Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
4.2.09 14:48

Ibbu tak to už se pomalu začínám těšit na srpen :-) v mé domovské diskuzi jsme rodili skoro on-line. Musela jsem se smát, když třeba ve 3 ráno některá napsala, že jí praskla voda, nebo že zrovna odjíždí do porodnice a pak hned po porodu psal na emimi šťastný tatínek že už je to na světě. To bylo taak krásné!! Měly jsme taky takový řetěz ze sms, vždycky jedna dostala od 2 (pro jistotu) dalších mamin sms o novém miminu a zase to poslala dalším 2, takže i když jsme nebyly na netu tak jsme byly v obraze. No jenže nás tam taky bylo přes 30 tak se řetěz hodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 14:52

no, jsem ráda, když ty odkazy budou i dalším k něčemu. já čas od času něco prohledám a na mmb taky objednávám, zatím teda na sebe.

jinak je tu na fóru „výbavička různé“ diskuze „výbava pro mimi se vším všudy i s kočárky“ - a holky tak dávají moc fajn odkazy, tam já se hodně inspiruju

jinak potřebuju těhu pás a ten mají na mmb taky NOVÝ! - tady je odkaz (a jsou za super ceny, viděla jsem i za 600,– 8O )

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 14:59

Ibbu na co potřebuješ těhu pás? K čemu je to vlatně dobré?

Pajk gratuluji ke kontrole, super že prcek vypadá zdravě. Já už ho mám taky za sebou a taky vypadá v pořádku, tak uvidíme, snad budou mít lékaři tento krát pravdu.

Jo a dneska mi přišel papír z genetiky, tak dr. doporučuje ještě nějaké odběry krve a UTZ, tak uvidím co na to řekne dr. na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 15:02

Pavli, já se taky moc těším na srpen - myslím že jak jsme na začátku tak se poznáváme a postupně se to tu bude pořádně rozjíždět :lol:

ale utíká to, než se rozkoukáme, tak za chvíli jsme u konce :wink:

jo, a zase jsem vedle z těch týdnů, ptala jsem se sestry a ta mi řekla že když jsem 13+… tak jsem 13. tt a 14.tt jsem až 14+0 … tak nevím no, je to nějaký divný .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 15:04

Katko koukni na ten odkaz - když chceš nosit ještě svoje kaťata třeba (na gumičku :lol: ) tak to schováš a nebo když máš trička a ty jsou čím dál kratší, tak je vidět ten pás

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 15:18

Aha, no nic pro mě, já nesnesu nosit něco na gumičku a trička krátká taky nenosím, tak že pás bych asi nevyužila.
Já svuj špek zatím raději schovávám pod volnějšimi tričky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.09 15:28

Ibbu to s těmi týdny je fakt dost divné. Podle toho jak ti to vysvětlila sestra, tak vlastně vůbec nedojdeš do 40. týdne (pokud nebudeš přenášet) pořád budeš jen 39. teda spoň já to tak chápu.

Já mám vypracovaný seznam věcí pro mimi od oblečení, přes koupání po spaní, kočárkování atd. Pokud by měl třeba někdo zájem, můžu poslat mailem. U Martina mi hodně pomohl. Vypracovala ho kamarádka a je dost podrobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 15:37

Sím síííííím Pajk zašli mi ten seznam.

scepancova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 15:37

Katko , mě by se hodil už teď protože do práce nosím halenky nebo lepší trika a holt už normál kalhoty musím nosit pod břichem a je to vidět - takže buď těhu kalhoty nebo pás, ať nejsem v jedněch kalhotech :lol:

Pajk , to bys byla hodná, kdybys mi ho mohla poslat - mail ti pošlu v SZ - ono lepší je mít něco po ruce a podle toho se řídit

teď zorvna řeším zda mít jen fusak nebo ještě k tomu zavinku do autosedačky :lol: no já jsem od přírody hrozný řešič a teď už špekuluju jak blázen :lol: ale hlavně kvůli penězům, vymyslet nejlepší řešení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.2.09 15:41

Ibbu já zatím s kalhoty problém nemám, přeci jenom jsem dost zhubla, tak že mám kalhoty ještě pořád volné, ale stejně teď už více méně nosím ty těhu co jsem si koupila, jsou pohodlné. :D

JO jen se mi zdá, že nejsou snad vůbec žádné trička pro nás více oplácané, teda jsou, ale všechny na tělo a to já nějak nemusím. :(

Jinak Ibbu ohledně zavinky nebo jen fusáku, fakt teda nevím, ale sestřenka ta pořídila pro malého přímo kombinézku do autosedačky a vypadaá dobře, má to prostě přímo dírky na pásy. Já teda nevím co budu kupovat, u tinky jsme měli už ani nevím co...........jo vlastně jen klasickou kombinezu a deku a taky žila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 15:47

to máš pravdu já se s trikama pořád nemůžu nějak srovnat - ono i ty modelky na těhu prádlo váží 40 kilo i s postelí a to mi přijde že je málokterá mamina - nebo aspoň část je „normální“ :lol: (abych neurazila :wink: )

no ale protože se mi nechce moc trik kupovat - aspoň zatím tak chci ten pás - uvidíme jaký budu hrošík za pár měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.09 15:48

Měly byste ho tam mít, doufám, že bude užitečný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.09 15:52

Já zavinovačku do autosedačky neměla. Jen kombinézu a přikrývala jsem dekou, stejně jako Katy

S oblečením mám teď takové blbé období. Na těhu oblečky to ještě není, ale jak se rozšiřuje pánev, tak už mám taky problém v normálním obl. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.2.09 15:55

no oni dělají zavinovačku do autosedaček - má to otvory na pásy a jde to i do sporťáku (i do kočáru) - a to ještě letní a zimní

a myslela jsem že by zimní zavinka stačila ale kamarádka mi říkala že už od října dávali prďolu do fusaku - ten má taky díry na pásy a jde taky do všeho …

… no nejradši bych koupila oboje, v sedačce jedno v kočáře druhý, ale nevím … každý říká něco jiného

to je letní:
http://www.babydracek.com/…vletmini.jpg /> to je zimní:
 http://www.babydracek.com/…bananova.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.09 15:58

Ty sou nádherné :-) jak si tam ty mimča lebedí, úplně jim závidím :-D taky bych je brala, ale u nás to bohužel z finančních důvodů nejde. Využívám fusaky po mě a po manželovi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí