Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
5.2.09 16:43

Niky - gratulace k úspěšné KO! :D je to fakt super když člověk vidí jak se mimís má čile k světu co? akorát manžu nemůžu k dr. dostat :( ale aspoň mi slíbil že se mnou půjde na velký UTZ :)

Katy - ten kočár je dost dobrý :D viděla jsem ho poprvé, ale vypadá super!

co se týče těch vycházek - fakt záleží na dr. - ale co vím, může to napsat i obvoďák, tak jestli s ním by byla spíš řeč :?:

holky, dneska jsem si dala játra - myslíte že to nějak vadí? (četla jsem, že by se neměly, ale já na ně měla chuť :oops: )

Marky - Pampalíny si chválí lidi že nemají drahé doplňky, kamarádka sem taky jezdila nakupovat … ale co se týče kočárů, tak prodává jen nějaké značky a když se ti líbí něco jiného tak ti to i objedná, ale zase za pěkný pálky 8O lepší je velký obchod kde toho mají hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.2.09 16:50

Monďo , co se týká toho Peg Pérego gt3 - holky si to moc chválí … akorát prý řešily že není přehazovací rukojeť, myslím

a co je tam super - že můžeš mít korbu, sporťák i sedačku v jiné barvě takže 3 různé kočáry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.2.09 17:06

Ibbu - já měla játra nedávno, akorát jsem si je udělala na pánvi a k tomu hranolky a bylo mi z toho těžko :D Podle mě když je nejíš 2× do týdne tak by to nemělo vadit. Já nejím akorát ty plísňový sýry, jinak všechno jak dřív a na co mám chuť.
Někdo mi dokonce říkal, že by se neměl snad ani med, no a dávám si ho občas taky :D

No ona asi žádná 3kolka nemá přehazovací rukojeť, kůli stabilitě… ještě je dost času, tak uvidíme v čem se nakonec bude mímís vozit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.2.09 17:26

Monďo, teď jsi mě navnadila s hranolkama :-) ještě že nemám friťák :lol: já si je udělala s rýží … a teď jsem nějaká plná :?

no, s jídlem to bude ještě zábava :D tchýně mi dnes psala že bych ve 2.trimestru měla jíst víc - psali to v novinách :D akorát mám chutě jenom občas …

ale ujíždím hlavně na nezdravých hranolkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.2.09 18:01

Ježiš, tady se řeší jídlo.............asi půjdu taky něco sežrat. :D

Díky za pochvalu kočárku, taky se mi moc líbí, ještě ho tak vidět na živo, jen ta rukojeť mě trochu mrzí, ale když tak koukám, tak většina kočárku teď už přehazovcí rukojeť nemá, asi to má svůj důvod, je fakt že ty s tou rukojetí co jde přehodit, tak jsou za chvíli takové vychechlané, tak že by pro to?

Ještě se mi líbí i ten to:

http://www.sambaby.com/…tako-jumper/
a ten to:
http://www.sambaby.com/…x-lander-xa/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 18:33

Já mám taky velkou chuť na hranolky.. jenže jsem četla, že tatarka není OK (nevadí, mám ji v pomazánce - hihi).. uvažuji, že si zítra udělám nezdravou vaječinu na svačinku.. MŇAM..
zítra jdu na masáž zad.. páč mě bolí, kurňa, že jsem zlá.. fakt.. minule jsem byla tak zoufalá, že jsem si dala mezi záda a stěnu tenisák od Charlieho a šudlala a šudlala.. bolelo, ale bylo to fajn :-)
Katy2, X-Lander je i můj favorit.. a kamarádka s ním má ty nejlepší zkušenosti.. je to čtyřkolka, ale já 3kolku nechci.. vadí mi, že je tam pak malý prostor na nákup a vůbec mi to přijde míň stabilní.. .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 18:36

holky, a co barva kočárku? já totálně ujíždím NA ZELENÉ 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.2.09 18:41

no holky, kromě těch plíšňových sýrů jím fakt všechno - hlavně Ečka :lol: - a hranolky s tatarkou ňamiňami :D

Katko, jak píše Moni, X landera si teď koupili známí na doporučení, tak bude asi fakt dobrej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.2.09 18:44

Moni, moje Cortina je taky zelená :lol:

hele http://www.moje-miminko.cz/…2686_big.jpg

:lol: :lol:

jo teď jsem se tak nasr..... - pustila jsem si sem kocoura a mám tu plno kytek - no a on si sem chodí normálka na hajzl :evil: :evil: :evil: :evil: tak letěl dolů k babičce, ať si s ním dělá co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
5.2.09 19:30

jojo, holky - zelená je dobrá … a neutrální :-) Cortina je taky fajn, ale X-lander :-) ještě jej půjdu zkouknout do obchodu, projedu si ho a uvidíme.. třeba se mi zalíbí i něco jiného… znáte to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.2.09 19:42

Hele Moniko, kde v Ostravě půjdeš skouknout kočárky? Máš nějaký tip, kde mají velký výběr?
Jinak manželovi se taky nechce moc kupovat nový kočárek, prý že by mi stačil ten co je dole ve sklepě na těch pár měsíců. Se mu to mluví, on to nebude každý den skládat a rozkládat a strkat do kufru. Takový krám těžký, který pořádně nejde ani složit, aniž by člověk při tom nenadával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.2.09 19:51

Ahojky ..
kočárky opravdu pěkné …
jéééé a děláte mi chutě …dostala jsem kuřecí řízečky od tchýňky …
ale už celé odpo jsem jak balon a je mi těžko ..tak jsem si na nich tentokrát tolik nepochutnala :?
jinak hranolky mohu také a ještě více krokety :lol: …obojí peču v troubě a jím jen tak ..samotné .s Ondřejem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.2.09 21:54

Jezi, když já jsem líná se s tím dělat v troubě :oops:

… ale mám na ně celej den chuť - zítra ráno jdu na chvíli učit tak se stavím u vietnamců a koupím si :lol:

krásnou noc holky, i bříškům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
5.2.09 22:16

Ibbu ..ale ty se dělaj sami (jen je koupit v obchodě) :lol: ..... :lol: ..jen to trvá dýl než ve friťáku, ale ten já nemam a nemám je ráda mastné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.2.09 08:28

Katy2, no ještě nevím.. ale kamarádka mi doporučila jeden velkoobchod. Není to ale v OV, spíš v jejím okolí a kdybys mě teď zabila, nevzpomenu si na jméno toho města ani za nic.. Už vím, v Kopřivnici.. tak se tam zajedeme podívat.. ještě nevím kdy.. ale zajedeme, prý tam mají i dobrý ceny.. tož tak.. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí