Poradna duly
Jana Čurdová
Ibbu - no vidíš a na mě včera zubař kouknul, pak do průkazky a prej:„Kde to schovávate?“
Přitom večer se mi vyvalí špek jak noha a když jsem viděla, jak se tam prcek mydlí, tak se divím, že nenadskakuju celá:)
S tím fusakem, to máš pravdu, já se chystám vyrazit na čumendu asi v pátek. Panímáma mi dává echo, když vidí slevu na ty čistící ubrousky a přítel mi napráskal, že už něco syslila do skříně
No jo, první mimčo u nich v rodině, tak budeme protěžovaní ![]()
Ahoj holky ![]()
koukám že už pomalu pokukujete po věcech pro mimčo
to já jsem v tomhle pozadu… Pro sebe mám akorát na léto jedny šatičky (doufám že se to nich pak veju), ale po mrňouska ještě nic…
Jediný po čem pokukuju jsou kočárky, no když vidím ty rozměry korbiček, tak doufám že se nám tam aspoň přes zimu vejdou s tím fusakem ![]()
A ještě dost uvažuju o tom, že pořídím látkové plenky, kamarádka je používa a spokojenost maximální…
Moni přeju ať je ti brzo líp, hlavně ať máš klid od toho vrtání…
Ibbu - dík za odkaz na ty porodnice, ono v každý asi můžeš narazit na nepříjemnou sestru nebo doktora, to si předem nevybereš. Já jsem se rozhodovala mezi Novým Městem a Jihlavou, vypadá to na tu Jihlavu, mám to blíž a hlavně po dálnici jsme tam za chvilu i po starý je to lepší cesta než do N.M. I když někdo na Jihlavu nadává…
Ivy, ty jsi už viděla mimíse? to je skvělý! na to já se moooc těším. ale budu si muset počkat - mám tam zatím pořádnej špek
![]()
ale holky, určitě koukat a ve slevě koupit!
mě se líbí http://www.aesthetic.eu/ a doporučují ho ale 2000,– se mi zdá hooodně ![]()
jinak, já myslím, že sem tam začít kupovat můžem
a hlavně když je něco levnějšího tak proč ne? ![]()
já se „uklidňuju“ tím, že už ve 4. měsíci to není brzy ![]()
Ahoj holky. Zdravím vás všechny ![]()
Všem marodům přeji brzké uzdravení. Já jsem dnes taky nějaká „načatá“ tak nevím co se z toho nakonec vyklube.
Co se týká věciček, tak já nemám na mimi (kromě pár kousků po klucích) vůbec nic. Vše sem dala kamarádce už dáááávno.
A co se týká špečku
na mě už to je vidět
je to prý také tím, že už dvě děti máme.
Tak se opatrujte a pohlaďte bříška.
Nejradši bych šla už zase na kontrolu a viděla, že je mimís v pořádku
jsem v tomhle hrozná.
Ibbu: No jo, viděla, u paní doktorky na ultrazvuku
Myslím, že jinak je ještě asi brzy.
Já jsem prostě musela mít aspoň jednu mimivěc doma
No a za ty prachy, nekupte to
![]()
Ivy , tak to jo - já myslela že už jsi viděla pohyby přes bříško a říkalal jsem si že je ještě brzy
- ikdyž u štíhlých ženských to může být dřív
Lendy - tak si aspoň nakoupíš věcičky - dneska se opravdu nechá levně nakoupit - a komu nevadí sekáč, tak je to za hubičku ![]()
http://www.brumla.cz/search.asp?…
tady ten odkaz jsem našla na miminu a ceny jsou taky fajn ![]()
Lendy - mě vylezlo břicho docela brzy, je to sice spíš ten špek, ale je tam
a nezatáhnu ho ![]()
jo, a psala mi kamarádka lékařka, že bych se divila kolik mamin chodí k dr. na UTZ i mimo prohlídky ![]()
mě to popravdě taky láká - ale řekla jsme si že si nechám udělat foto z každé KO (teda asi mi to bude trapný, ale snad to překonám) - a dr. aspoň vydělá ![]()
Ahoj holky,
sedím v práci a usínám, ta únava je nekonečná, zítra jdu na KO, už z toho začínám mít trochu nervy jestli je všechno OK. Zítra vám dám vědět.
Papa
Jste se teda dneska rozpovídaly, nestačím dočítat. ![]()
Ibbu teď už jde mimi vidět i přes břicho, teda u mě vidět už bylo, tak že u tebe už musí být taky vidět i přes bříško. Jinak co tvá váha? Furt stejná? Já teda zatím nepřibírám, ještě že tak. ![]()
no Katy , ta kto já se začnu pozorovat - asi radši v leže ne? ![]()
no, já teď už 3 dny nic moc nejím tak mám 91 - ale holky co mají problémy se zvracením shodí třeba i 10 kilo tak si říkám že to nevadí … no a hlavně aby to pak nešlo šupem nahoru … ![]()
ale nemuselo by … ať si berou ze špíčků
ale nevím, chutě můžou ještě přijít co? no, kdyby ne, nezlobila bych se ![]()
jinak já jsem teď doma tak mám čas tu být celý den - a ještě mám noťas tak si u toho pěkně vyvaluju krkovičku ![]()
Niki - neboj, všechno je v pořádku
a zítra uvidíš jak se mrška hýbe a nezapomeň na fotečku a pak se s ní pochlubit ![]()
Ty, KAtko, teď tu tak koukám na ten svůj obršpek a nevím nevím, jesli něco vykoukám
ikdyž by to bylo super!
Ahojky,
po delší době zdravím. Psala jsem tady už minulý týden, ale blblo nám připojení, tak jsem to nakonec vzdala a pak už nebyl čas.
Takže dneska to asi bude román, tak pokud se Vám nechce tak nečtěte ![]()
Ve středu jsem byla na screeningu. Dr. říkala, že mimís vypadá spokojeně, ale já jsem zklamaná, protože jsem toho moc neviděla
když mi dělala ultrazvuk „vnitřkem“ tak to bylo krásně vidět, ale přes břicho, to bylo takové zrnité, no prostě zklamání. Ale hlavní je, že je vpořádku. Termín mi posunula na 7.8.2009
Nakupování - já začala u Martina nakupovat až po výsledcích triple testů. Dřív jsem neměla odvahu. No a teď mám v plánu, že vysypu a přeberu jeho věci taky po těch testech. Jdu na ně 18.2.
Kočárek mám taky naštěstí po malém. Huráá, to vybírání, porovnávání a pak kompromisy kolem ceny už bych nechtěla znovu podstupovat. Ale vybrala jsem dobře. Máme Patron Bohemia Apollon Alux a jsem spokojená. Vlezl mi tam malý i s fusakem, má přehazovatelnou rukojeť, snadno se skládá, takže cestování s ním je hračka, nemusela jsem kupovat hole a do dneška v něm malého vozím, má bytelná kola, takže do terénu super.
ahoj Pavli, no dlouho jsi tu nebyla ![]()
jak už jedno máš tak je to určitě jednodušší - nemusíš tolik přemýšlet a víš co se hodí ![]()
já si popravdě ty testy nepřipouštím, radši - a jdu na krev až 26.2. ale pevně věřím, že je píďa v pořádku
a koukám že už jsme tu 3 se stejným TP
![]()
Jinak gratuluju všem co mají za sebou uspěšné screeningy (nějak nemám čas dočítat, ale já to časem zvládnu), marodům přeju brzké uzdravení a zdravým ať se jim ta čarodějnice nemoc vyhne. Já už jsem naštěstí v pořádku a dneska jsme byli s malým dokonce plavat
Jo a výbavičku Martinovi jsem nakupovala vesměs na MMB, stejně jako těhu věci na mě. Je to sice dost o hledání, protože když chcete ušetřit na poštovném, tak se vyplatí najít nějakou maminu, od které koupíte více věcí najednou, ale jsou tam taky nádherné kousky za hubičku.
Ibbu mrkla jsem na toho Brumlu a jsou tak taky krásné věci. Díky za odkaz ![]()
Prohlídky - to je sranda, dřív bylo pro mě za trest jít na gyndu na KO a teď co máme v bříškách miminečka se nemůžeme každé KO dočkat co
Teda u mě už to bohužel není to co u prvního, nějak si to už tak neužívám, ale vidět malé na UTZ je pořád nádherný zážitek