ivuna-to já se taky vždycky těším na to co se dozvím nového a že ho uvidím. Už víte pohlaví? :) já si vždycky koupím něco na papu v bufetu co tam ve středisku mají. Nějaký koláček a tak. Jinak sem zelená jak žába a je mi pěkně zle. 20.3 jdu na cukrovku a to teda nevím,jak to vydržím. Tam se myslím nesmí 2 hodiny jíst,jen se vypije ten cukerný roztok. Ale nevím to jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.3.09 10:36

Ahoj holky,
tak se taky hlásím po víkendu.........byly jsme s Tinkou opět od soboty do neděle doma a teď už zase válčíme v lázních. Tinka je teď ve školce, máme už po procedůrách........ještě že tu ta školka je, bych se tu jinak asi picla. :D

Všem gratuluji k výsledkám.

Jezi seznámek fakt krásný. :potlesk:

Jak se jinak děvčata cítíte? Já teda zatím v pohodě, jen od včerejška mě pořád bolí hlava a nevím z čeho, ale asi mi brzy praskne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí