Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
11.2.09 17:38

ahoj holky,
blahopřeji k úspěšným kontrolám :)
Já prosím pěkně taky dnes měla hranolky - mňam.
Jinak mám zánět průdušek, takže si doma pochrchlávám a včera jsem si dokonce málem cvrnkla do gatí při kašli… :roll: Tož jsem si koupila stodal a doufám, že to pomůže…
v pondělí jdu na NT.. už se nemůžu dočkat, až miminko znovu uvidím (teda, pokud ho tam ukazují :-) ).
Chutě mám nespecifikovatelné, ale sladké určitě nee. Kubík mi včera donesl kaštánky a banánky v čokoládě. Když jsem nebyla v jiném stavu, hned se po tom zaprášilo.. včera jsem si jednou kousla do kaštánků a stačí… Jinak ve venčících kalhotách mám půl mileny - jsem zvědavá, kdy ji dojím :D Já bych tak nejradši všechno svěží - džusy, přesnídávky, ovocné věci.. a rybí pomazánku.. mňam.. to se můžu utlouct :-)
Tak se opatrujte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
11.2.09 20:40

Moni já když jsem byla na tom NT screeningu, tak tam byl utz a úplně suprovní.
Nad tím lůžkem co jsem ležela byla velká obrazovka a tam jsem na hemžílku kouali, bylo to nádherný :D :D

Držím palce ať se brzo uzravíš, zrovna v našem stavu je tohle nepříjemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
11.2.09 22:50

čau holky,

gratuluji k úspěšným kontrolám :wink:
Nebojte, všechno bude v pořádku, já si teda nic hroznýho nepřipouštím, dělala jsem to tak i u Nikis a byla jsem v pohodě :wink: 8)
I teď to tak mám, nebo je to taky tím, že už to druhý tak neprožívám… nevím. No zatím na mě ještě nic moc poznat nejde, až na ty kozeny, co mě narostly na mé poměry do obřích rozměrů :roll: , jinak jsem porovnávala pupek 15tt minulý těhotenství a teď a je to zatím stejný, tak doufám, že i nadále poroste stejně pomalu jak minule.

Já mám posední dobou taky strašný chutě, hlavně na sladký, ale to mám i normálně.

Moni, tak přeji ať seš brzo fit, já jsem měla chycený průdušky po vánocích a nic moc nezabíralo, ani ten Stodal a ještě ke všemu byl hnusnej :-( :lol:

Tak jdu zalehnout, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.2.09 12:28

Ahojky,

tak kde všechny jste? Nikdo tady nic nepíše při dnešku.

Já za chvíli razím do města nakupovat nějaké věci do lázní, nějak jsem zjistila že tam nebudu mít v čem chodit, tak že jdou koupit nějaké pohodlné tepláky. :D

No a pak jdu na KO, jen doufám, že zase nezapomenu na co všechno se chci dr. zeptat, hlavně teda to koupání v bazénu s Tinkou v lázních, ale snad by v tom neměl být problém, nikdy jsem teda žádné problémy z koupání v bazénu neměla, tak že snad ani teď ne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.2.09 14:04

Ahoj,
tak mi ten stodal taky moc nepomáhá.. kašlu pořád.. a ještě je fakt pěkně hnusnej.. a navíc se dycky pokapu, jak se snažím nepřelít lžičku :D
Mondi, tam může jít i tatínek? Bych chtěla, aby Drobečka Kubík viděl.. asi hlavně i teď.. umírá mu babička :( a nese to špatně, tak snad by ho to trošku povzbudilo…
Katy2, já bych tež jela do lázní.. :-) Vůůůůbec Ti nezávidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
12.2.09 14:09

čau holky,

Moni, jasný, že s tebou na UTZ může i tatínek :wink: Uvidíš jak ho to dostane :wink:
Babičky je mě líto.

My vyrážíme za týden na týden do Jeseníku zalyžovat si, já teda ne, ale aspoň vypadnu z toho děsnýho zimního stereotypu. Doufám že už bude brzo jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.2.09 14:18

Stofi,
tak to je šupa.. sice bude po noční, ale jistě se mu to bude líbit :-)
Holky, a na co přesně se mám připravit? Budou mi brát krev? Moč? Nebo jen UTZ?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
12.2.09 14:19

Moni, vemou ti krev a pak UTZ :wink: A užij si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.2.09 14:24

Tak jo.. připravím se na upíry… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
12.2.09 15:24

Ahojky holky,

Moni se mnou byl budoucí tatínek taky a musím říct, že byl z toho hotovej…no to já jsme vždycky když mimi vidím na utz ale tohle bylo fakt krásný :D .
Mě taky jen brali krev (nemusela jsem jít na lačno mohla jsem se nasnídat) a pak ten utz. Výsledky podle utz mi paní doktorka řekla hned a podle krve mi volala v pondělí, navíc to bylo i na internetu.
To s manželovou babičkou je mi moc líto…nejhorší je, že se na to člověk musí dívat a nemůže vůbec nijak pomoct :(

Katy tak copak sis koupila pěknýho na sebe? Já se musím řiznat, že pořád nemám nic (kromě jedněch letních šatiček z MMB) zatím nosím jedny teplejší kalhoty „na lepší“, pak jedny hodně stečový rifle. No a jak jsem doma, tak toho zatím moc nepotřebuju tepláčky mi ještě jsou a na ven mám oteplováky a ty jsou volný…
Každopádně si chci koupit zatím těhurifle, halenky, trička a svetříky myslím ještě chvilku obleču…

Já byla dneska dopoledne a na obídek u našich, mamka je doma stará se o babičku, navíc přijela ségra (je v Praze na škole) tak bylo veselo. Dělali jsme si pizzu byla vynikající…a hlavně jsem nemusela vařit.
Teď jdu udělat vajíčkovou pomazánku k večeři a něco trochu uklidit.
O víkendu u nás bude ségra s přítelem, chceme jet ke známým, mají malou holčičku, ještě jsme jí neviděli, tak nám bude ségra hlídat psa :D
No a my aspoň někam vyrazíme, trochu to omrknout jak to chodí s mimčem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
12.2.09 15:35

K tomu těhuoblečení - já ještě všechno dopnu a obleču a zatím si neplánuji nic kupovat, první jsem odchodila v normál oblečení, jen jsem si pořídila jednu halenku a sukni, jinak v bokových riflích jsem jela i rodit. A obtáhlý trička mě nevadí.
Tak doufám, že takhle „přečkám“ i to druhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.2.09 15:50

No, já zatím také všechno obleču - aby ne, jsem teprv ve 12. týdnu :-) a mám nějaké věci po ségře.. jenže jsem už i tak sama za sebe dost velká, tak doufám, že se už moc nezvětším.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.2.09 17:50

Ahoj holky. Tak jsme po úspěšné kontrole. Mimisek je větší o znatelný kousek než před dvěmi týdny..zase byl čile v pohybu,ručičky,nožičky..
V úterý jdu na ten nt screening,tak mi držte palečky ať je to o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.2.09 17:59

Ahoj holky,
tak mám taky po kontrole, vše je v pořádku, mímisek roste tak jak má. :D
Taky jsem se ptala na ten bazén, tak říkala dr. že v pohodě, pokud nemívám nějaké problémy s koupání v bazénu, tak že se nemám ničeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.2.09 10:32

Ahoj holky,
blahopřeji k úspěšným kontrolám :-) Já jdu v pondělí na NT.
Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital