Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
5.2.09 14:19

Katy přesně tak mi to připadalo, jako reklama akorát jsem si říkala, proč dělají z lidí blbce

stofi pujčení bych taky neodmítla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.2.09 14:39

hoj holky,
tak se hlásím po kontrole. Drobeček je naprosto v pořádku, pěkně sebou mrskal a krásně na nás mával. Byli jsme s manželelm pěkně unešeni. Nechala jsem si napsat i tu nemocesnkou, ať se nemusím v práci trápit, ale bohužel jsem dostala jenom omezené vycházky. Doktor mi řekl, že neomezené vycházky neexistujou :cry:
Tak mi nezbývá než jenom doufát, že mi nepříjde kontrola, protože už teď vím, že to dodržovat určitě nebudu. Myslím, že je pěkná blbost, aby těhotná, která potřebuje procházky a pohyb na čerstvém vzduchu musela sedět zavřená doma. Holky máte někdo zkušenosti s KO ze sociálky na rizik. těhotenství?
Jinak jsem nadšená a šťastná, že je všechno v pořádku a zítra si půjdu udělat radost a koupit pro mimiško :D
Fotku dodám později, jak jí naskenuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
5.2.09 14:42

No jo, taky jsem ten díl viděla, to bych hned brala doktorku, která mi to půjčí, se zkusím zeptat :lol:
Jinak kočárek je jasný, vzhledem k drandění u nás v Bodlákově, to bude 4kolka, nějaká terénní :lol: Viděla jsem celkem pěkný, myslím něco podobného, jak psala pajk, že mají po prvním mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.2.09 14:42

Ibbu s tou Jihlavou máš pravdu mám to kousek a občas tam jezdíme nakupovat. Díky za odkaz. Jinak podle toho co píšeš se ti ani nedivím že tam už nechceš jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 14:44

Niki,
a jak to máš omezeno. Já si myslím, že Ti nikdo nedá vycházky neomezeně.. určitě je tam ohraničení. Můžeš třeba trajdat celý den, ale asi od 0:00 - 24:00 nedá nikdo :-(
Holky, nemáte zkušenosti třeba s výjezdem na chalupu?
Mám taky nemocenskou… a v budoucnu, až bude tepleji, bych ráda do hor, ale nevím, nevím… každopadně čerstvý vzduch by nám všem prospěl, že?
Jinak s kontrolou v těhotenství zkušenosti nemám.. Když nemám vycházky, jsem doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.2.09 15:00

Moniko když pojedeš na chalupu na delší dobu tak si prostě jen nemocenskou necháš vypstat na tu adresu, teda aspoň myslím že to tak jde. Když tak se pak zeptej dr. aby jsi věděla co máš do budoucna čekat, zda to jde nebo nejde. Vím že teda jde dát propustku myslím ale že je to max. na tři dny a taky ti jí nenapíše dr. každý týden. Ale pokud by jsi na chalupu jela na delší dobu tak myslím že by to šlo nějak udělat. :D

Jinak kočárek už mám jednoho favorita, teď ho jen vidět na živo.
 http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.2.09 15:00

Niky gratulace ke kontrole. Já mám třeba na neschopence u vycházek psáno: " bez omezení" Co se týče kontrol tak taky zkušenost nemám. A ty pobyty na chalpupě se dají s lékařem domluvit teda aspoň tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 15:03

MarkyS,
jé, takže když máš bez omezení, tak můžeš na chalupu, aniž se ptáš lékaře, že? To je super :-) Promluvím si s DR, jestli mi může neschopenku napsat i na chalupu, to by bylo fajn. Děkuji za info holky!
A zkusím i to bez omezení.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 15:04

Katy2, ten zelený je super… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.2.09 15:06

Zatím jenom vím, že ty vycházky budu mít omezené, protože doktro prý o neomezených neslyšel. Na první den prý nesmí být vycházky vůbec, takže jsem teď nedostala žádné v pondělí se mám zastavit u doktora a ten mi nějaké vypíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 15:26

Vrhla jsem se do výběru kočárku.. a našla zajímavý článek, možná jste ho už četly, ale jestli ne, určitě koukněte, mi se líbil a bylo tam docela hodně rad:
 http://www.rodina.cz/clanek4544.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.2.09 15:26

Ahojky ..
koukám, že tu řešíte oblečení .a kočárky …oblečení mam dost po Ondřejovi a taky v okolí máme hodně miminek …a kočárek mi nový u manži neprojde a ai si myslím, že to není nutné …máme totiž už druhý - Patron (první se mi rozpadnuil už po 3 měsících a taky v zimně reznul - tak jsme ho vrátili)
jinak s vycházkami neporadím ..já chodila skoro až do porodu do práce (jsem zubní technik)

Nikousa gratuluji ke KO

Katy2 ..pěkný kočárek

už se taky těším na KO ..ale jdu až 11.2. + krev ..jinak mě furt trápí trávení ..jsem k večeru jak balon :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
5.2.09 15:34

K těm vycházkám, známé chodila kontrola co chvíla :? Naštěstí se vždycky trefili, když byla doma.
Jinak já taky moc neporadím, celou dobu prvního těhu jsem dělala, na MD jsem nastupovala až těch 8 týdnů před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.2.09 15:45

Holky já mám vycházky taky jen omezené, ale fakt nechápu, proč u těhotných někdo vůbec řeší nějaký vycházky. Měly by jsme mít automaticky neomezené… S těma pár hodinama nestihnu jít ani nakoupit a ven se psem, natož kupovat něco pro mimi…
Až bude hezký počasí tak by jsme chtěli jezdit na víkendy pryč, tak se budu muset s Dr. domluvit jak to mám pak dělat…

Katy 2 - kočárek je pěknej, taky už jsem se na něj dívala na netu, ale já bych chtěla s nafukovacíma kolečkama a 2 otočný kolečka mi manža neschválil… náš největší favorit je Peg Peréto GT3 kompletto :D Zatím jsme ho na živo neviděli, tak snad se nám bude líbit…

Jezi - mě na trávení pomohla Activie (dávám si ji každý den, a jsem nafouklá míň :) )

Niky - taky gratulu ke kontrole

My jdem zítra na ten screening tak nám držte palce, dám vám vědět až se vrátíme. Jedem na to do Brna, tak bych se chtěla podívat po nějakých těhu hadříkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.2.09 16:33

Moniko máš pravdu nemusím se ptát a můžu jet kam potřebuji jen musím dodržovat ko což je samozřejmost. :lol: :lol: A dr mi je napsala automaticky.
Tak právě koukám jako blázen že s tím máte problém ale asi záleží na doktorovi.
Jezi s tím nafouknutím jak balon se taky trápím už dlouho ale zatím mi nic nepomohlo.
Moni držím palce na zítra ale určitě to bude dobrý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital