Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky ..
Ibbu neboj ..vše bude OK …a mimi potřebuje maminku v pohodě …
jinak ty výsledky by měly být do týdne, ale mně je dělali ve středu a už v pátek dr věděl výsledky, ale prý mi nechtěl kazit víkend
…takže mi volal až v pondělí …
jinak větší fotku jsem dala do alba
všechny zdravím ..
Katy2 ..jak je v lázních?
http://www.sirmi.ic.cz/deti/38.gif
SRPŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/134.gif
TĚHULKY
**Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.
Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.2.
Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.
Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.
Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.
Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.2.
Obrázek - Jana 30 a 34
Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.
Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.
Monika 1980 - 28 a 30 - Ostrava- TP 22.8. - gyn KO 25.2.
Fuerte -
Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy
Kacatko OOO - Praha
Xxx Zuzana - Praha
Kacenka1
Evikule
Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.
Peta25 - Brno ..
Lendula37 - Lenka - okr. Karviná - TP 21.8. - KO**
Jezi - krásný seznámek!
![]()
ale já vím, že jsem teď jak blázen - ale dneska už je to lepší - je fakt, že nemůžeme dělat vůbec nic - jen věřit že je prďola v pohodě …
už jsem se (snad
) uklidnila a ve čt. se těším že si řeknu zase o foto a snad i jestli mi nahraje video na flashdisk ![]()
a na velkou bobinu se jdu hned podívat ![]()
Ahojky holky,
Ibbu sice nevím čím tě kamarádka tak vystrašila, ale neboj uvidíš že vše bude v pohodě, hlavně se nestresuj předem, i když to já budu taky až půjdu na ty testy.
Jezi - super sezámek ![]()
Jinak my jsme byli v sobotu na plese, sice se mi původně moc nechtělo, ale bylo to super… V tombole jsme vyhráli 6 lahvinek vínka (no teď se nám to fakt bude hodit
), hrála tam fajn kapela, v dalším sále cimbálovka a ještě tam byla diskotéka, tak jsme si zatancovali. Dokonce tam byl i rautík (měli výborné kuřecí miniřízečky
)…no a domů jsme přišli v půl 3…
V neděli jsme byli u našich na obídku a odpolende jsme šli se ségrou, jejím klukem a pejsánkou na téměř 3hodinovou procházku, no a dneska mám dost…
Hodila jsem vám fotku z plesu a z procházky do fotoalba ![]()
Monďo - to je teda kráááásně busy víkend
halvně když jste si to užili!
no víš, my se bavily o tom, zda si nechat mimi když tam je nějaké procento postižení … já totiž říkala že bych na amnio nešla kvůli strachu z potratu … ale je fakt, že pak tam je zbytek těhu ve strachu, co když přece…
no nemá cenu se dopředu nervovat, stejně s tím co už je, nic nenadělám … tak zkrátka uvidím - hlavně ještě počkat na výsledky - což je cca do příštího týdne
ale nevím, proč najednou to na mě tak sedlo - pořád jsem byla v klidu a myslela jsem pozitivně - ale holt jsme teď nevyzpytatelný ![]()
já už se tak těším na jaro/léto a teploučko! teda trochu se těch hork bojím - nevím jaký to bude s pupánkem a třeba oteklýma nožkama, ale teplo prostě miluju - jak jste tu psaly - nad 30°to je teprve pořádný léto
a zase můžeme sedět pěkně v chládečku, ve stínu - s tím melounem ![]()
Monďo - krásný fotečky! koukám že tady se sešly milovnice velkých psů (skoro
- myslím že Monika má pro změnu knírače že
)
a taky je fajn, že člověk aspoň musí s hafanem na procházku a má pohyb ![]()
já si říkala, co to bylo za ples, že jste tam měli i baštu ![]()
Ahoj děvčata,
v lázních je super, jen to počasí pořád sněží a sněží, doufám že tu fakt nezapadneme. Navíc ve středu potřebuji jet po obědě na krev, na ty Triple testy, tak doufám že se to počasí umoudří a bude se dát v pohodě jet.
Jinak vás všechny zdravím a mějte se fajn, určitě se zase někdy ozvu.
Ibbu - díky za pochvalu
.
Jo je to pravda, jsem ráda že psa máme donutí mě jít každý den aspoň na chvilku ven, takže o přísun pohybu mám celkem postaráno…
No ono je tohle téma hodně těžký řešit, je jasný, že každýho takový téma vyděsí, já bych nad tím pak taky přemýšlela…
Navíc to procento postižení nikdy není asi 100% takže se mimi může narodit úplně v pořádku… je to hrozě těžký, ale věřím, že všechny naše miminka budou v pořádku.
Monda … my v sobotu byli na maškarním s Ondřejem a večer zábavě, chtěla jsem vyhrát divoké prase ..ale nic ..takže opět štěstí v lásce a žádný kančí guláček či steak
ale taky jsem byla KO ..jenže Petr ještě více
a léčil se celou neděli a až večer byl chopen jít do tanečních
jinak krásné fotky
jj je to těžké rozhodnutí ..ale pro amnio jsem se rozhodla …i když jak se to blíží ..začínám se bát …ale zas je to lepší, než se bát celé těhu …
nevím … ![]()
Jezi, omlouvám se, že sjem to tu tak „rozpoutala“ měla jsem být radši zticha … ale jak už tu psal Obrázek - i já znám mnoho mamin co to podstoupily naprosto bez problémů … asi bych si koupila a užívala to magnézko jak psala a pak myslím že taky doporučují asi 2 dni klid na lůžku - tak budeš pěkně hajat, a budou se o tebe starat …
… a bude to v pohodě!
víš, já spíš řešila, kdyby pak byla ta nejistota po triplech, že se tam něco může vyskytnout, taky bych se asi nakonec pro amnio rozhodla - přece nebude z mimina nervák kvůli tomu, že se zbytek těhu nervuju … je opravdu lepší mít jistotu
… a i já jsem člověk co nemá rád nejistotu a neví co bude - musím mít všechno přesně nalajnovaný a připravený (což je někdy k vzteku:evil:)
prostě puňta
… kdyby jste mě viděly v pátek, pěkně jsem si na netu našla a promyslela co si všechno koupím, jako kolik a jaký povlečení, jestli a jakou peřinku, takový ty věci okolo - matrac, podložka na matrac atd…
vypsala jsem si ceny a odkud si to objednám ![]()
a jsem moooc spokojená - mám to už připravený - jen pak vyplnit objednávku, zaplatit
, a je
![]()
(no magor
) ![]()
Holky zdravim vas po delsi dobe.
Vidim ze resite tripple testy.Tak asi tak.
Ibbu nenervuj se me v 1tehu vysly blbe bylo podezreni na rozstep patere a pak me za dva dny po testech poslal na utz aby mimino prohledly a eli byla vporadku.Genetik mi jeste rikal at jdu na amnio ale ja to odmitla protoze jsem vedela ze utz dopad dobre a dr.me ujistil ze zadny rozstep nevidi tak a nase eli je uplne ok.Jeste chci rict ze tyhle tripplle testy vychazeji u dost mamin spatne a narodi se jim zdrava mimina.Pro me je dulezitej 1trimestralni utz protoze se v 11tt dovyvijeji vsechny organy a s kombinaci s krvi ti reknou na 90procent jak to je.Ja bych se nestresovala tyhle tripply nicej hodne mamin i ja sem se bavila o tom s kamaradkama a vetcina se stresovala a maji naprosto zdrave deti.A i kdyby vyzadej si nejdriv geneticky utz a az pak bych premyslela o amniu.
Ja teda vim ze postizene dite nechceme nemame nato prostredky atd a kdyby u nas utz po trippllech dopad spatne tak bych urcite podstoupila redukci i kdyz vim ze to vyzni asi strasne ale ja s martinem sme se natom schodly a i u druheho myslime takhle.
takze asi tak.
Ahoj holky,
Ibbu nenervuj se určitě to bude v pohodě. Je fakt že hormony se bouří a tak vše jinak vnímáme.
Já byla ve čvrtek na tý nefrologii a tak mám zatím vše v normě jen mám vysoký tlak, ale začala mi tam vyprávět scénář co se mi může stát ke konci těhu jako že mi může zkolabovat ledvina neboť dostává tím těhu zabrat atd dost mě to vyděsilo, ale snažím se na to nemyslet.
Jinak mi začalo pěkně vystupovat už bříško.
Ibbu ..nééééééé to je v pohodě .....jsem ráda, že to tu řešíme ..ráda poznám i názor jiných ..
třeba jako tu psala Lost …
jinak je fajn, že máš vše připravené a víš kam se obrátit
..to já jsem v tomhle pohodář ..navíc už vše mam po Ondřejovi
Lost ..jj mě taky vyšly blbě ..ale na žádný utz mě dr neposlal a jen mě dal doporučení na amnio …tak nevím ..ale určo budu jistější
jezi a co ti rikaly maji na neco podezreni?U nas to byl ten rozstep co u tebe?
Lost..jak jsem byla mimoň u dr ..tak jsem se na tohle uplně zapomněla zeptat
![]()