Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.2.09 10:32

Ahoj děvčata,
tak jak se máme při sobotě?
Taky je u vás tak hnusné počasí, u nás pořád a pořád sněží, fuj je už toho fakt hodně s takovou v tu středu do těch lázní ani nevyjedeme jestli bude stále padat z nebe ten bílý hnus. :(
A co jinak, jak se všechny máte? U nás pohoda, sedíme doma, protože v tomdle počasí by ven ani psa nevyhnali...........a pro jistotu držím TInku doma aby mi náhodou neonemocněla, když máme jet do těch lázní.

Jinak Baffy je na tom stále stejně, teda už jí ta nožka asi tak moc nebolí, ale stále ještě skáče o otřech, na tu nožku vůbec zatím nemá tendence stoupat, no snad to bude ok. Nejhorší je, že když se jde vyvenčit, tak je chuděra po kolena ve sněhu a hrozně blbě se jí v tom sněhu skáče a vždy když tou nožkou šmrcne o sníh tak zapláče. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.2.09 12:36

Ahojky kočky gratuluji k úspěšným kontrolám a negativním screeningům :D
Bohužel absolutně nezvládám vás dočíst, jsem teď v jednom kole,
ale tak za týden by to mělo být volnější, tak se do toho trochu dám, abych byla v obraze :wink:
Doufám, že jste tu všecky i s mrňouskama ok…
a marůdkům držím palce, ať jste brzo fit :wink:
Já jsem si taky prodělala parádní virózu, pomohly mi homeopatika, ale teda teklo mi nejen z nosu ale i z očí, byl to hnus :evil:

Krásně si užijte víkend, u nás je zatím mrazivej a sluníčkovej, a kdo z vás tak trochu slavíte Valentýna, tak ať se povede a dostanete aspoň 1000 hudlanů :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
15.2.09 22:17

Ahojky ..jen nakukuji ..další náročný víkend ..
zítra napíši více … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.2.09 22:30

Jezi tobě už taky metřík krásně poskočil, to je super :D
Mě přijde, že se ten můj nějak loudá… jak nechodím do práce, tak to tak neutíká. I když těch starostí mám i tak dost okolo, ještě že už nechodím do práce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
16.2.09 08:57

Dobré ranko ..
Tak víkend byl náročný ..tedy apoň pro mě …
V soboru jsem debordelizovala byt po týdnu a pak jsme odpo měli divadelní zkoušku Budulínka a večer jsme šli s kamarády do hospůdky a přišli v 1 a ráno v půl 7 vstávali a jeli se švagrovou a její švagrovou a jejich maželi a kluky lyžovat a bobovat (tedy já původně nechtěla ..ale ukecali mě) na Churáňov (Šumava)…jenže Ondřej půlku prořval a půlku prospal …už jsem ani neměla sílu na něj nějak působit ..chtělo se mi brečet - pak z něj vypadlo že se mu tam ale opravdu vůbec nelíbilo …také jsem byla navštívit kamarádku z gymplu (bydlí u Vimperka), tak aspoň nějaký světlý bod dne .a večer taneční ..dnes budu odpočívat ..vařím svíčkovou a půjdem ke kamarádce na kafe ..
všem přeji fajn den …

Obrázku ..ba ne ..utíká to hrozně rychle ..za chvíli budeš mít mimíska u sebe a bude ti chybět to kulaté bříško :wink: – to možná my, co máme za sebou nějakou špatnou zkušenost, se uvnitř trochu bojíme a třeba si to tak neužíváme (apoň já to porovnávám se svým první těhu s Ondřejem, které bylo naprosto bezproblémové)) ..ale já vím, že tentokrát bude vše Ok !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 09:54

Je pravda, že jsem si v 8 tt říkala, ať už máme za sebou 12 tt, ve 12 tt, ať už jsme po triplech, aspoň ten 18 tt… Teď v 18 tt si říkám, ať už jsem aspoň 24 tt… to bude už asi furt ;-)
Profesorka anatomie nám na škole říkala, že by raději 4× porodila, než byla 1× těhotná… (má 2 děti)… Já bych taky radši hned brala ten porod ;-)

Teď na Valentýna, k večeru, mi totiž začalo dost nepříjemně tvrdnout břicho (doteď jsem o něm nevěděla)…
Byli jsem u našich a koukám, že jsem si s sebou místo magnézka vzala paralen (úplně stejný platíčko s bílejma tabletama) :-(
No musím říct, že to teda nebylo nic, co bych ještě chtěla zažít. Křeče v podbřišku trvaly vždycky asi nekonečnou půl minutu, a stalo se mi to asi 8× za ten večer…
Doma v neděli v poledne jsem si vzala 2 magnézka a odpol ještě dvě, a ať si MUDr. Koucký říká o magnézku, co chce (že je to placebo), tak mě se pupík naštěstí zklidnil… a na „psychický zklidnění“ bych to neviděla…
Myslím, že si budu radši udržovat ňákou tu hladinku hořčíku v krvi už pořád, je pravda, že během týdne mi pupík slušně povyskočil…

Držím všem palce na triply a papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 10:00

Jezi na Churáňov jsme jezdili se základkou, v létě i v zimě… A ještě do Nových Dvorů, to je nedaleko přes kopec…
Ten tvůj víkend byl pěkně náročný, to já jsem oproti tobě lenochod… :lol:
U rodičů jsem v sobotu akorát mamce pomohla uvařit oběd, potom jsme šli s pejsanama na hodinku ven a pak přijela ségra s přítelem a jeho klukem na pokec, a pak jsme šli na večeři cca 1,5km pěšky do městečka. Takže celkem poklidný, ale břicho stejně začalo zlobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.2.09 10:01

Ähoj děvčata, zdravím po víkendu.

Obrázku chtěla jsem se tě zetpat, co za UTZ se dělá ve 20.tt, to je gentetický ultrazvuk? Já se ptám proto, že s vyšeření s genetiky mám napsáno, že dr. chce výsledky Screen VVV, což je teda asi genetický ultrazvuk že? Jen že moje dr. mi říkala, že genetický je ten v prvním trimestru, tak to teď teda nechápu. Jak mám svou dr. donutit aby mě poslala na gen. ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 10:32

katy ahoj, tomu ultrazvuku ve 20tt se říká genetický, takže neboj, že bys ho prošvihla :wink: Trvá docela dlouho, třeba 1/2 - 3/4 h, kouká a měří se na miminku úplně všechno, od obvodu hlavičky, bříška, délka stehenní kosti, i opět šířka šíjového projasnění, obličejíček kvůli rozštěpu, všechny orgánky, v srdíčku komůrky a velký cévy, bránice, ledvinky i jejich funkce (mrňousové už čůrají), počítají se prstíčky… Prostě všecko…

To ten UZ ve 12 tt je takový nadpočetný, je to poměrně novinka, však ho taky ve většině případů nehradí pojišťovna…

Mě dost mrzí, že v Gennetu, kam jdeme, se z tohohle UZ už nedá pořídit dvd záznam, kamarádka ho ze 20 tt má a je to kouzelný…
V Gennetu přešli teď na metodu většího hrabání peněz - 3D UZ - mezi 24-28 tt - vám mimčo natočí a nafotí, za 1200,–… Jenže mě se miminko ze 3D nelíbí, takže tam nakonec nepůjdeme.
Sice jsem se objednala, protože to mají strašně narvaný, ale s Milanem jsme se nakonec dohodli, že ty peníze dáme radši třeba do odsávačky…

Takže holky, kdybyste některá chtěla termín 25.dubna, 10:00, na 3D UZ do Prahy do Gennetu můžu vám ho přenechat… (dělají ho jen o víkendech).
Jak píšu, mají to dost nacvakaný a mě už taky objednali (v 16tt) až na 27 tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.2.09 10:36

Obrázku díky já to chápu, jen prostě mi dr. na gyndě říkala, že ten v tom 13. tt je genetický, že pak už jenom na ECHO srdce mě pošle, tak že to nechápu, jak jí mám vysvětlit, že mě má poslat ještě na UTZ ve 20.tt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 10:45

Katy to vypadá jen, že paní doktorka používá jiný slova. To ECHO srdíčka miminka se dělá automaticky při tom UZ ve 20 tt.
Kdyžtak se jí na to zeptej podrobně, abys měla klid, a kam tě posílá?
Chce to lepší ultrazvuk, ne nějaký šidítko, co mívají gyndr. běžně v ordinaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.2.09 10:52

Obrázku ne ne, vím co říkala.............protože na Echo srdce jdu přímo na dětskou kardiologii, kde chodím s tinkou a tam dělají jen srdíčko, nic jiného nedělají, kontrolují jen srdíčka, je to prostě přímo dětská kardiologie, něco jak v Motole, spolupracují s nimi.
No příští týden jdu na Triply, tak se domluvím se sestrou, měla by tam být jina dr., která je zkušenější, tak se domluvím když tak s ní. Je sice pravda, že u nás v ordinace mají dobrý UTZ, tak možná proto, fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
16.2.09 10:58

Ahojky holky,

my jsme měli tentokrát víkend super. Byli jsme u známých, mají 3 měsíční holčičku, tak jsem okoukla jak to s mímem chodí. I když každý je jiný, takže u nás to bude určitě jinak. Šli jsme na procházku s kočárkem, no prostě jsme si ty 2 dny skvěle užili :D

Jinak já jdu neska na kontrolu, tak jsem zvědavá co novýho se nám zas událo v bříšku :D , který mimochodem ještě skoro žádný nemám…

Dneska mám hrozně lenošnej den, vůbec nic se mi nechce dělat…navíc venku je pěkně hnusně, zas sněží a navíc ještě fouká…áách jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 10:59

Tak to je fakt divný… Moc nechápu, proč tě posílá na dva ultrazvuky, ale možná u vás nedokážou nikde udělat najednou i ECHO i klasický genetický. jako třeba v tom Gennetu,
Určitě se domluv ještě s někým, jak píšeš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 11:01

Katy já chápu že kvůli Tince tě posílají na spešl kliniku, ale prostě jen že jsou i zařízení, který umí oboje najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí