Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
25.2.09 12:13

Jsem tu prvně

Ahoj holky.můžu se k vám přidat? Jsem těhulka ve 4.měs a termín mám 4.8.2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 12:15

ahojky, vítej mezi nás :D a nezapomeň napsat něco o sobě :! :lol:

koukám že jsi také z Moravy - to by schválně chtělo spočítat jak tu jsme co se týče oblastního zastoupení :lol: myslím, že převládáte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.09 12:18

Ahoj holky,
hlásím se po dlouhé době, konečně jsem vás dočetla a moc gratuluju všem k úspěšným kontrolám.
My jsme byli s manželem minulý čtvrtek na ultrazvuku a máme i 4D video, mimiško se pořád kroutilo a kopalo, bylo to úžasné. Skoro denně na to doma koukám :D
Včera jsem podepsali smlouvu na nový byt, takže nás čeká ještě stěhování, bude to fuška, protože musíme ten byt ještě zrekonstruovat, ale jsem ráda, protože teď bydlíme v mini 2+1 a jdeme do velké 3+1 s balkonem, tak už se nemůžu dočkat. Na další kontrolu jdu až v 17 týdnu. První testy vyšly v pořádku, riziko Daunowa syndomu máme minimální.
Tak se holky držte a podlaďte si bříška.
 Papa

• Citovat
  • Upravit
61
25.2.09 12:20

Ahoj holky, nějak mi blbne počítač, ta předešlá zpráva je ode mě.
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 14:05

Niki, to je dobře, že jste v pořádku :D a to video ti závidím :wink: halvně ať se mimískovi daří a užívejte si!

• ani se ti nedivím, že se těšíš do většího! a neboj, zvládnete to - bude to sice fuška, ale zase budete chvátat aby jste brzy bydleli :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.2.09 14:41

Tak už jsem zas doma, koblihů od mamči jsem se doslova přežrala, tak jsem ještě byla přes hodinu s Ájou na procházce… tak jsem to trochu vytrávila :D

Lakai-ka taky tě vítám mezi nás, jak už psala Ibbu - určitě napiš něco o sobě :D

Niky to je dobře že je všechno v pořádku, to se máte, že máte i video s mimískem :D
Jé to vám docela závidím, ten nový byt, já bych hnedle zařizovala nový bydlení, sice to je hodně práce, ale ten výsledek pak stojí za to…
My bydlíme v domku 2 roky ale ještě teď nemáme zdaleka všechno hotový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.2.09 15:53

Díky za přivítání. Jmenuju se lucka a je mi 22let. Čekám první miminko a myslím že to bude holčička. Ale úplně přesně se to dozvím 23.3 na 3D uz. Včera jsem byla na kontrole a vyšli mám dobře i triple testy. Jen mi zjistili zánět dělohy. Tak snad to bude v pořádku. Jak vy zvládáte těhotenství? Já dobře. Akorat mi dost padají vlasy a jejich kvalita se zhoršila. A taky pleť mám jak puberťák. Cítíte už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 16:13

Lakai - tak to opravdu vypadá na holku :lol: prý berou holky maminám krásu :wink: A ještě jsem slyšela teorii že když je ti v těhu dobře - bez zvracení a tak - prý to je pohodové těhu, tudíž holka :wink:

a super že jsou testy v cajku!

já jedu zítra a těším hlavně že uvidím mimíse a zkusím udyndat dr. na video :wink: ale musím počkat na výsledky tak jsem zvědavá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.2.09 16:28

No já bych těm pověrám moc nevěřila… mamce v těhu bylo blbě a celkem dost… slušelo jí to podle fotek mnohem víc než normálně no a měla 2 holky (a podle všech možných terií vycházej kluci)…

Já mám zas tušení že budu mít kluka, tak už se nemůžu dočkat co mi podle UTZ výjde :D (já bych trošku radši holku)
Ale ono je to jedno, hlavně aby bylo všechno v pořádku

Lakai - já pohyby teda ještě necítím, myslím že je ješte brzo. Snad ten zánět dělohy bude brzo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 16:31

Moni , ty koblížky ti závidím :-) já na ně potom jak jsi psala myslela dost dlouho :! :lol: ale dělala jsem palačinky tak aspoň něco .. a už mám chuť na maso - ale dneska je půst tak musím počkat do zítřka :roll:

ale s těma pověrama je to tak - na 9 lidí to sedí a na jednoho vůbec ne … já jsem teda moc zvědavá :lol: zítra se zase zkusím zeptat - ale myslím že si musím počkat až na velký UTZ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 16:37

Moni, říkala jsem manželovi, že mě automaticky napadlo říkat píďalce Helča, ne Adámek - prostě o „ní“ mluvíme pořád jako o holce … tak uvidíme jestli jsou ty podvědomý pocity správný :lol:

ale holku chceme oba - ikdyž jak píšeš zdraví je přednější!

no a švagrová zkoušela karty tak si myslí že to bude kluk - ale tomu zase nevěřím já :lol: tak se vždycky „hádáme“ když přijde jestli je to Helča nebo Adam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.09 16:47

taky poprvé

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Poprvé těhotná, poprvé aktivně na téhle diskuzi. Nicméně stránky sleduji už delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.2.09 16:48

Ibbu - nemsylela jsem to nijak proti tomu cos psala… já to beru tak, že někomu tohle výjde, někomu ne, vlasně jsou jen 2 možnost tak ta pravděpodobnost předpovědi je dost vysoká :D :D

Taky držím dneska půst, ale Leoškovi jsem koupila zavináče, tak jsem vzala o jednoho navíc, protože si po tom sladkým obědu určitě od něj ochutnám :) je to ryba tak to se může :)

No já nešemu mimískoví říkam poaždý jinak, abych nepoužívala jen jedno pohlaví, ale doufám že podle utz to bude poznat, a ukáže se co má mezi nožkama. Kamarádce to neřeli až do porodu, malá se prostě neukázala :D
Mimochodem manžel říkal „dneska dělám holčičku“ tak uvidíme jak mu to vyšlo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
25.2.09 16:51

Hehu vítám tě, napiš něco víc o sobě já jsem zvědavá a ostatní holky určitě taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
25.2.09 16:57

ahoj Hehu! taky jsem zvědavá co a jak o tobě :lol:

Moni, vždyť já to taky tak beru - nic není jistý a co se týče pověr je to hodně nepřesný a nepravděpodobný :lol: nám už se takhle sešel kluk i holka - tak si vyber :lol: Filip říká ještě že jsou jenom dvě možnosti :wink:

a každému říká že to bude holka - prý ví co si dělal :wink:

tak budeme věřit tatínkovi

holky, zatím se loučím jsu deska něco „udělat“ - mám ještě jednu hodinu a pak zase zapluju do pelíšku a k netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí