Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.můžu se k vám přidat? Jsem těhulka ve 4.měs a termín mám 4.8.2009
ahojky, vítej mezi nás
a nezapomeň napsat něco o sobě
![]()
koukám že jsi také z Moravy - to by schválně chtělo spočítat jak tu jsme co se týče oblastního zastoupení
myslím, že převládáte ![]()
Ahoj holky,
hlásím se po dlouhé době, konečně jsem vás dočetla a moc gratuluju všem k úspěšným kontrolám.
My jsme byli s manželem minulý čtvrtek na ultrazvuku a máme i 4D video, mimiško se pořád kroutilo a kopalo, bylo to úžasné. Skoro denně na to doma koukám ![]()
Včera jsem podepsali smlouvu na nový byt, takže nás čeká ještě stěhování, bude to fuška, protože musíme ten byt ještě zrekonstruovat, ale jsem ráda, protože teď bydlíme v mini 2+1 a jdeme do velké 3+1 s balkonem, tak už se nemůžu dočkat. Na další kontrolu jdu až v 17 týdnu. První testy vyšly v pořádku, riziko Daunowa syndomu máme minimální.
Tak se holky držte a podlaďte si bříška.
Papa
Ahoj holky, nějak mi blbne počítač, ta předešlá zpráva je ode mě.
Papa
Niki, to je dobře, že jste v pořádku
a to video ti závidím
halvně ať se mimískovi daří a užívejte si!
Tak už jsem zas doma, koblihů od mamči jsem se doslova přežrala, tak jsem ještě byla přes hodinu s Ájou na procházce… tak jsem to trochu vytrávila ![]()
Lakai-ka taky tě vítám mezi nás, jak už psala Ibbu - určitě napiš něco o sobě ![]()
Niky to je dobře že je všechno v pořádku, to se máte, že máte i video s mimískem ![]()
Jé to vám docela závidím, ten nový byt, já bych hnedle zařizovala nový bydlení, sice to je hodně práce, ale ten výsledek pak stojí za to…
My bydlíme v domku 2 roky ale ještě teď nemáme zdaleka všechno hotový…
Díky za přivítání. Jmenuju se lucka a je mi 22let. Čekám první miminko a myslím že to bude holčička. Ale úplně přesně se to dozvím 23.3 na 3D uz. Včera jsem byla na kontrole a vyšli mám dobře i triple testy. Jen mi zjistili zánět dělohy. Tak snad to bude v pořádku. Jak vy zvládáte těhotenství? Já dobře. Akorat mi dost padají vlasy a jejich kvalita se zhoršila. A taky pleť mám jak puberťák. Cítíte už pohyby?
Lakai - tak to opravdu vypadá na holku
prý berou holky maminám krásu
A ještě jsem slyšela teorii že když je ti v těhu dobře - bez zvracení a tak - prý to je pohodové těhu, tudíž holka ![]()
a super že jsou testy v cajku!
já jedu zítra a těším hlavně že uvidím mimíse a zkusím udyndat dr. na video
ale musím počkat na výsledky tak jsem zvědavá ![]()
No já bych těm pověrám moc nevěřila… mamce v těhu bylo blbě a celkem dost… slušelo jí to podle fotek mnohem víc než normálně no a měla 2 holky (a podle všech možných terií vycházej kluci)…
Já mám zas tušení že budu mít kluka, tak už se nemůžu dočkat co mi podle UTZ výjde
(já bych trošku radši holku)
Ale ono je to jedno, hlavně aby bylo všechno v pořádku
Lakai - já pohyby teda ještě necítím, myslím že je ješte brzo. Snad ten zánět dělohy bude brzo v pořádku
Moni , ty koblížky ti závidím
já na ně potom jak jsi psala myslela dost dlouho
ale dělala jsem palačinky tak aspoň něco .. a už mám chuť na maso - ale dneska je půst tak musím počkat do zítřka ![]()
ale s těma pověrama je to tak - na 9 lidí to sedí a na jednoho vůbec ne … já jsem teda moc zvědavá
zítra se zase zkusím zeptat - ale myslím že si musím počkat až na velký UTZ ![]()
Moni, říkala jsem manželovi, že mě automaticky napadlo říkat píďalce Helča, ne Adámek - prostě o „ní“ mluvíme pořád jako o holce … tak uvidíme jestli jsou ty podvědomý pocity správný ![]()
ale holku chceme oba - ikdyž jak píšeš zdraví je přednější!
no a švagrová zkoušela karty tak si myslí že to bude kluk - ale tomu zase nevěřím já
tak se vždycky „hádáme“ když přijde jestli je to Helča nebo Adam ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Poprvé těhotná, poprvé aktivně na téhle diskuzi. Nicméně stránky sleduji už delší dobu.
Ibbu - nemsylela jsem to nijak proti tomu cos psala… já to beru tak, že někomu tohle výjde, někomu ne, vlasně jsou jen 2 možnost tak ta pravděpodobnost předpovědi je dost vysoká
![]()
Taky držím dneska půst, ale Leoškovi jsem koupila zavináče, tak jsem vzala o jednoho navíc, protože si po tom sladkým obědu určitě od něj ochutnám
je to ryba tak to se může ![]()
No já nešemu mimískoví říkam poaždý jinak, abych nepoužívala jen jedno pohlaví, ale doufám že podle utz to bude poznat, a ukáže se co má mezi nožkama. Kamarádce to neřeli až do porodu, malá se prostě neukázala ![]()
Mimochodem manžel říkal „dneska dělám holčičku“ tak uvidíme jak mu to vyšlo
![]()
Hehu vítám tě, napiš něco víc o sobě já jsem zvědavá a ostatní holky určitě taky ![]()
ahoj Hehu! taky jsem zvědavá co a jak o tobě ![]()
Moni, vždyť já to taky tak beru - nic není jistý a co se týče pověr je to hodně nepřesný a nepravděpodobný
nám už se takhle sešel kluk i holka - tak si vyber
Filip říká ještě že jsou jenom dvě možnosti ![]()
a každému říká že to bude holka - prý ví co si dělal ![]()
tak budeme věřit tatínkovi
holky, zatím se loučím jsu deska něco „udělat“ - mám ještě jednu hodinu a pak zase zapluju do pelíšku a k netu ![]()