Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
3.2.09 12:56

Ibbu no to teda nevím, zda si v lázních odpočinu, přeci jen bude mít Tinka procedury a musím chodit s ní, tak že moc si asi neodpočinu, to až po obědě kdy už bude klid. Ale představte si, že snídaně je ráno v 7 hod., tak že tak nebo tak budu muset ráno vstávat, navíc Tinka je ranní ptáče, vstáva okolo půl šesté až šesté hodiny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.2.09 13:03

Katko ještě koukám že teď máme termín nastejno - to už je zatím poslední varianta? :lol: ale to ti asi řekli na tomhle UTZ viď?

no to vstávání by mě zabilo :lol: ale „bohužel“ většina dětí jsou ranní ptáčata :( tak se na to musím pořádně vyspat :wink:

ale jsou drsní takhle brzy snídani - v 8 by to bylo až kam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.2.09 13:09

Ibbu termín mi teď řekl dr.na tom screeningu, a říkala mi ho posledně i ta doktorka když jsem tam byla prvně a bylo ještě brzy. Tak že nevím co před tím měřila ta moje dr. že jí to vycházelo ještě o týden spíš. No teď je to jedno už.

Ono ne jen že jsou snídaně už v 7 hod., ale malým dětem jako Tinka už začínají procedůry klidně o půl osmé, ale mají je jen do oběda, pak už ne a to proto, že některé děti chodí ještě po obědě spát. No a kolem oběda pak začínají ty starší co mají ráno školu. :D

Jinak je tam i školka, vždy každý den po obědě tak na 2 hodiny tak že TInka bude určitě chodit a já budu mít aspon po tu dobu chvíli klid. :D

Jezinko a ty kde jsi pořád? Jste v pořádku, se nějak neukazuješ. Co naše tabulka Srpňátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.2.09 13:19

tak aspoň ty dvě hodinky - on to chce vypřáhnout :D ale změna prostředí je taky dobrá - a na jak dlouho to máte?

jinak já už jsem fakt nerv - teď mi manža odsekl a já tu řvala 10 minut 8O jestli tohle bude pokračovat a sílit 8O potěš koště :lol:

zatím páček, jsu si zase zalézt pod deku a potit se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.2.09 13:23

Ibbu jedeme na 6 týdnů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
3.2.09 14:41

teda Katy to máte docela na dlouho ty lázně viď :D
Jinak moc držím palce ať je pejsánka v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.2.09 14:59

No jo. lázně jsou na dlouho, jen doufám že tam vydržíme aspoň 4 týdny, aby to k něčemu bylo, loni jsme byly myslím 4 týdny a pak Tinka onemocněla a jelikož je kardiak a většinou se musí pokrát ATB tak nás poslali domů.
Tak že teď pro jistotu do ní rvu echinaceu, vitamíny, ovoce a doufám že nic nechytne. :D

No operace se fakt bojím, vůbec nevím jak to budeme dělat, do bytu máme hodně schodů, tak že si jí asi těžko vezmu na horu, to by asi nebyl dobrý nápad aby chodila po schodech. A ve sklepě budu muset holky nějak rozdělit aby nebyly spolu, Lenny by chtěla Baffy určitě ošetřovat a to by asi taky nebylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
3.2.09 17:19

Nazdázek ..jsem zde a dočítám ..ale nereauguji, co? :lol:
všem gratuluji ke Ko a marodným přeji brzké uzdravení …
furt nějak dospávám ty hory a mezitim se učím ..ještě mam 2 zkoušky …tabulku dodám .jen mi SZ pošlete termín další Ko čo další info a připadné nové těhulky pošlou něco o sobě ať je tam mohu přidat …

SRPŇÁTKA 2009

TĚHULKY

Ibbu - Líba 26 - 1 těhu TP 7.8. - KO

Katy2 - Kateřina 28 - 1 holčička - TP 14.8. - KO

Pajk - Pavla 29 - kluk Martin - TP 3.8. - KO + screening 28.1.

Kristýna - Kristýna 23 - první těhu TP 10.8. - KO 20.1.

Nikousa 28 a 29 Ostrava - pracující, dálkově studující - první těhu TP 31.8. - KO 5.2.

Jezinka - Olina 28 a 30 - Blatná (JČ) - MD + dálkové studium - syn Ondřej (3) - TP 6.8. - KO 11.2.

Obrázek - Jana 30 a 34

Monda 27 a 35 - pracující - první těhu TP 18.8. - KO + screning 6.2.

Ivuna 28 a 29 - Mladá Boleslav - první těhu TP 22.8. - KO 3.2.

Monika 1980 - Ostrava

Fuerte -

Loffda - okr. Kladno - 13.2. + triple testy

Kacatko OOO - Praha

Xxx Zuzana - Praha

Kacenka1

Evikule

Luli - Studene Most (Bratislava) - TP 11.8.

Peta25 - Brno ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
4.2.09 07:21

Hola, hola, holky:)
Tak po delší době vás zdravím, doufám, že se hezky potíte a uzdravujete, gratuluju k úspěšným kontrolám a držím palce studujícím:)
Já byla na kontrole včera, všechno je v cajku, mrňous mi mával, asi se těší:) Mám i fotku, poslala jsem ji taťkovi a prej je to holka, že vidí prsa…no, zabít ho je málo :lol: Příští kontrola je 10.3., v 7:00 a na lačno, asi bude krve jak z prasátka :) Zrovna mi na včerejšek vyšel i zubař, takže skutečně příjemný den,ale naštěstí i zubiska mám v pořádku.
Nevolnosti už pomalu mizí, jen občasný nával, ale už je to pohoda, v práci se to taky uklidnilo, už mám plán i na cvičení, tak se těším. Začínám hýřit aktivitou, ale večer spím jak špalek :)
Tak zatím pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.2.09 09:11

Ahoj holky,
taky zdravím… Katy2 - je super, že Ti ty lázně vyšly :-) a pesani jsou fakt silnější než páníčci - my byli na veterině s Charliem, protože začal kulhat a odlehčoval si pravou přední nohu, doktorka přišla na to, že je to jakýsi zánět, takže hnedka prášky, vitamíny.. Charlie si to užívá, páč mu to cpeme do pribiňáka a toho on může :-) Na minulé kontrole už byl OK, takže jen vitamínky - pro jistotu. Veterinářka říkala, že je tahle nemoc spíše u velkých plemen, že u malého plemena ji ještě neviděla - no, říkám to furt, že je Charlie jedinečný :-)
Jinak s těma náladama… včera jsme se s Kubim poškorpili, páč jsem uvažovala, že bych vzala Dominika na bazén.. no dostala jsem kartáč, jsem se normálně rozbrečela, urazila, nemluvila (a to jindy nedělám, naopak se bráním a parádně se pohádáme).. no, marná… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 10:36

jj Moni, už nám to začíná :lol: a bude hůř (si myslím :( ) …ale tak chlapi nás milujou tak to s náma vydrží :wink:

a Ivy, energie z tebe doslova sála 8O to ti teda závidím :lol: ale je to krásný!

četla jsem že v 2.trimestru je nástup energie a ve 3.to pomalu zase odpadává (čím to asi bude :roll: :D )

já se dnes probudila a cítím se mnohem lépe ale začal mi v noci kašel tak mám strach o Helču - ale snad to bude v pohodě - teď už by se mohla držet zuby nehty .....

manžel si ze mě dělá srandu že je chráněná těma mýma airbagama :evil: :lol: (myšleno mými vypěstovanými špeky :lol: )

jinak holky posílám pár fajn odkazů (ikdyž už je třeba znáte)

http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…

na tohle je možná ještě brzy, ale četla jsem na baby-café že třeba ženský z Phy jely rodit k nám do Havl.Brodu protože Pha byla obsazená 8O

http://www.aperio.cz/…odnice.shtml?…

tak a zatím to stačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.2.09 11:11

Já se dnes taky probudila totálně vyčerpaná - a to jsem včera odpoledne spala asi čtyři hodiny a šla si i tak brzy večer lehnout. Ráno jsem se vzbudila s parádní bolestí hlavy, huhňavým hlasem, plným nosem a teplotou.. takže jsem hned udělala čajík s citronem a kurýruju se..
jen pro info - opět vrtají… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
4.2.09 11:38

Holky, tak se rychle uzdravte, lítá tady toho kolem plno, já jsem zatím celkem odolná (ťuk ťuk ), už roky se pomocí střídavě teplé a studené sprchy a spaním v chladnější místnosti udržuju nějak odolnější, dřív se mě chytlo kdeco, hlavně průdušky jsem měla hrozně citlivý.
Moni, tak snad s tím vrtání brzy přestanou, já už bych asi vynesla někoho v zubech, to ti opradvu nezávidím :(
JInak už mi přišly z bazaru těhurifle 7/8, teda za 200,– ale super stav…nó a neodolala jsem a šupla k tomu takový kabátek s kapucí, no je to prďácký, i když vím, že je brzo, tak na pomazlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
4.2.09 11:38

Teda ten kaboš je pro mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 11:46

Moni, tady pomůžou jedině špunty - jinak je to na budku :( a pěkně lež, je třeba to vyležet!

Ivy, já už těhu kaťata nosím :oops: a na mimíse jsem si už nakoupila něco málo :D - v tescu za super ceny nějaký body :D

ale teď jsem koukala co nakoupit do výbavičky a myslím, že je dobrý pokoukat po zimě na fusaky - prý by mohly být slevy. To jen takový tip jak ušetřit - kupovat to potom na zimu za plnou cenu je škoda peněz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí