Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4222
24.2.09 12:43

ahoj,

dlouho jsem tu nebyla…můžu se k vám ještě přidat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.2.09 15:40

Krásné úterý!

Katko, už jsem si říkala kde jsi! a jsi v tabulce, tak „neblázni“ :lol: každá srpnová těhu je tu doma :wink: a můžeš napsat taky něco pozitivního ať si zlepšíme náladu :lol:

… holky o tom očkování je to fakt nervák že něco zameškáš … já ač ještě dítě nemám, tak bych do toho asi šla - hlavně kvůli pocitu klidu …

ale je pravda že darda za některý očkování je šílená :evil: ale zase si říkáš, co bys pro mrňouse neudělala … :wink:

já už jsem se hodila do klidu - „naordinovala“ jsem si klid povinně (jak psala Ivuna - ale u mě je to tak, že já mám zase všechny známé co mají těhu v poho, děti zdravý - a mám spokojený manželství, tak si říkám že to není normální, být pořád tak šťastná a spokojená) … jen dneska když jsem v tom marastu jela učit, tak mě zase tak píchalo, že jsem už přemýšlela, že naštěstí učím v Pelhřimově blízko nemocnice - kdyby něco :lol: no jo no, nerv … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
24.2.09 16:41

Ahojky holky spolutěhulky :D

No to očkování - já sice taky ještě děti nemám, ale myslím že když můžu očkováním zabránit nějaký vážný nemoci, tak jsem pro to očkovat…i když já sama očkování mám asi jen proti tetanu… Pořád lepší zatížit organismus tou očkovací látkou, než si pak říkat „kdyby jsme to očkování měli tak…“ ale toť můj názor laika naprosto neznalého věci…

Kačenka 1 - nikdy není pozdě se přidat, navíc jak psala Ibbu seš v tabulce tak sem přece patříš, napiš nám jak se máš, jestli už ti roste bříško a tak…

Jinak mi dneska opoledne volala dokorka, abych na ten odběr krve na ty testy přišla v pondělí, aby se to udělalo v tom správným termínu, tak jsem se nejdřív trochu lekla, proč mi volá…

Ibbu - je to naprosto normální být šťastná, akorát mi připadá, že tím jak je kolem nás tolik neštěstí, španých událostí, rozvodů a tak… tak že když je někdo spokojenej, tak si říká že to není možný…
Já se taky snažím myslet jen na to lepší, nevím čím to je, ale to že by mohlo být něco špatně si nějak nepřipouštím, tak doufám že bude vše v pořádku…
Jinak mě záda normálně nebolí a teď zatím taky ne, tak snad ani moc nebudou…

Taky brouzdám po netu, hledám všechny možný věcičky co se na mimísky prodávají, přemýšlím co koupit, co je zbytečný…
ale vybranýho nemám teda ještě nic…
Kolem 20. března se chystáme s Leoškem do Brna na veletrh Prodítě, obhlídnout kočárky a všechny ty mimivěciky… a pak si říkám že od dubna už bych mohla pomalu začít něco nakupovat…
Zatím mi kamarádka věnovala asi 4 oblečky a 1 rychlozavinku a to mám zatím schovaný pod postelí…

No nic, za chvilku příjde mamka, naše hafánka má dneska 2 roky, tak Leoš dovezl nějaký zákusky (hlavně že máme nějaký důvod že :lol: ) a dáme si do nosu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.2.09 16:56

Moni, máš pravdu - já ale byla až do víkendu taky naproto v klidu - a doufám že zase budu - hlavně si zakážu číst negativní články :evil:

jinak jestli budete holky pak chtít, můžu posílat odkazy - apoň na kukandu - člověk uvidí co kde stojí, co se vůbec vyrábí a prodává …

já teď řeším kojící polštář - pro sebe - jestli by mi na záda pomohl … nemáte některá zkušenost třeba i z okolí? … teď je tady na fóru „výbavička“ diskuze a jsou tam 2 tábory :lol: tak si pak můžete vybrat :lol: ale zase za cca 500,– to se utratí za ptákoviny dneska raz dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
24.2.09 17:17

Ibbu - odkazy určitě pošli :D Určitě se rádi podíváme a inspirujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.2.09 17:41

nemusíš mě dvakrát pobízet :lol:

info, co na mimi, do prodnice a tak:
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…

kde rodit:
http://www.porodnice.cz/

http://www.babyweb.cz/…alendar.aspx

no a jinak mám v oblíbených spoustu internet. obchodů, co jsem kde vyšpekulovala tady na emimi od holek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
24.2.09 17:48

Ibbu - klidně pošli i odkazy na ty internetové obchůdky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.2.09 20:06

tak odtud bych ráda letní zavinovačku do autosedačky

http://www.babydracek.com/…-zavinovacky

tetra osušky - taky si je maminy moc chválí :wink:

http://www.kikko.cz/…/-/3076.html?…

a tady bych ráda povlečení :wink:

http://www.babymarket.cz/?…lná-:,–(a-do-postýlky-vzor-č.-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.2.09 20:21

jj, jsem do tohohle blázen - moc ráda plánuju (to už jsem psala) a prohlížení to mě baví moc … a fajn jsou i diskuze tady na miminu, co kde za kolik …

a je fajn když napíšou i maminy svůj názor - hned člověk vidí i jiný názor :wink:

a tady jsem neodolala a posílám fotku sebe :wink: jsem „brejlovec“ napravo :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.2.09 07:07

Holky zdravim vas jojo ockovat asi budeme.Dnes jdeme na rocni ko tak se zeptame.

