Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko děvčata,
tak já už sedím zase v kavárně a dávám si snídani a capucino.
Moniko o té kopřivnici jsem taky slyšela.
Jinak i tady v Ostravě je jeden velkoobchod Sam Baby, tam jsem kupovala dost věcí pro tinku, včetně korčárku. Je výhoda, že mají dost normálních obchodů, kde si vybereš a pak si jen zajedeš do velkoobchodu, který je myslím ve Slezské Ostravě.
dobré dopoledne ![]()
tak já už jsem doma a hranolky jsem si koupila
a už jsme je s miloušem sbaštili
… Jezi, ale i v troubě je musíš dát na olej, ne? nebo je ještě nějaký jiný způsob
protože u maminy jsme je taky dělali v troubě ale normoš s olejem a pak to přelívání … ![]()
ráda se nechám poučit ![]()
KAtko, ať ti to utíká!!!
![]()
Krásné dopoledne holky. Tak nás doma bacil nějaký bacil,dnes už je ve lepší,ale toho mladšího mám od včera doma. Tak mám společnost.
Naštěstí už průjem celkem přešel,střídali jsme se na wc…
Jinak co se týká vycházek,tak mám na nem.lístku napsáno celodenní,takže to je v pohodě.
Katy2, dík za ten odkaz,jen by mě zajímalo,jestli si tam můžu jen tak jet nakoupit,nebo jak to probíhá… V poslední době mám nějaké dlouhé vedení… ![]()
zatím pačko musím jít nakoupit
Katy2, tak to je super, určitě se tam zajedem mrknout.. ono každá kačka dobrá, že? ![]()
holky, vy mi těma hranolkama ale děláte chutě… ![]()
Lendulo teda nevím jak je to teď, ale kdysi to šlo, možná tam zkusit napsat. Fakt nevím jak to je teď, no kdyby to nešlo jít tam přímo nakoupit, tak bych to udělala asi tak, že bych se zajela podívat do nějaké té prodejny, tam si vybrala a objednala přes net. Píšou že osobní odběr je možný na skladě, tak že asi bych to praktikovala tak.
Katy díky za odpověď. Až přijde čas nákupů, tak tam zkusím napsat, případně zavolat. Dívala jsem se a ceny některých věcí jsou dost dobré. ![]()
čau holky,
Moni, taky ujíždím na zelené a kočárek máme zelenej ![]()
Ibbu, když si koupíš 1-2-3 hranolky, tak je stačí vysypat na plech a dát do trouby a je to hotovo, my si děláme jen tyto, nemáme rádi mastný z fritáku.
Jinak dneska jsem byla jen tak kouknout v obochodě na kočárky, moc jich tam sice neměli, ale měli ta Ibbu tu tvou Cortinu, já si nějak nemůžu pomoct, ale všechny ty kočárky mají ty korbičky fakt strašně malá, to nám tam ty děti v zimě už nevlezou. ![]()
Katy2 píše:
Jinak dneska jsem byla jen tak kouknout v obochodě na kočárky, moc jich tam sice neměli, ale měli ta Ibbu tu tvou Cortinu, já si nějak nemůžu pomoct, ale všechny ty kočárky mají ty korbičky fakt strašně malá, to nám tam ty děti v zimě už nevlezou.
No je fakt, že kámoška srpnovou dceru už od ledna vozí ve sportáku, do korbičky se jí s fusakem už nevejde. Má X-landera.
JO ten X-Lander tam taky byl a ten mi přišel teda strašně malej. ![]()
Celkově nechápu ty výrobce, proč ty korby neudějí o trošku větší. Zlatá Liberta po nás
![]()
No to teda jo, zlatá Liberta v té TInka spala ještě v roce u mamky místo v postýlece. ![]()
HOlky jste mě s těma hranolkama udělaly chuťě, tcháně šla do obchodu tak jsem ji nakázala, že mi má přinést hranolky, jen je budu muset dělat na oleji, umřela nám trouba, představte si, že vydržela jen 5 let a je po ní. Byl tu opravář a oprava by stále tak 5 tis. je v háji elektronika. Tak to jsme ho posali někam, že si raději koupíme novou. Jsem koukala na net a vestavné trouby už v klidu seženeme za 7 tis.
Ale jak jsme opraváři řekli že už má přes 5 let, tak se divil, že tak dlouho vydržela, prý dneska vydrží tak 3 roky. ![]()
Jinak mám dneska zajímavé chutě, jsem snědla grep posypaná trochou cukru a pak jsem dostala chuť ještě na ovocou štávu, tak jsem si vymačkala dvě madarinky, jeden pomeranč a jeden CITRON a vypila to, bylo to kyselé, ale mooooc dobré.
Tak že jsem už asi dnes převitaminována vit. C. ![]()
Ahojky holky,
tak jsem doma z toho screeningu, podle UTZ je mimísek v pořádku
, kompletní výsledky budou v pondělí.
Taky jsme o pár dní prý starší, takže termín porodu se nám posunul z 18.8. na 13.8. ![]()
Manžel byl nadšenej jak se tam mrňousek hemží
a já taky.
Doslala jsem dokonce 2 fotečky, paní doktorka byla super ![]()
Určitě vám je sem hodím… až to vyfotím a stáhnu do po počítače, že to bude dneska neslibuju…
Původně jsem myslela, že se podívám do nějakýho obchodu na něco na sebe, ale musela jsem se stvit v práci a pak už se mi nikam nechtělo. Tak jsme vlítli jen do Billy (neodolala jsem a koupila si vaničku jahod, sice stála 60 kč, ale co…)
No taky ty výrobce nechápu, nevím proč neudělaj ty korbičky větší, myslím že by o ně byl velký zájem…
S tím že se nám mimi nevedje do korby celou zimu počítám, on jen ten fusak zabere půl korby…