Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
4.2.09 15:58

Pavli díky!

jinak to co píšete je taky fajn - a stačí to! (no jo, vy už máte zkušenost!) :lol:

já mám od kamarádky asi 3 nebo 4 kombinézky tak je asi zbytečný kupovat ještě zavinovačku co?

no, teď stejně budu koukat jen po fusaku a hledat něco ve slevě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 16:00

Ibbu opravdu je zbyteční to s nakupováním přehánět.

Pajk buď v klidu, já taky pro malou měla fusák po sobě a byl skvělý, nemůžu si ty co jsme měli my jako děti vynachválit, tak že já asi zůstanu u toho fusáku i nyní.
Mám červený i modrý, tak že si můžu vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 16:01

Pavli, to je ale ono - peníze … a tohle máš 500,– za jednu 8O … já nechci vypadat že všechno koupím, jen to teď zrovna řeším aby to bylo praktický ale z těch částech už mě bolí hlava :evil:

… pak si ale říkám že zase bude i na druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 16:02

jj Katky, máš pravdu - kdyby mamina nerozdala co bylo po mně, tak fusak s kožešinou by byl ideální! (co na tom že je mu skoro 30 let :lol: )ale třeba se ještě někde něco objeví u příbuzných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 16:12

kočky jdu se ještě potit - zatím pá a děkuji za rady! a za seznámek! :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
4.2.09 16:34

Teda koukám jak jste se rozepsaly :D

Pajk - poslala jsem ti taky SZ s e-meilem jestli budeš tak strašně hodná a poslala bys mi ten seznam. Děkuji

Ibbu - já už ten pás mám z MMB doma, ale zatím je mi velkej, nosím zatím normální věci (akorát jedny kalhoty už mě trochu tlačí) ale jinak ji mi zatím všechno.
Mě zas tak obtažený trička nava, jen si říkám že nevím jaký si pořídit těhukalhoty, mám pocit, že ty s tím nápletem hodně přes břicho mi budou vadit…ale v pátek jedem do Brna na ten screening, tak se chci po něčem mrknout, uvidíme.

Jo jo na ten fusáček do sedačky jsem taky koukala, ale obě babičky a většinu příbuzenstva máme v místě, tak si říkám že pro nás je to úplně zbytečný, tak to budem asi řešit dekou nebo tak nějak :D Úplně jste mě navnadily, asi budu muset začít brouzdat víc po stránkách s mimi věcma. I když jsem koukala na ty mantinely do postýlky, ty už mám vybraný asi 3 favority :)
No jo, jak se tak znám, tak až budem nakupovat výbavičku tak to myslím bude pěkná vichřice v peněžence 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.2.09 17:13

Pajk,
taky si prosím:
v SZ pošlu mail :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.2.09 17:50

Ahoj holčiny. Vy jste se tedy rozepsaly :D
Ibbu super odkaz na toho Brumlu,díky.
Jinak jsem dnes přešlá, začíná mě bolet v krku a taky mě pobolívá hlava…ach jo.
Doufám,že mimisek je v pořádku.
Tak holky pište pište ať mám co číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 19:55

Lendy, lehni si poť se, teplý čaj s medem a zase se poť

já jsem dneska doma 3.den a teď jsem navečer vytuhla a jsem mokrá jako slípka :lol: ale aspoň to jde ven a v sobotu jedeme na hory, tak chci být v pořádku

jsem ráda, když některé odkazy využijete :lol: no jsme těhu tak už můžeme přemýšlet a koukat co nakoupit ne? :wink: :D

co se týče oblečků, na ty mrňousky je to jedno jestli je to nový nebo „použitý“ - ani se to pořádně onosit nedá :D ale ty fusaky a zavinky mě pořád berou :lol: to ještě bude přemýšlení … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 20:31

Ibbu já koukám furt po kočárcích, už mi s toho hrabe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 21:12

Katko to mi povídej, člověk pořád vybírá a vybírá … já jsem ráda, že už jsme rozhodnutý a teď jen čekat do května :lol: (radši dřív :wink: )

ale je toho teď strašně moc a fakt záleží, kam s tím budeš jezdit, jestli se ti to líbí … nemáme to jednoduchý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.09 21:14

Dobrý večer,
tak seznam jsem poslala Lenduli a Monde, Mončo od Tebe mi zatím žádná SZ nepřišla, takže jsem nevěděla kam to poslat.

No že to bude vichřice v peněžence na to můžete vzít jed, ale pokud se nakupuje průběžně tak za toho půl roku to zas tak hrozné není. Teda pokud se to nepřehání že :-) My dali za vše i s kočárem cca 30tis, ale znám maminy, které daly i 70tis. ale ty to musely mít opravdu tip top s kočárem za 25.tis a dneska mají 3 pytle značkových hader na MMB na prodej. Já neměla ani polovinu věcí a stejně mi bylo líto, když jsme některé věci ani neunosili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 21:44

Pajk, to máš pravdu - ale největší položky jsou kočáry, postýlka a jestli tak monitor dechu - teda byl mi doporučen jeden jako nejlepší na trhu, i s chůvičkami ale stojí asi 4500,– 8O

http://www.angelcare.cz/ac401.htm

ale potom co tu nedávno psaly holky že se mamince udusilo miminko asi v půl roce, tak na tomhle rozhodně šetřit nebudu

no a oblečení opravdu nemá moc cenu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.2.09 09:02

Dobré ranko,

Ibbu my to riskli a monitor jsme nepořizovali. Pokládala jsem pro jistotu na bok, kdyby začal blinkat, ale Martin vůbec nebyl blinkací miminko. No a teď jsem dokonce četla, že pokud bude mít miminko syndrom náhlého úmrtí (jmenuje se to tak? teď mi to vypadlo) tak ti stejně žádný monitor nepomůže, protože prý mu pak už není pomoci. Myslím, že teď nedávno tady na emimi umřelo tuším 5.měsíční miminko. Taky měli monitor, ale bohužel, zemřelo právě na syndrom.
Ale rozhodně neříkám, že je to zbytečné, to samo že ne!! Už pro ten klid, že je hlídáno že ;-)
teď jsem se do toho zamotala a nevím jak z toho ven aby to nevypadalo, že jsem proti nim :roll: naopak, myslím, že je to výborná věc, jen my se bez ní asi zase obejdem.

HOLKY OMLOUVÁM SE, NECHTĚLA JSEM STRAŠIT NEBO VYVOLÁVAT ŠPATNOU NÁLADU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.2.09 09:27

Dobré ráno,
Pajk díky za seznámek, určitě moc pomůže :D
No s tím monitorem dechu, je to určitě užitečný, kamarádka ho má, protože malá měla nějaký problémy, ale já zatím nevím… Je to přesně jak píšeš, kdyby nedejbože mimi mělo syndrom náhlého úmrtí, tak ti to stejně nepomůže…
Uvidíme uvidíme… postýlku a nějakej přebalovací pultík budeme mít od táty, je to truhlář, takže na tomhle celkem ušetříme :D

Jo jo holky kočárky tak na ty já koukám už asi půl roku, nevím nevím jestli něco vybereme :D
Na zahradu mám u našich libertu po mě a ségře, říkám si že je škoda mít mímo na zahradě v drahým kočáru… Mě se líbí 3 kolky s hlubokou korbičkou, autosedačkou a pak sportovní nástavbou… Jen doufám, že nebudeme mít obříka, který by se nám do tý korby ve čtyřech měsících nevešel…ale rozhodnutá ještě nejsem. Navíc manželovi se taky líbí, ještě jsem uvažovala o 4kolce s otáčecíma předníma kolečkama, ale s tím manža nesouhlasí…že buď klasickou 4 kolku nebo tu 3kolku…
Zas si říkám že ušetříme za tu postýlku, tak si můžem ten kočárek koupit trošku „lepší“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí