Poradna duly
Jana Čurdová
Katy já chápu že kvůli Tince tě posílají na spešl kliniku, ale prostě jen že jsou i zařízení, který umí oboje najednou…
a tohle je náš mimís v 16+1 ![]()
http://janinaobrazek.rajce.idnes.cz/Mimisek/#…
Bohužel mi úplně přeorali služby v SWEBu, takže jsem si narychlo dala pár fotek na rajče, ale neumím sem nějak vložit z rajčete přímo fotku, aby se tu rovnou ukázala, tak jen odkaz… ![]()
Obrazku ne tak to není že by to u nás nedělali, jen prostě když má někdo v rodině srdeční vadu, tak posílají přímo na kardiologii. Ono ten dr. Mičaník co jsem u něho byla na tom NT dělá i srdíčka, ale sám mi řekl, že pokud máme srdeční vadu v rodině, tak posílá přímo na kardiologii, tak že tak to je u nás.
No prostě uvidím co příští týden, nějak se snad se sestrou domluvím co a jak. Já jen aby nebylo pak pozdě se někde objednávat.
Obrázku mimišek je krásný, jejda a to tvoje bříško, fakt ti nějak povyrostlo. ![]()
Katy neboj, určitě nic neprošvihneš, a ten genetický ultrazvuk se dělá až do 22 tt, oni by tě prostě někam nacpali, i kdybys zavolala třeba jen týden předem, určitě fakt neboj ![]()
Obrázku díky, no snad se nějak s tou sestřičkou příšti týden domluvím. ![]()
Jinak holky, já už pomalu balím, ve středu razíme do lázní, už se moooc těším, jsou tam holky co jsme tam byly spolu loni, tak že se tam nebudeme nudit.
Naštěstí jedeme jen kousek, asi 45 km od domova, tak že kontroly u dr. nemám problém.
Jen na ty Tripl testy pojedu až na odpoledne, ale sestřička říkala že to nevadí.
Ráno máme totiž procedůry a odpoledne po obědě už máme volno, tak že můžu vyrazit kde chci. ![]()
Obrázku ještě k těm fotkám z rajčete. Je to jednoduché vložit.
Prostě máš na rajčeti fotku, kterou chceš sem vložit, tak to uděláš následovně: Klikneš levým tlačítkem na myš, objeví se ti tabulka, kde uplně dole je napsáno vlastnosti, na to klikneš, otevře se ti další tabulka, ve které si najdeš vlastnosti obrázku, hned pod nimi je adresa, tu zkopíruješ a vložiš tady mezi IMG a je to hotovo. ![]()
Ježiš ne levým tlačítkem na myši, ale pravým.
No jsme to ale d......., už nevím ani která je pravá a která levá. ![]()
Katy, tak to je super, že to máte do těch lázní jen takový kousek, i s návštěvama to budeš mít lepší, než kdyby jste byly třeba 150 km daleko ![]()
Jinak moc moc držím palce Baffy, ať má nožku v pořádku.
Obrazek - téda koukala jsem na fotky, mimísek je super, no a to bříško jééé
![]()
No nic, já se jdu vysprchovat, za chvilku jdu na kontrolu, tak snad mi bude dr. dělat zas ultrazvuk a uvidím mimíska ![]()
MOnda tak ať kontrola dobře dopadne.
Jinak my z těch lázní budeme jezdit v sobotu po preocedurách domů a vracet se budeme v neděli v podvečer. Sice se to nesmí, ale i sestra na příjmu říkala, že se sice nesmí jezdit domů, ale že by taky jezdila. ![]()
No a Baffynka zatím nic moc, je týden po operaci a stále skáče o třech nohou a nějak to nevypadá, že by tu čtvrtou chtěla začít používat, ani když stojí se o ní neopře, tak doufám, že je vše ok. Uvidím co řekne vet. manželovi ve čtvrtek, jak půjde vytahovat stehy.
Katy, jooo tákhle, tak to je jednoduchý, díky moc, já kopírovala adresu nahoře co je v okně adresa a o nějakých vlastnostech ani nevěděla, to neee ![]()
Tak vám popíšu našeho mimozemšťánka - zrovna spinkal na boku, jednu ručičku pod hlavičkou, druhou na obličejíčku (celý tatínek
), nožičky v tureckém sedu (jsou vidět dvě bílý tečky - kolínka), bříško má pořád pěkně napucnutý, taky celý tatínek
, a půlečky pevně sevřený, abysme neodhalily, co mezi nima skrývá ![]()
Sice jsem do něj nakonec trošičku šťouchala, aby se probral a nožky rozhodil, ale co myslíte, místo toho je ještě víc sevřel, mrňous jeden ![]()
Kristýnka na to prohlásila - " tak a teď udělal stoj spatný a nevidím už vůbec nic… " ![]()
Obrázku ..krásná fotečka mimíse ..a bříško už máš taky pěkné ![]()
jj má si mam volat ve středu na výsledky krve z trippl testu ..tak jsem na to zvedavá
dnes jsem KO ![]()
jinak břich mě taky pobolívá ..až se někdy bojím .ale odmítám si připustit cokoliv špatného a snažím se myslet pozitivně
Obrázku hurá, tak že se ti to povedlo, je to fakt jednoduché, ale musíš vědět jak na to. ![]()
Jezinko výsledky triple testů budou určitě ok.
No a bolení břicha......mě teda fakt jen občas píchne a to většinou, když se rychle postavím, nebo prudce otočím v posteli, ale jinak mě nějak zatím nebolí. Ale je fakt, že u Tinky si nepamatuji ani žádné pícháni, u ní jsme takové věci fakt vůbec nezažila.......no každé těhu je asi jiné. Jo u Tinky si teda hlavně pamatuji, že často škytala. ![]()
čau holky,
tak je zase po víkendu, já to pondělí tak nesnáším ![]()
U nás taky chumelí. mě to zas až tak moc nevadí, v sobotu vyrážíme do Jeseníků, tak se těšíme, že bude pořádně sněhu.
Gratuluji všem k úspěšným konrolám, já jdu ve čtvrtek.
Obrázku, pupík už pěkně povyskočil
A ty jsi ze zdravotnictví, že o tom víš tolik?
Stofi já jsem vyučená porodní bába, ale už 3 roky to nedělám, zběhla jsem z nemocnice do soukromí, konkrétně k zubařce. Nicméně svý gynd. pokaždý říkám, ať se mnou mluví, jak kdybych o tom nic nevěděla, protože mi ty mozkový buňky nějak blbnou teď ![]()
A taky se jí hodně vyptávám, i v Gennetu na genetice a na screeningu, potřebuju mít ve všem jasno, což si kolikrát říkám, že kdybych o tom nic nevěděla, bylo by to jednodušší
![]()
Moniko jak dopadlo NT?
Monda a jak jsi ty dopadla na kontrole?