Jinak veci na mimino ted mae asi vsechny takze ja nic moc kupovat nebudu ale co ja ted resim je sourozeneckej kocar.Nevim jestli to bez nej zvladneme nebo ne? :roll: :roll: :roll:

Jo holky a chtela jsem se zeptat jste uz registrovane k porodu v porodnici?Nevim jak mimo Prahu ale v praze je to snad do 14tt.

Tak se mejte a preji hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
25.2.09 07:33

ahojky,

ibbu,no já už myslela,že se mnou nemluvíš :roll: :)

mondo,o břichu mi ani nemluv,i když ted bych řekla,že se docela zastavilo,ale ze začátku rostlo neskutečnou rychlostí až si ze mě dělali prdču,že tam mám dvě :lol: a dr. mě u:,–(ila,že co bych chtěla po tak velkým dítěti a tak brzy 8O :lol: takže už mlčím…

atd.triple testy,vůbec nechápu proč se dělají,když si někdo zaplatí sreening ve 12.tt. a je v pořádku,přijde mi to jako zbytečný stres no nevím…navíc fakt nechápu který termín je směrodatný jestli podle MS nebo podle UTZ,prdola je totiž podle utz skoro o týden starší a podle tohoto termínu,bych šla na triple pozdě :?

Jinak to očkování dětí,nerada nic podcenuju,tak i na prevenar jsem se ptala,dr. mi odvětila abych to nechala až bude dítko trošku starší,že je to na malý mimi moc,je fakt,že ty mimísové toho mají fakt hooodně…ale chystáme se na něj na jaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.2.09 08:19

kacko jak mas stary ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
25.2.09 08:36

Ahojky ..

Kacenko ..Lost …je ani jsem nevěděla, že máte dítka … :oops: a k tomu asi docela malá, co?
nechcete si sem dát i jejich metříky - pro lepší přehled :wink:
jinak mam vás v seznámku ..po ránu jsem trochu mimoň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.2.09 08:51

Ahojky holky,
taky koukám kdo všechno už má dítka :D :D

Jinak Ibbu - díky za odkazy, kouknu občas tady na emiminu do diskuzí o výbavičce, zatím spíš je zbírám informace. Povlečení je krásný, mám vybraný stejný jen ještě nevím jaký vzor a chtěla bych i mantinel :D
Jinak my určitě letní zavinku do sedačky kupovat nebudeme, máme 90% příbuzenstva v místě, tak by jsme to nevyužili…

No nic zatím se loučím, jdu dneska k mamce na koblihy, bude dělat domácí mňma mňam :-)
Pak na vás ještě kouknu zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 09:52

ahoj, holky vy jste teda ranní ptáčata :! 8O

já jsem před chvíli vylezla a to jsem se musela hodně přemlouvat - protože jsem babí slíbila že uvařím - ikdyž na nic nemám chuť tak je mi to jedno … ale na 12. musí být uděláno, tak pomalu poběžím :lol:

Lost , no ty nemáš žádný metřík - něco by to chtělo - ať se neztrácíme :lol:

Kačko , ale ty jsi měla prďolu v metříku - tak kde je? 8O jinak já měla únor takový „divný“ byla jsme opět nemocná, pak hory … no a na baby-cafe se maminy rozjely tak moc že už jsem se ani nepřipojovala - ale už jsem ti chtěla psát SZ kde jsi :?: :D

holky, včera mi psala sestřenice, že pro mě mají pytel věcí na mimi 8O já si ty nákupy asi neužiju :lol:

ale je fakt že jak mám ten svůj seznámek, tak to mám jen věcičky okolo - oblečení do toho nepočítám, protože něco už jsem dostala, něco nakoupila v sekáči něco ještě dostanu - a hadrů bude … :lol:

a dostala mě tchýně - ona má schované oblečení po manžovi a švagrovi (připomínám, manželovi bude letos 30) - a tak hrdě mi ukazovala oblečení tak na školkové a větší děti - svetříky, pyžámka, kalhoty do zvonu … - no nechci být nevděčná … ale z toho oblečení je to prostě poznat že je starý :? … a já sama jsem byla celé dětství oblékaná do děděného a vím jak jsem hlavně ve škole „trpěla“ :( (ikdyž některé kousky byly hezké)

no asi jí to proberu a vyberu opravdu jen to nej - a zbytek ať někam dá - vůbec nechápu že to tolik let skladuje … když jí pak snacha stejně řekne že to nechce :lol: … jsem hrozná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí