Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
16.2.09 18:48

Tak se hlásím po další kontrole…

Mimísek mi zas vesele mával, má od zadečku k hlavičce něco přes 8cm, takže dle paní dotroky i s nohama má cca 13 cm :D

Na další kontrolu jdu už za 3 týdny, kůli odběrům krve na všechny možný testy…

Nevím z čeho, ale jsem dneska nějaká utahaná, nic se mi nechce dělat, no naštěští tady mám po víkednu uklizeno, tak jsem si dneska udělala nicnedělací den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.2.09 19:16

ahoj kočičky!

všem moc gratuluji ke KO - už ale nevím komu všemu konkrétně :oops: (někde jsem četla že tomu holky říkají těhu demence :lol: )

no, my se v sobotu vrátili z Krkonoš a já si ještě užívala klidu u maminky :wink: a včera jsem vás jen dočetla ale nic se mi nechtělo :cry: hlavně při pomyšlení na pondělí a celý týden v práci :(

hory byly moc krásný - hlavně tam hodně svítíčko slunilo - ale kamarádka co tam byla s námi má problém s partnerem, tak jsme to celý týden řešily :? nesnáším, když nevím, jak bych pomohla ai co bych mohla udělat… :evil:

jinak jak jste tu psaly o píchání - často to mám - ale to tvrdnutí nevím co je … ale to se asi pozná ne? naposledy mi bylo blbě po KO u dr. a chození po tescu - ten vaginální UTZ mě nějak zmohl … už se „těším“ na příští čtvrtek jak mi tam bude dr. zase rajbovat 8O ale za tu fotečku to stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
16.2.09 19:59

Monda ..gratulace ke kontrole

Ibbu je fajn, že se vám hory vydařily

jinak mi dnes volal muj dr, že mi vyšly hůře tripl testy a tak tam zítra musím příjít a budem asi řešit co dál …chjooooooooooo ..bojííííííííím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.2.09 20:04

Jezi, to bude dobrý!!!!! kamarádka dr. mi říkala že prostě dr. se kryjí a říkají vše - i kdyby tam bylo jen 1% - a to bude ono :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.2.09 20:13

Jezi neboj, určitě to bude OK. Jo a koukám na tvůj metřík, nedělali ti ty triple testy nějak brzy? Mě moje dr. říkala že až 16. tt a výše. Tak že se na to určitě dr. zítra taky zeptej, zda nemůžou být falešně pozitivní třeba proto že je dělali brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
16.2.09 20:19

Ibbu Katy …nevím ..taky si myslím, že to dělali brzy ..zeptám se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
16.2.09 21:19

Jezi, neboj, všechno bude v pořádku. Ty tripl testy vychází hodně těhotným špatně i v jedné brožuře jsem četla, že jsou hodně nepřesný a zbytečně stresují budoucí matky.

Obrázku, tak to jo, já jsem si hned říkala, že budeš od řemesla, když o tom tak zasvěceně píšeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
16.2.09 21:45

souhlasím se Stofi - bývají často falešně pozitivní! :evil: tohle mě vytáčí, akorát to maminy nervuje ikdyž už takhle je těch problémů víc než dost!

a já na ně jdu až příští týden - musí se prý dělat mezi 16 a 17tt (dr. to hrozně řešil abych přišla včas)

jinak Katko, ať se pesanek brzy zotaví - a ať to manža sám zvládá :lol:

a kdybych se sem zítra nekoukla, tak šťastnou cestu! a ne že zapadnete, teď se to mete asi všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 21:58

Jezi neboj, přesně jak píšou holky, bývají často falešně pozitivní… Ale ty jsi byla na prvotrimestrálním screeningu, ne?
Meli by ty dva vysledky hodit do pc programu a vyplivnout hodnoty…
Kdyby to s tebou poradne neprobral, vezmi výsledky a jdi na genetiku, musí tě vzít přednostně a pořádně ti to vysvětlit, aby ses mohla rozhodnout o eventuálním odběru plodové vody…

Pokud ti to dělali takhle brzo, měli by brát stáří těhu v potaz (hodnoty asi budou na té nižší hranici). Neboj a pořádně prober a ptej se klidně na jednu věc z několika úhlů, já jsem o tom s genetičkou diskutovala přes půl hodiny!
Riziko downova sy. z kombinovaného testu jsem měla 1:3000 a rozštěpu neurální trubice 1:12000 (hodně riziko zvyšuje věk, mě bude už 31). Říkala mi, že amniocentézu by mi doporučila, pokud by to riziko u downa bylo 1:300.

Ibbu já myslím, že vaginální UZ by už ti dělat neměl, mimoušek už je na vag. uz docela velkej… vag. uz se nemusí dělat pomalu už ani v 9tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
17.2.09 07:28

Ahojky ..

holky ..moooooooooooooo děkuji …za podporu

Obrázku ..jj určo se na vše zeptám …taky mam podle holek tady pocit, že jsem na něm byla brzy
ale to už se nedá nic dělat ..každopádně se bojím …večer mě bolelo břicho jak při MS a od rána je mi blivno … :cry:
ale všem dík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.2.09 07:42

Jezi neboj určitě to dobře dopadne, budeme na tebe myslet a držet palečky, hlavně se snaž být v klidu, vím že je to těžké ale snaž se, určitě mimiskovi teď neprospívá že jsi nervozní.
Jinak já bych se teda zkusila dr. i zeptat, zda by nešly testy udělat znovu v termínu jak se mají dělat, mě se fakt zdá že ti je dělali moc brzy, vždyt teď jsi 15tt + něco. Kdy že ti je dělali? Já bych se prostě pokusila dr. donutit aby ti je udělali příšti týden znovu, to už budeš 16tt a něco.

Tak že držíme palečky a snaž se být v klidu, vím že je to těžké, ale mysli na toho malého mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
17.2.09 08:01

Katy …dělali mi je minulou středu …
jina¨k děkuji ..snažím se .ale moc mi to nejde … :cry: .no dnes odpo budu zas o něco chytřejší ..
k tomu mě bolí břich
já už tajně doufala, že jsem si to špatné vybrala .....

a kdy že vy jedete do lázní ..moc vám přeji aby se vám vydařily dle vašich představ. a jak Bafy po operaci –zviřata to maj těžší. když nám nemohou povědět kde je to bolí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.2.09 08:18

Jezi to znamená že jsi byla teprve 14 tt a něco, to teda dělali dost brzy. No uvidíš co ti dr. řekne, hlavně se jí na všechno pořádně poptej.
Já jdu na triply příští týden, pojedu z lázni k dr. na krev, to fakt doktorka počítala, myslela že by to šlo udělat ještě před odjezdem, ale pak říkala, že teda bude lepší když se to udělá fakt v termínu než dříve.

Bříško tě určitě bolí proto že jsi nervozní, určitě je jinak vše ok já tomu věřím, smůly už jsi si vybrala až až. Tak že teď bude už vše jen dobré, musíš myslet pozitivně, je to těžké já vím. Odpoledne budeš chytřejší a určitě se ti i uleví, když vše s dr. probereš.

No Baffy zatím teda nic moc, už je týden a něco po operaci a stále nožku neoužívá, ani když stojí tak se ani o špičku neopře, tak doufám, že bude vše vpořádku. Manžel s ní jde ve čtvrtek vytahovat stehy, tak uvidí co mo vet. řekne. Po operaci nám říkal, že tak za týden by měla začít nožku používat, tak že už začínám být nervozní, aby bylo vše tak jak má být. No je fakt že každý pes má jiný práh bolesti, tak snad to bude OK.

Do lázní razíme zítra, naštěstí nás tam vezem manžel, doufám že se tam na ten kopeček nějak vyhrabeme, tady pořád sněží............sníh už nemáme ani kde vyhazovat, všude hromady sněhu, no hrůza. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.2.09 10:21

Ahoj holky,
tak jsme včera byli na tom NT screeningu. Podle UTZ je to prý dobrý, říkal doktor. Akorát mě mrzí, že jsem miminko vůbec neviděla. Prostě mi ho neukázal - čuměl do monitoru, ale že by ho na mne otočil, nebo zapnul tu obrazovku nade mnou, to ne.. Kubík ale Drobečka viděl, tak aspoň něco. Ale docela mě to mrzí, by se mu nic nestalo. Fotku z UTZ jsem viděla, až když jsem ji u sestřičky odevzdávala.. :-( Zase si ale říkám, že jdu příští týden na kontrolu ke své gynekoložce, tak tam snad už Drobka uvidím..
Výsledky z NT budou aaaž příští týden, tak snad vše bude OK.
Jinak pořád válčím se zánětem průdušek a k tomu se přidala taková bolest hlavy, že bych do sebe nasypala tubu ibalginu (nejradši).. ale nic.. Poslala jsem Kubíka pro Paralen, tak doufám, že to pomůže.
Tak se opatrujte!
Katy2, užij si lázně!!! A doufám, že Baffy bude OK.
Holkám blahopřeji k úspěšným kontrolám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
17.2.09 10:33

Ahojky všem :D

Moni tak to je škoda, že vám to na tu obrazovku nepustil, protože jak jsme byli my, tak to byla paráda. Dokonce i srdíčko nám pustila do repráků :D
Hlavně se brzo urzdrav.

Jezi uvidíš, všechno bude v pořádu, budu držet palce!!

Holky můžu se zeptat co jsou to ty tripl testy? To se dělá normálně na gyndě, nebo zas v nějakém centru?
Já jsem objednaná tentokrát už za 3 týdny kůli odběru krve, tak si říkám jestli to nebude ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí