Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
snažím se dočítat, ale reagovat nestíhám.
V lázních máme net, funguje ale jen dole na hale, tak že se tu moc často nedostanu, Tinka tu nevydrží jen tak sedět.
Jezi držíme palečky a neboj vše bude určitě ok.
Ahojky holky,
Ibbu - já myslím, přesně jak psala obrazek, když je ti sexík příjemný, nemáš pak žádné „bolení“ nebo jiné problémy, tak proč ne ![]()
Jinak u nás je to míň jak dřív, nějak nemám tu správnou chuť, nevím čím to je, asi hormóny ![]()
Katy - zravím tebe i Tinku do lázní ![]()
Tak teď jsem volala paní co asi 10 km od nás vede předporodní kurz, tak od 16. týdne můžu začít chodit, tak jsem zvědavá jaký to bude, určitě vám dám vědět.
Super je, že mi řekla, že na to 1.000 kč přispívá pojišťovna
. Tak škoda toho nevyužít že…
Holky, díky, napsaly jste to co si myslím … akorát že mě to občasný píchání občas znervózňuje … ale asi je to normální…
a to jsem si říkala, že nebudu plašan a budu v klidu (HAHAHA) ![]()
ale taky si říkám, že když nešpiním, při „tom“ mě nic nebolí
tak proč ne ![]()
zdravím Katku - pořádně si to užívejte a hlavně ať se lázně osvědčí! … a ještě jste tam nezapadli? ![]()
čau holky,
Jezi, na příští týden držím palečky a neboj, bude to v pořádku ![]()
Jj, Ibu, jsi v 16tt (dnes už asi v 17tt) a ve čtvrtém měsíci ![]()
Já od rána balím a uklízím, zítra vyrážíme na týden směr Jeseníky, už se těším.
Já jsem byla včera na KO, tak mě doktorka prohmátla (to dělá vždycky) a zvenčí taky posoudí velikost dělohy, poslechla srdíčko, UTZ nedělala a moje prsa nikdy neviděla.
Všechno na KO v pořádku jen se mě objevila v moči bílkovina, tak nevím co to jako znamená…
Mondo, Nikis byla podle UTZ větší o pár dní, nakonec se ještě narodila dřív než byl termín z UTZ a byla to holka (pohlaví jsme nevěděli).
Tak mám za sebou jeden pěkně nepříjemnej zážitek… ukouzla jsem doma na schodech, no naštěstí jsem se chytla zabradlí, ale stejně jsem spadla.
Ale nanatloukla sem si, jen sem spíš tak „sedla“ na schod, ale strašně jsem se lekla.
Doufám že se mimískovi nic nestalo. Říkám si že kdyby něco, tak mě bude bolet břicho, budu špinit nebo tak něco…
Když chodím ven, tak si dávám pozor abych někde neuklouzla, nesekla sebou, no a uklouznu doma na chodech, kde se mi to za celou dobu nestalo…
Stofi, mě paní doktroka jen říkala, že to tak bývá, ale beru to tak, že jsou jen dvě možnosti, tak to někomu vyjde, někomu ne…
Užijte si dovolenou na horách, ať máte krásné počasí ![]()
Ahoj holky,
tak poslušně hlásím, že už jsem asi OK. Sice ještě pokašlávám, ale už to nejde přes hrudní kost, ani nemám pocit při každém zakašlání, že jsem si cvrnkla do gatí, ani se mi nechce zvracet a jen vykašláváme.. jupíííí.. aneb jak pomohla tabletka a půl paralenu za dva dny oproti 14denní kůře s jitrocelovým sirupem a stodalem.
Koukla jsem, že jste se zase rozepsali a já určitě na vše zapomenu, ale nač si vzpomínám je: Jezinko, neboj, vše bude OK, všechny Ti tady držíme co se dá ![]()
oblečení - zatím se vlezu do všeho. Kalhoty mě sice trošku škrtí, ale není to „o život“.
Sex - já bych chtěla furt, Kuba radši pomaloučku, polehoučku, dávkovat jako vzácené koření.. Vrrrr.. marně mu říkám, že libé pocity, které prožívám se přenášejí i na miminko…
Jídlo - vrací se mi chuť a ujíždím na mražených jahodách…
Strašně se těším na jaro a léto - to bude čerstvé ovoce - jahody, borůvky, ostřužiny, maliny, třešně a hlavně MELOUN.. už se vidím na zahradě v krásné zelené trávě pod slunečníkem na dece, vyvalená s pupkem a před sebou polovinu obrovitánského červeného melounu a ne lžičkou, ale rovnou naběračkou ho do sebe házím!!! ![]()
Dnes jsme byli s Charliem venku - holky, ten můj malý budulínek vždycky vypadá jako sněhulák.. fakt.. on je to černý knírač, ale když se vracíme z venku (a on miluje skákat do toho čerstvého, nepošlapaného, hlubokého snížku), tak se vracíme s bílou kuličkou ![]()
Jo, a včera jsem při Ordinaci v růžové zahradě permanentně bulela, Kubík se na mě díval jak na UFO - no jo, jsem těhotná!!! ![]()
fíha, jsem se rozpesala.. ![]()
Holky, opatrujte se a nebojte, miminka to s námi zvládnou…
Stofi - taky přeju krásnou dovču - halvně sluníčko!
Monďo, neboj to bude dobrý - jak jsi se „nenatloukla“ tak by to snad mohlo být v pohodě … a uvidíš, když budeš mít pochyby, tak hned v pondělí naklusej k dr. řekni mu že máš strach a budeš mít jistotu!
já bych se taky vyděsila a řešila bych to pro sichr tou návštěvou - uvidíš
Holky, díky ![]()
Monda, já mám z prvního těhotenství ten stejnej zážitek, ale už jsem byla tak kolem 35tt, taky jsem uklouzla doma na schodech, naštěstí teda dobrý, ale slzy mě rozčilením nešly zastavit.
Moni , ty máš teda krásnou vizi
já už bych se hned taky viděla s tím melounem na zahradě
… no vůbec už se moc těším až takhle hrůza sleze .. teda ještě přežít oblevu, bláto
a pak už začnou zpívat ptáčkové, sluníčko bude čím dál teplejší … vystavíme pupíky ![]()
… jsem ráda že už jsi fit! já už se taky cítím docela dobře … ale až bude teplo, bude mi nejlíp ![]()
u nás je to s tulením asi tak že mě se nějak vrací chuť a Filipa teda ani jednou nenapadlo, že by milování mohlo něco „udělat“ (myslím teda negativního)
prostě to bere jako „normálně“ ![]()
a dneska jsem si holky koupila grilovaný vepřový koleno v bille
a zbouchala jsem čtvrt kila na posezení
ale bylo to teda mooooc dobrý ![]()
… a zítra mám k obědu u maminy zamluvené hranolky
(tentokrát s kuřetem)
jinak se zatím loučím, jedeme zítra (vlastně dneska) k našim a v neděli zpátky tak pak na vás zase juknu ![]()
Ahojky holky
Moni to je fajn, že už je ti dobře
Mimochodem já se těším přesně na to na co ty, léto, teplíčko, já sedím na terase s časopisem nebo knížkou, na stole meloun a pod stolem se vyvaluje pejsánka… no jen doufám že to tak bude…
Včera jak mi podjela ta noha tak sem si uvědomila, jak je všechno „křehký“ a stačí malinko a je všechno jinak… ale jsem optimista takže věřím že bude vše OK ![]()
Holky taky vás všichni „straší“ jen počkej s tím břichem ve vedrech, to se máš na co těšit a tak…? Mě už to řeklo asi 5 lidí a můžu říct, že už mě to fakt štve. Já nejsem z těch komu teplo vadí, normálně vydržím ležet třeba celý odpoledne na slunku a jen tak se opalovat. Sice to břicho pak ke konci asi bude zátěž, ale co. No když mi to říká někdo komu je už při 20ti stupních hic, tak z toho fakt nemůžu…
Dneska večer jdeme na ples, tak sem zvědavá jaký to bude. Jdu v kalhotách, ale zjistila jsem že kdyby ten ples byl tak o týden dýl, tak už je asi neobleču, jsou mi jen tak tak…
Zítra jdem k našim na oběd, tak se můžem po plese pěkně dosyta vyspat ![]()
Stofi - dívala jsem se na vaše fotečky na rajčeti (moc vám to sluší, malá je krásná) a všimla jsem si, že máte kočárek Patron Bohemia F4 je to tak? Já pořád přemýšlým o tom jaký vybrt, sice se mi líbí 3 kolky, ale chci si brát sebou na procházky psa, má 45 kg tak si říkám že potřebuju něco stabilního a 4 kolka na to bude asi lepší… a ten co máte vy se mi celkem líbí, ale neznám nikoho kdo ho má, mohla bys mi prosím napsat jak seš s ním spokojená ![]()
Krásný dopoledne,
Mondo, taky jsem jedna z těch co se v pařákách vyžívají, pro mě je léto, když je přes 30, to miluju, jsem se měla narodit někde jižněji ![]()
A na slunku vydržím taky celej den.
A neboj, dá se to přežít, já jsem teda to konec těhotenství měla až v říjnu, to už tak teplo nebylo, ale ani v těch pařácích mě to nevadilo, sice kotníky trošku natíkaly, ale dalo se to.
díky za pochvalu
![]()
Jinak k tomu kočáru, taky jsme vybírali hlavně podle toho, že jsme na vesnici a kočár musí ustát jízdu po polňačkách (máme taky psa, takže jsme mezi polama hodně často) a trojkolka se nám na to moc nezdála, (ale víc se mě teda líbí trojkolky).
NO a k tomu Patronu - holky to tady v diskuzích o kočárcích hodně haní, ale my jsem s ním problém neměli, tož takhle ![]()
tak holky, my vyrážíme, za týden čau.
Stofi přeju krásnou dovolenou, užijte si sněhu a snad i sluníčka na horách.
A děkuju za odpovědi.
papa
ahoj holky, teda… asi jste byly všechny o víkendu taky pryč ne? ![]()
Jezi, kočička je krásná! já jdu ve čtvrtek a těším se strašně moc, že jí taky uvidím…
ale takovou schízu jako tenhle víkend jsem ještě neměla - včera jsem mluvila se známou právě o testech a tak okolo … a mám nervy na pochodu
holky, za jak dlouho by měly být výsledky z těch tripple testů? (jestli jim teda "nadávám dobře
) - už chci, aby to bylo za mnou a abych věděla co a jak …
… omlouvám se za pochmurný příspěvek, ale dneska jsem na to celý den myslela až jsem se probrečela ke spánku … fakt ty hormony jsou v těhu strašný ![]()
tak, a vy koukejte napsat, jak jste se měly o víkendu! papa a dobrou ![]()