Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
6.2.09 15:36

Monda gratuluji ke Ko, super že mrňous vypadá ok. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.2.09 16:23

ahojky!

Monďo - gratulace! to je super, když tam máte tatínky :lol:

holky, s korbičkama máte pravdu, ale dneska nic nenaděláte :evil: - a to mi říkal prodavač že cortina je jedna z největších u nás na trhu 8O

ale psala mi tu jedna holčina zrovn o té mé cortině a má červencovou holčičku a prý jezdily i přes zimu … ale to záleží, jak velký cvalík to bude :D (asi ho budem trápit hlady aby tam vydržel :D

hele, tohle by bylo řešení :wink: :lol:

http://img.mimibazar.cz/…17117159.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
6.2.09 16:59

Ahojky!
Monďo tak gratulace ke kotrole.
Koukám že řešíte kočárky. Taky se mi zdají ty korbičky dost málé.Ségra má 7 měsíčního kluka a už ho vozí taky ve sporťáku.
Ibbu super kočár a jak má velkou korbu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.2.09 18:51

no super velkej … a za super cenu … 20000,– :evil: jo, holky tak buď velkej kočár a drahej a nebo mimíse do fusaku a na sporťák :evil:

a viděla jsem od téhle firmy i „do barvy“ růžovoučkej asi přes 30 tisíc 8O

a slyšela jsem, že korbička by měla mít polohovací dno (nebo jak se tomu nadává) :?: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.2.09 19:13

holky, loučím se s vámi, přijde kamarádka tak už se sem asi nekouknu a zítra frčíme směr Krkonoše :) tak hlavně abych to tam nepromarodila a budu se příští víkend těšit co si tu přečtu :lol:

paaaaaaaa a ať se daří dobře vám i mimískům! :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
7.2.09 10:59

Ahojky holky,

do albíčka jsem vložila 2 fotečky co jsme dostali včera na tom screeningu :D

Jinak na mě leze asi taky rýma…ale snad to nebude chřipka, ale jen nachlazení, doufám…
Takže jsem nakoupila vitamínky, snad to bude stačit.

Zítra jsme chtěli jet s Ájou na výstavu, ale ještě nám trochu hárá, tak nepojedem nikam :( to tak bývá když se člověk na něco těší…
Navíc bych tam tu rýmu asi dodělala…áááááááách jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.2.09 11:23

Monda já našla v albíčku jen jednu fotografii, tak nevím jestli jsem tu druhou přehlídla?
My teda máme s výstava utrum asi na delší dobu, když jdeme v Po na operaci s tím kolenem, za prvé bude vyholená a zarůstat to bude kdo ví jak dlouho a za druhé bude asi dlouho trvat, než zase běhat a to bez kulhání.
Taky mě to štve, chtěla jsem s ní jít letos na velikonoce na bontaci ať už to máme z krku, kdo ví co bude za rok. SIce jsou letos pak ještě dvě bonitace, jedna v létě a druhá na podzim, ale obě dvě na druhém konci republiky, tak že nevím kdo by tam s ní jel. :D

Monda a ty se pěkně vylež ať se ti rýma co nejdříve vyléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
7.2.09 15:00

Katy dík za upozornění… já tu druhou fotku vložila jinam :oops:

V pondělí na vás budu myslet, ať ta operace hlavně dobře dopadne a ať se to pak dobře hojí…
Třeba o velikonocích na tu bonitaci budete moc jít, nebo když jí to nezaroste tak by to nešlo?
No jo jsou to starosti s těma hafíkama…

Tak jsem do teď ležela, ale už se mi nechce…
Půjdu asi uklidit nádobí a pak zas odpočívat, mám tady od včera vynikající malinový zákusky, tak si pak dám do nosu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.2.09 15:33

Monda na bonitaci by to snad nevadilo, že by nebyla zarostlá. U Novofundlanďanů se u bonitace jen měří a dělá zkouška povahy. No ale každopádně by asi neměla na bonitaci kulhat, tak že uvidímě jak na tom Baffy bude a když tak zavolám poradci chovu a domluvím se s ní, zda můžeme na bonitaci přijet třeba i s kulhavou fenou, když je to operace po uraze. No uvidíme.

Jejda mi děláš chutě s těmi zákusky, asi si udělám aspoň nudle s mákem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
7.2.09 15:59

Katy
tak uvidíš jak na tom v květnu budu, třeba to nebude vadit, že kulhá, když je to po úraze…
U nás bonitovat nebudeme kůli DKK 2/3 :( :( jinak by jsme bonitovali taky v květnu…
No tak snad se aspoň podíváme na sraz. V dubnu by jsme chtěli jet na klubovou výstavu (chovatelka by tam chtěla udělat sraz všech „holčiček“ z vrhu) tak uvidíme, raději se na nic netěším a nic moc předem neplánuju…

Nudle s mákem jsou taky mňam, zvláštní je že na mák mám teď chuť, někde jsem četla že mák je zdravý :D tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
7.2.09 19:07

Ahojky ..zdravím při sobotě ..před chvíli jsem přijela z Phy a jsem KO ..měla jsem v pá školu (a mam další zkoušku - tak ještě 1) a v so školení
Zas jsem jak balon .....:?

Ibbu ..ne peču tam všechny (nejen ty vlnky do trouby) jen na pečícím papíře a i tak peču krokety -obojí občas obrátím …přes 200 stupňů a asi půl hoďky a někdy (tedy dam je tam dřív) s tím peču kuřecí stehna ..to miluju ..jídla samochodky  ..dělají se skoro sami ..to dělám k obědu když mam lenoru 
Užij si Krkonoše

S těmi kočárky neporadím …já ho kupovala v kamenném obchodě (a až na druhý pokus to vyšlo ..- první polský se mi rozpadl) …zrovna dnes jsem v Pze měla čas a tak jsem okukovala mimi věci a měli tam kočár za 70 000 …vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ale myslím…že ojuknout si ho v obchodě a pak ho zkusit najít přes net taky není špatný nápad …

Monda ..gratulace ke kontrole ..je moc fajn, že je všechno tak jak má

Katy2 ..na po držím palce …

už se taky těším na středeční Ko ..budu zas klidnější :roll: ..jdu po měsíci a trochu se bojim ..jdu i krev

Tento kočárek mám já …přesně tu první khaki kombinaci ..Ondřej se tam vejde ještě teď
 http://www.kocarky-online.cz/p/apollon-allux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.2.09 09:31

Jezinko super, že máš další zkoušku, gratuluji.

No kočárky to bude fakt zajímavé, zatím nějaké favority mám, ale teda nevím nevím, pro mě prostě kočárek musí být hlavně lehký a dobře skladný, no a když to bude nutné, tak hold budu muset malé vozit v zimě už ve sporťáku, když ty korbičky dělají tak malé, no uvidíme. :D

Monda u Leonu je povoleno DKK do chovu max. 2/2, teda jestli jsem správně pochopila. U Nf to tak je, teda v Pražském klubu je max. 2/2 a v Brněnském 3/3, ale to už fakt odsuzuji chovat na takto vysokých DKK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
8.2.09 11:19

MOnda, gratulace ke KO, a zatím jdeme stejně, já mám termín podle MS 18.8. a podle UTZ 13.8. :wink:

Jezi, seš dobrá, já bych už do škole asi nevlezla :? a Patona máme taky po Nikol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.2.09 17:32

Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám i zkouškám :-)
Já se prosím pěkně taky hlásím do klubu „neodolala hranolkám“, tak dlouho se to tady řešilo, že jsem si v pátek udělala smažený sýr a hranolky… no, sýru jsem moc nesnědla.. pak jsem náramně funěla, ale cpalal jsem se, aže se mi dělaly boule za ušima… :-)
Jinak jsme měli tady přes víkend synovce.. holky, jestli já budu mít tak hodné dítě, tak budu šťastná.. dnes si pro něj sestra přijela (a dovedla toho druhého, 3letého).. a já jsem totálně off… ten mi dal taaak zabrat.. :-)
Ale bylo fajn - hráli jsme člobrdu :-)
Teď se jdu okoupat a asi to zaparkuji pod peřinkou, páč mi není od rána vůbec dobře..
Mějte se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.2.09 10:26

http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif

SRPŇÁTKA 2009 TĚHULKY

Ibbu - Líba 26 a Filip 29 Humpolec - 1 těhu TP 7.8. - KO 26.2.

Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 7.8. - KO 12.2.

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.2.

Obrázek - Jana 30 a 34

Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Monika 1980 - Ostrava

Fuerte -

Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy

Kacatko OOO - Praha

Xxx Zuzana - Praha

Kacenka1

Evikule

Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.

Peta25 - Brno ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital