Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
3.3.09 10:01

Ahojky holky,

Katy - Baffy bude určitě v pohodě, držím palce :D :D. Určitě je nejdůležitější zdraví a spokojenost našich chlupáčků, všechno ostatní je jen tak nevíc…

Pohyby já teda zatím nic, ani náznak… ale je asi ještě brzo, včera u nás byla tchýně, tak se divila jak to že ještě nenám žádný břicho, no nemám…ale někde jsem četal že záleží i na břišních svalech, tak si říkám že to bude asi tím, už 8 let chodím na erobik a posilováni břicha mě vždycky bavilo :D :D

Někam se mi zratil metřík :-( nevíte někdo co se mohlo stát?? nemůžu to nějak vypátrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.3.09 10:30

Monda - s bříškem se netrap, já to nějak nechápu, po ránu mi přijde skoro žádné a večer jsem jak vzducholoď:) A přitom mám 4 kila nahoře, což taky nechápu, protože jím tak nějak normálně, navíc cvičím, každý den lítám se psem venku a oblečení mám většinou pořád původní. Tak jsem z toho nějaká ne úplně chytrá…
A metřík mám taky fuč, zřejmě zobrazování nějkaých těch kódů, ale moc tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
3.3.09 10:44

No mě to po pravdě zas až tak nevadí s tím bříškem, oblečení nosím taky původní, sice takový ty úplně obtažený rifle jsem už uskladnila, ale jinak nosím vše :D :D .

Ale ten metřík mě teda štve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
3.3.09 12:05

Ahoooj,

tak jsem dneska jak přejetá,manža chytil nějakou střevní virózu nebo co,takže jsme do půl čtvrtý ještě nespali :? a navíc dnešek mám pracovní,takže jsem úplná mrtvola.....

Bříško,no mě vylezlo hodně brzo,ale je to tím,že mám povolené břišní svaly po malý (přeci jenom 4,3 je znát :roll: ),ale ted se to naštěstí zastavilo,ufff

pohyby - nechěla jsem rozpoutat takovou debatu,jen jsem fakt nevěděla co to bylo,taky ještě pravidelně necítím,někdy si myslím,.že už,ale pak zase několik dní nic,oporavdu je ještě čas…s Anet jsem je začala cítit až ve 20.tt.,takže času moře :wink: ale už se na to zase těším a po porodu mi to zase bude chybět

ivuno,iglensina se mi taky mooooc líbí,je pěkná a hlavně prostorná narozdíl od korbiček většiny kočárků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.3.09 13:12

Ahoj,já jsem byla dneska nějaká unavená,tak jsem teprve před chvíli vstala. Pohyby zatím taky nic:-(. Já mám bříško už celkem velké,ale džíny ještě obleče. Už jsou ale v pase trochu uplé takže už se dívám po těhotenských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.3.09 14:03

No já jsem teda dneska v práci perlila, připadám si jak vadná, motám datumy, nemůžu se vykoktat do telefonu, no už abych šla domů :lol:
kačenka 1 - no to je snad první kočár, který mě fakt oslovil, potřebuju spíš něco do terénu:) na procházky tady po vsi a se psem, navíc co jsem četla různé diskuze, je dobrý i na složení do auta, prostorný pro mimčo a působí na mě i tak nějak stabilně, jsou s ním velmi dobré zkušenosti a cenově je to celkem přijatelné, tak se těším, až ho omrknu naživo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
3.3.09 14:49

čau holky,

tak jsem tu po týdnu na horách, bylo to suprový, jen jsem netušila, jak mě bude vadit, že nemůžu lyžovat, jak já jsem jim záviděla :lol:

Pohyby zatím necítím, ale každej den je „vyhlížím“, s Nikis jsem je začala cítit v 18tt, takže celkem brzy, tak jsem si říkala, že to u druhýho bude ještě dřív, ale teď tam mám víc tuku než před těma 3 rokama :? :lol:

Zítra valím na ty tripl testy, doktorka mě tam nezamýšlela ani poslat, až jsem se sama zeptala, tak začla přemýšlet, že mě tam teda pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.3.09 16:51

ahoj maminy
tak ještě k těm pohybům - četla jsem že první pohyby - což je to zaměnitelné s pohybem střev ne? :D - jsou 16-20tt ale záleží na spoustě věcí - jestli je to 1. těhu nebo ne, na postavě maminy - tak to já je asi ani neucítím :lol: :lol: :lol:

uvidíme… ale taky je vyhlížím každým dnem :lol:

KAtko - držím baffy pěstičky!!! ale bude to fajn, uvidíš!

Stofi - vítej zpět! měli jste aspoň super počasí? já jsem jim taky mooooc záviděla lyže :cry:

a holky, já zatím nabrala asi půl kila ale břicho mám jako balon - je to i se žaludkem tak vypadám jak koukle pomalu už teď :cry: a pak se divím že mě bolí záda … :?

Ivy - kočár vypadá fakt prostorně a je to nesmrtelná klasika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
3.3.09 17:31

Stofi - vítám z hor :D :D to věřím že tě mrzelo, že nemůžeš na svah… já teda jezdím jen na běžkách, letos i u nás ty podmínky byly super, ale lyžovat jsem nešla…
Akorát na nový rok jsem byla bruslit…

Inglesinu má kamarádka, je to klasika… Já pořád nevím… pořád bych radši šla do nějaké „moderní“ kombinace, líbí se mi 3 kolky, otočná kolčka, jen ta velikost korbičky kdyby byla trošku větší…

Dneska u nás bylo krásně, úplně jak na jaře :D :D byla jsem na dloooouhé procházce, tak teď odpočívám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
4.3.09 07:54

Dobré ranko …

Stofi ..ahojky ..vítej zpět …jj já jako nelyžař - moc mi to furt nejde :lol: - jsem ráda s Ondřejem celé hory bobovala
tak držím palce na kref ..určo vše bude Ok

Katy ..vau ..a já chtěla začít chodit na těhu plavání (chtěla jsem nějak cvičit - nějaký pravidelný pohyb)
jinak držím palce Baffy ..ale určo už teď bude vše Ok
a dál si užívejte lázně
jinak se omlouvám..už jsem to opravila ..chyba bude mě asi u mě ..budete si mě muset víc hlídat :wink: :lol:

Monda ..jj cvičení mi taky chybí …na aerobik jsem taky chodila ..i když určo ne jak ty ..

ostatní zdravím

Jinak mi volali z gentiky, že základní výsledky (krátká kultivace) z amniocentézy vyšly negativně — tak jsem moc ráda ..teď ještě do 3 týdnů budu čekat i na to ostatní (dlouhá klutivace) ale ty by měly být stejné …uf to se mi ulevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.3.09 08:14

Též přeji dobré ranko
Tak jsem byla včera na odběrech výsledky mám volat za týden a ko byla v pořádku jen mi blbne tlak jednou je vysoký pak zase nízký.
Jezi tak to je super zpráva :lol: :lol: :lol: gratuluji a věřím že se ti ulevilo.Teď už bude vše jen a jen dobré. Jo a na mě si v seznámku taky zapoměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
4.3.09 08:43

Marky S ..vau ..chjoooooooooooooooooooo jsem fáááááááááákt ostuda :lol: :oops:
tak pošli SZ s nějakým info ..
slibuji že se polepším ..či se o to pokusím :wink: :lol:
ale jinák mooooc děkuji ..jj ulevilo a jak …

jinak koukám, že všechny na odběry teprv chodíte ..to jsem fakt byla nějak brzy 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.3.09 08:55

Jezi to je v poho.Teď si měla jiný starosti jestli bude vše v poho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.3.09 09:39

dobré ránko :D

Jezi - předně - jsem mooooc ráda že to dopadlo dobře! to je super zpráva … jak píše MArky, teď už si budeš jenom užívat :lol:

MArky , já byla na krvi minulý týden a volat si ani nemám - kdyby se jim to nelíbilo, sami mi zavolají 8O ale je zvláštní že tenhle týden na to moc nemyslím - asi se Helče nelíbilo, jak jsme nervovala minulý týden, tak mě „přesvědčuje“ zevnitř nebo co :lol:

a jak jinak co děláte? včera bylo moooc krásně co? - já jsem jen hrozně líná co se týká učení - potřebovala bych si vyřídit zkoušky a státnice a nechce se mi :-(

ale zase jsem už konečně pořádně „vygruntovala“ byteček, tak jsem na sebe hrdá :wink: ale abych to dělala za chvíli znovu :evil: (zy úklidy jsou naprd, že jsou jen na chvíli :!:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.3.09 10:00

Jezinko gratuluji k výsledkům, určitě i ta dlouhá kultivace bude OK.
Jinak plavání je fakt super, moc se mi to tady líbí jen na tu vodu, prostě jí mají asi hooodně chlorovanou, já mám i tak citlivou pokožku, reaguji na každou změnu vody i loni jsem tady měla problémy, ale ne zas až takové že bych se osypala, ale už je to lepší, koupila jsem si nějaký krém s olivovým olejem či co to tam je a vypadá to že to pomáhá, nejhorší je že to svědí, kdyby to nesvědílo tak o tom ani nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí