Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
2.3.09 12:26

ale není to jednoduchý dneska vybrat - aby se líbil, aby splňoval to, co má … je toho dost … jsem šťastná, že mi už půjdeme najisto a bude to bez nervů :lol:

to máme s Filipem stejně i se jménama - tak nějak jsme se bez velkých dohadů domluvili i bez kalendáře (ten teďka mosí celá rodina okolo a vybírá ikdyž my už jsme jim oznámili co chceme - ale nějak nereagují a vyžívají se v tom :lol: )

• takže Helena (ta je jasná už z mého podpisu) a Adam, popřípadě Jakub (to je trochu volnější)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.3.09 12:39

Ibbu: to se děje přesně i nám,když jsme v našich na obědě. Jména už máme taky napevno vybrané,ale stále slyšíme další návrhy. My chceme koupit kočárek levnější. Ne z bazaru ale také ne trojkombinaci. Nějaký líbivý a praktický. Zato vložíme nemalé finance do golfáče. Za kvalitu a značku se prostě platí. A taky s golfem budeme jezdit nejdýl. Kdyby jen ty miminka tak rychle nerostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.3.09 12:43

Ahoooj,

tak se hlásím po víkendu,i když docela po pronerveným :? moje máma má asi přechodový stavy nebo co a dokáže přetočit úplnou kravinu a udělat z toho velblouda,takže jsem celou neděli víceméně prořvala a navíc nesnáším upřednostnování některé z vnoučat :( ale dost smutnění,prdím na to,stejně s tím nic neudělám,ale mrzí to…

Hafani,jsou moc krásní,všechny…já do útulku nemůžu,mě je těch pesanů šíleně líto a brala bych je všechny :lol:

Taky hodím fotečku našeho maxadla do galerky :D

Kočár já mám pořád dilema,máme sporták jané nomad a přemýšlím jestli dokoupit korbu a nebo koupit roan maritu :roll: nevím možná skončíme u tý korbičky,protože se mi zdá zbytečný další kočár,i když je v plánu ještě jedno dítko,no nevím nevim :D

ibbu,ideální kočár neexistuje,bohužel :wink:

Jooo,maminy,to jsemse chtěla zeptat,mám pocit,že už prcka cítím(to je blbý co druhomatka a není si jistá co to je :oops: :lol: ),ráno jsem ležela v posteli na zádech a normálně ne takový to šimrání,ale převalování v podbřišku a když jsem tam dala ruku tak se břicho normálně vzdouvalo 8O vůbec nevím co si myslet :?: :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
2.3.09 12:46

lakai.ka,mám na prodej kočár je to traxx jaguar 4 brown,je to teda kombinace,on není špatnej,ale blbě se nám vešel do kufru felicie :? no jo,když mě se strašně líbil a tohle mě nenapadlo…je skoro jako novej,Anet se moc nesvezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
2.3.09 13:11

Ahojky .

Lakai ..vau ..to jsem ale ostuda :oops: …tak mi pošli info v SZ ..a já to napravím

jinak všem co jdou na krevní testy držím palce ..
a co čekaj na výsledky..ať jsou jen dobré ..
já taky čekám ..ale z amniocentézy …se bojím :?

jinak přes týden mam pocit, že už se ozývá bobina

a jak kočárky …já mam po Ondřejovi Patron a pak golfky stejné značky, které jsem vozila v autě (docela často někam jezdím …)

jinak pejsky máte nádherné –krásné fotky

jdu trochu uklidit ..od čtvrtka se válím a je to tu už znát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.3.09 14:59

Jezi , jen pěkně odpočívej - máš na to nárok :wink:

Lakai - já doufám že s cortinou odjezdíme všechno - sporťák je tam taky tak snad nebudeme muset nic jinýho kupovat 8O … uvidíme

maminy, neštvete! :evil: :lol: já už se těším na pohyby a asi pořád nic :( teda já fakt nevím, zazdálo se mi o víkendu, zrovna jsme měli s tátou chviličku :lol: ale co já vím …

každý večer se pozoruju, ležím a nevím - jinak jak se píše že se to plete s (s prominutím) s prdama - tak já mám teď teda nadýmací období takže to si nespletu :lol: a nebo to zazdí Helču a pak nevím :lol:

je to sranda … ale dočkáme se - za chvíli už to bude asi jiný kopání (než šimrání) ale těším se už moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.3.09 15:07

Kači, teďka jsme vynervněný všechny - a podle sebe vím, že to vidíme víc „pocitově“ … ale zase nevím co u vás, tak težko soudit - ale nervovat se nestojí za to, zvlášť teď!

… ale já ti mám co psát - já jsem chytla v sobotu nerva z naší babičky a taťky … hrůza … ani nemá cenu to psát - oni mě štvou průběžně a teď je to ještě horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
2.3.09 16:18

Tak jsem byla na odběru té krve, výsledky budou příští pondělí, to jdu zrovna na kontrolu…

Ibbu - je to pravda, ty emoce jsou teď takový „větší“ jak ty negativní, tak ty pozitivní…

No na to aby se nám všel kočár do auta budem muset dát pozor, když jsme ho kupovali, tak jsem chtěla kufr velký aby se nám tam vešel hafan, no jsem zvědavá jak to pak všechno naložíme až někam pojedem :D Dítě, kočár, zavazadla, psa… no bude to boj, asi budem muset koupit tu „rakev“ na střechnu nebo větší auto :D

Normálně jsem si vzpomněla, že když jsme byly malý (teda pamatuju si to od ségry) tak mamka na nás měla super golfáč, na tu dobu byl nadčasově tříkolovej!!!! a z rifloviny, tak jsem zaúkolovala mamaču ať ho najdou a nechám ho zrenovovat (nový potah, doufám že nebude zrezlej :D )
Jinak klasickou Libertu po nás si vezmu na zahradu (ségra si dělala srandu,že mi ji s přítelem vytuní a ještě mi ji budou všichni záviděť :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.3.09 16:38

ahojky, neplašte s pohybama ;-) , já jsem je prvně začala vnímat před týdnem, a to jen večer a jen decentně, teď už je to mrcasení znatelnější, ale pořád je jěště mrně, takže žádný velký čutance - prostě ty „motýlí křídla“…
Taky pořád čekám, až to začne být „ono“ a „velký“, abych mohla říct „cítím zcela zřetelně a jasně pohyby miminka“, ale prostě to přijde postupně, zatím tam má prcek spoustu místa na pohyb a dupat ve vodě pro 200g prcka je náročný, i v bazénu se nám blbě dupe, nee? ;-)
Některý holky v červenci popisují pohyby už od 16tt, ale to je pak akorát o nervy, jak to, že je ještě taky necítíte…
Přitom podle učebnic přijdou standartně až 20-21tt…

Držím palce na výsledky krve a kontroly!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
2.3.09 16:41

klasickou Libertu bílou, s okýnkama, máme u našich na půdě a doufám, že ještě bude k použití, na léto u bazénu na zahradě je jako stvořená :-D a hlavně je veliká, já se do ní vešla ještě v roce, na spaní venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
2.3.09 17:09

souhlasím s libertou na zahradu! je to super velikánskej kočár - já sem svou vytáhla asi v 11 letech když jsme s holkama vozili panny v opravdovským kočáře … ale uklidit ho tak jak byl - na to už se nenašli lidi … no, a jak teď chudák kočár vypadá to vůbec netuším … ale uvidíme, snad aspoň na to hajání na zahradě bude způsobilej :lol:

jinak zatím pa

PS: a na pohyby se samo dostane - prostě dočkejme času … (znáte to :wink: )

• mě to přijde jako včera když jsem doma lítala s těhu testama :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.3.09 19:15

Tak to já jako malá jezdila v Zekivě. A pak v super golfu. Holky přecitlivělá jsem taky. Někdy mojemu nadávám za úplný blbosti. Chudák musi mít na me taky nervy.
Aspoň kdybych měla ty motýly v břiše,když už to není kdoví jaké kopání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.3.09 07:56

Dobré ránko holky:)

Teda hafánci jsou úplně senzační, malého knírače jsem měla 12 let, to jsou prostě fajn psiska, teď mám o něco většího mazlíka, včera mě šel vyvenčit, měla jsem nějkaý splín, tak mi pořád nosil klacky a šťouchal do kapsy s pamlskama, jakože jsem pěkná brzda :lol: Což potvrzuje vaše povídání o výkyvech v náladě, včera jsem teda byla po dlouhé době protivná sama sobě, i na Venouše jsem doma štěkla, už by to asi chtělo skuníčko…
JInak, holky, se mi moc líbí kočárky Inglesina
http://www.detskyraj.cz/…ip-bike-2009
Uvidíme, měli by je mít i tady v obchodě, tak půjdu na čumendu:)
Jo a Libertu mám žlutou s okýnkama, budu ji muset u našich sesmýkat z půdy :lol: Ale na tu zahradu je to super nápad! :)
Jinak pohyby fakt nic, četla jsem, že tak kolem 20tt, nekdy až 24, takže zatím jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.3.09 09:08

Ahoj holky,

Tinka je sama na elektru tak rychle píši.

Baffy má operaci za sebou, snad to bude dobrý, uvidí se prý čase...........hlavně aby to bylo jakš takš v pohodě a mohla zase krásně běhat o nic jiného mi teď ani nejde. Kašlu na celé výstavy a klidně i na chov, hlavně aby byla jakš takš v pohodě.

Pohyby no zdá se mi že včera už tam něco bylo, ale je fakt že to ještě není ono, ty pořádne pohyby začnou fakt mnohem později.

Jezinko posílala jsem ti nedávno SZ s novým termínem Ko, tak nevím zda ti došel v tabulce je stále stejný. Tak píši tady:
KO 12.3. a 24.3. fetální echo srdíčka

Děvčata pa já musím zase běžet pro Tinku a pak jdeme na bazén.
Vůbec se mi tam nechce, jsem se tady z té vody nějak osypapa, svědí mě celé tělo asi budu muset zajít tady za dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
3.3.09 09:40

Jůů, Katy2, moc držím palce na roknvalescenci Baffynky, určitě to bude dobré, je to krásná silná pejsina, bude v cajku!
Jo a k té doktorce si raději opravdu zajdi a jinak pohodičku vám oběma! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital