Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdar holky a vítám nově příchozí!
Takže zatím nám všechno klape, kontroly, chutě, no nádhera, mám z nás radost:)
Já mám 3 kila navíc, ale je zvláštní, že v obličeji jsem dost zhubla. Asi to jde do pupíku) Cvičení se snažím držet 3× v týdnu, ale váhou se zatím nijak netrápím.
JInak vypadám prý bezvadě, vlasy mám husté a víc se mi lesknou, vůbec mi nepadají a pleť jak dětskou prdelku, no tak dobře jsem snad nidky nevypadala a je fakt, že tak švitoří i lidi kolem, tak nevím, jestli podlízají nebo je to fakt
, ale cítím se fakt super. Prsa mě nebolí a s koncem třetího měsíce skončily i nevolnosti, takže se cítím konečně dobře:) Jen na to sladký mám pořád úplně úděsnou chuť.
Jo a to oblečení od tchýně…no měla dva kluky a prahne po holčičce, takže jen vím, že už nakupuje oblečení. Sice k nám dosmýkala jakýsi pytel s věcma, ale já ho jen vysypala a nasypala zpátky. Něco by možná vybrat šlo, ale to tak leda za 6, 7 let a to fakt sušit nebudu…
Tak zatím hezké ránko!
Ivuna: ahoj,tak podle toho co píšeš by si vypadala spíš na kluka. Holky totiž berou krásu. Ale je to jen pověra. Už víš co to bude? Já mám taky děsnou chuť na sladké ![]()
Lakai.ka - tak bimbase bych brala, kolem mě je totiž přeholčičkováno, tak bysme měli ženicha, o kterýho by byla bitka
Ale skutečně je nám to jedno, hlavně zdravíčko aby bylo.
Ještě to nevíme, na KO jdu 10.3., to už bude 17 tt, tak už to mohlo být třeba i poznat, ne?:)
Jojo, sladké, to je konec, od rána jsem zbouchla tatranku, dvě koblihy a mám tady medvídky, ty gumové…musím se začít krotit:)
U Tebe všechno v pohodě?
Ivuna: v mě je to zatím fajn. Od rána se taky láduju sladkým. Snedla jsem skoro půlku nutely,do toho polomáčené sušenky a dva tvarohohové koláče. Gumove medvídky sice nemám,ale mám kyselé rybičky a sisinky,ale to sním až po obědě. Teď jsem se pěkně přesladila. ![]()
Toho chlapečka bych ti přála,ale jak říkáš,hlavně ať je to zdravé. Já se pohlaví dozvím 23.3 na 3D uz. A myslím,že už by ti to mohli říct. Už víš jména?
Lakai.ka: Hezké dopoledne, prosím tě, kam jdeš ve Zlíně na 3D a objednávala ses sama?
Jinak holky, já mlsná huba nelenila a hned ráno jsem si uvařila puding, teď jsem si ho vzala a „lehla“ k počítači. Musím říct, že tolik sladkého co za poslední dva měsíce jsem snad nesnědla za dosavadní život ![]()
Jméno pro kluka je po tátovi, Vašek, Venda, Venoušek:) Holčička zatím není jasná, ale určitě něco českého, Anna, Adélka, Ema, Barča, nevím.
Nutela, hmmm, dobrý nápad
Puding, bože, ten jsem neměla snad 100 let, no tak večeře je jasná
![]()
No, holky, a co jména u vás?
Já jsem vnitřně přesvědčená o Barborce, možná mně pan doktor příští týden opraví na Jirku, ale pro jména jsem rozhodnutá, naštěstí jsme se shodli i s manželem. Puding je fakt dobrá věc, já jej taky před těhu jedla naposledy někdy v pubertě.
Barborka a Jiřík, to jsou moc hezká jména! Takže se cítíš na holčičku? Jůůů, to jsou nervy, já jsem jak malá, už se těším až to budu vědět a budu všechny šponovat
![]()
Ty chutě mě ale překvapují, já jsem spíš masožroutka, ale teď…a přiznám se, že v neděli jsem fakt snědla půl vánočky s marmeládou a asi kýbl kakaa…chudák chlap už na mě zírá, že ho sním i s chalupou ![]()
hehu: mně sestra objednala do porodnice. Byla jsem tam na uz i v 1.trim. Je to tam zdarma. V 1.trim jsem se tam ale objednávala sama. Jsou tam hrozně hodní. Stejně se ale budu muset přeobjednat,protože pokud by si chtěla i záznam uz na dvd,tak to dělají jen pátky. A za to dvd platíš myslím 900kč. Potom to dělají ještě na poliklinice ve 4. patře vedle odběrů. Ale tam se platí i za ten uz 1500. Zkus si říct doktorce ať ti da kontakty. Mají na to prospekty. A buď tě tam objedná a nebo se tam objednáš sama. Pudingem bych taky nepohrdla. A co se sladkého týče,tak vítej v klubu. Takových je nás tu už víc. ![]()
Já si musela jména doslova vymoct. Přítel by nejraděj pepíka nebo frantu. Prostě typická staročeská jména a ty se mi moc nelíbí. Ale to je věc názoru. Nakonec ale polevil a že když to bude holka tak vymýšlím já a že když kluk tak vymýšlí on. Tak snad to bude holka. A i kdyby ne,tak franta to určo nebude.
jinak barborka a jiřík se mi líbí. A ohledně sladkého,kdy jindy si ho můžeme bez výčitek dopřát než teď? ![]()
Lucko, díky. Já teda byla v nemocnici na OSCARU. K dokrotovi chodím na Kliniku plán. těh. - Tomášov, tak se jich tam příští týden poptám. O dvd až takový zájem nemám, nechci být divná, ale asi bych se na to podívala párkrát teď a pak bych to někam založila, když už bych měla doma realitu
Spíš jsem hrozně zvědavá a to uspokojí i fotka.
K tomu jídlu, na oběd to vidím na rajskou s těstovinama
fakt teď to sladké můžu, zase moc nepotřebuju maso. Ale už se stalo i to, že jsem si dala škvarky (normálně to moc nejím), ale musela jsem je zajíst termixe. ![]()
ahoj,
ježiši,vy jste toho nakecaly ![]()
gratuluju všem k úspěšným kontrolám a všem kdo dneska jdou držím palečky a nejvíc myslím na jezinku,držíme pěsti…
ibbu,no Anet se mi někam záhadně ztratila z metříku
musím to napravit…
pohlaví - tak s Anetkou jsem splnovala všemožné babské řeči,že to bude holka,plet úděs ani v největší pubertě jsem tak nevypadala a hlavně nic na to nepomáhalo
a byla jsem vysloveně jak sud,rozteklá do stran…takže to vyšlo
ted to vychází tak na kluka,ale faaaakt nevím,je fakt,že mi roste jenom břicho,díky bohu a ted se i docela zastavilo ![]()
strie-nechci strašit,ale já mazala jak blázen a mám břicho posetý striema
a dr. mi říkala,že kdo nemá dobrou elascitu pokožky,tak mu nepomůže ani svěcená voda,tak nevím…
teda holky, taky vám to tak letí???Mě úplně šíleně,to s Anet se mi to teda t ááááhlo
Ahoj holky,
teda člověk tu chvíli není a pak nestíhá dočítat.
Vítám nově příchozí.
My se v lázních máme super, včera jsem si jen odskočila odpoledne na krev k dr. na triply, za týden mám volat tak snad to bude OK.
Tak zatím pa
Katy2 - zdravím do lázní, hezky si to užívejte a držím palce na výsledky
kačenka 1 - jojo, taky mám pocit, že to nějak letí, asi proto, že teď toho mám na každý den celkem dost naplánováno.
Hlavně to počasí mi ale leze krkem ![]()
Hehu na oscarovi jsem byla taky. Malá se furt nechtěla natočit,aby ji mohli dobře prosvítit. A ještě něco změřit. Já chci dvd hlavně kvůli rodině,aby taky viděli a taky bych to jednou chtěla ukázat malé až bude velká. Na tomášov to máš teda pěkně do kopce. Já chodím na polikliniku. Škvarky normálně nejím a ani teď bych si je nedala. Za to jsem schopná kysané okurky zajídat čokoládou. Těším se jak už bude hrášek a melouny a třešně. To si v létě pochutnám. Kačenka- mně to neletí. Nevím čím to je,ale fakt odpočítávám každý den. A jen se třesu hrůzou před porodem. Katy- triple testu se neboj,dopadnou dobře. Já se taky bála a dopadly ok. Tak držím palečky ať je bobíšek zdravý.