Poradna duly
Jana Čurdová
Ivuna: to počasí už mě taky vůbec nebaví. Je to tak někde uklouznout a nebo se zabořit. ![]()
Kačenko 1 tak u mě to bylo přesně jak píšeš ty též sem splňovala všechny babské řeči a taky mi nic nepomohlo. Mimochodem mám též Anetku ![]()
Monda dík za přání akorát malá už není tak malá dnes je jí 12 let.Maminou sem se stala brzo ![]()
Jména mě se líbí Matěj a Eliška ale přítel by chtěl jiná jména tak nevím co nakonec vyberem.
marky,jééé zase další Anetka,nějak se jich vyrojila…a pro druhé máš typy jaký??U nás je to pro kluka Erik/Patrik a pro holku Erika/Ester a Anetka bych chtěla Natálku,ale zase je blbý,že by měla svátek 3 dny před Vánoci ![]()
No,počasí je fakt děs,včera tady nádherně svítilo sluníčko a bylo teploučko a dneska jsme se probudily a sněžilo
![]()
No právě, tady sněžoprší a já už se asi hodinu přemlouvám skočit si z práce do vedlejší pekárny…ono mi to teda nedá moc práce, při té představě čerstvého pečiva ![]()
Ale hlavně chci jít ven se psem a v tomto nečase je to tak leda si uhnat rýmu. Už se těším na jaro, hrozně moc:)
Ivuna:copak máš za pejska? My jsme měli pitbulla a přítel měl vždy bojové plemeno. A určitě budeme chtít nějakého pejska,ale až za čas.
Kačen já bych chtěla toho Matěje a holku Elišku Anet se zatím nevyjádřila a prítel by chtěl pro holku Nelu a u kluka jěště neví ale Matěje prý ne. tak uvidíme.
Počasí je u nás taky děs.
Lakai.ka: máme černýho labradora, 1,5 roku, hrozný mazel a kámoš:)
Hlavně mě to nutí jít s ním pěkně každý den ven. Máme to kousek k lesu a k vodě, takže je ve svém živlu
A děti miluje, kamarádka co k nám jezdí s prckama, tak odevzdá dětičky psovi a jde si vypít kafe
No canisterapie jak z učebnice ![]()
Ivuna-labradoři jsou krásní,ale nevím,jestli by se hodil do bytu.
bydlíme taky hned v lesa což je jedině plus když je pejsek.
Teda hoky, já koukám co jste toho dneska napsaly ![]()
Kamarádka před chvilkou odjela, tak jsem si říkala že půjdu ven se psem no a koukám že prší
už aby bylo jaro, ta letošní zima už mi leze krkem…
Koukám jaký máte chutě, to já teda zatím neznám… jím normálně všechno co dřív, ale že by mě popadla chuť na sladký, nebo třeba kyselý okurky to teda ne…
My jsme jména probírali zatím jen trochu… co se mi líbí se zas nehodí k našemu příjmení… u kluka máme zatím David nebo Martin (chtěla jsem ještě Dan, nebo Patrik, ale ty už v přízni máme…) U holky Bára, nebo Žaneta, manželovi se líbí ještě Petra nebo Andrea ale mě ne…
MarkyS - jé tak to se za tu „malou“ slečně omlouvám…
Katy2 - zdravím do lázní a držím palce ať jsou výslekdy testů v pořádku. Mimochodem co Baffy? Je to lepší?
Ahojk… den tu nejsem a vy se takle rozpovídáte
…já se válím
Tak máme po amniocentéze …vše proběhlo v pohodě a podle utz mimíse se zatím zdá být vše OK ..tak uvidíme jaké budou výsledky za týden a další by pak měly být do 3 týdnů
Udělají mi i nějaké vyšetření, kvůli těm předešlým potratů ..tak jsem ráda …
Lakai ..jasně ..ahojky ..napiš něco o sobě a dám tě taky do seznámku, ju? Posli mi SZ
Je fajn, že se cítíš v pohodě …a i testy vyšly OK
Nikousa ..ahojky ..gratulace ke kontrole i k novému bytečku
Ibbu ..z tchýně a oblečení po manžovi si nic nedějal ..však to používat nemusíš ..ty si určo poradíš
Ko určo bude v pohodě
Monda ..já jsem teď spíš na maso ![]()
Hehu ahojky ..též napiš něco o sobě a pošli mi SZ, dam tě do seznámku
Jinak neboj určo bude vče jak má
Monika..gratulace ke Ko a k fajným výsledkům
Marky. .vau to si pěknej hubeňour
Vau ..tak brzké uzdravení
Anetce vše nej k nafoukám..tak to už je velká holka
Katy .ahojky .je fajn, že si lázně užíváte
Jdu zalehnout ..ale zas se ukážu …cpe se sem Petr
ahojky !
moc zdravím, ale nevím na koho dřív reagovat ![]()
já přijela od dr. - vzal mi krev, tak budu čekat - volat si nemám, kdyby bylo něco špatně tak zavolají sami … jinak až 3. dubna na další KO ![]()
no a dneska to bylo teda rychlý - jen mě prohmát a šla jsem domu ![]()
uklidňuje mě že za 3 týdny jdeme na velký UTZ - to už snad i uvidíme jestli je to Helča
… mimochodem - já jí taky od začátku tituluju jako holky, kluk mi nějak nejde přes pusu
tak uvidíme jak to bude vypadat … jestli tam je kávový zrno nebo pinďa
a když pinďa tak Adama - bohužel, ikdyž má svátek na štědrý den … nám se líbí ![]()
a dodatečně gratulace Monice - nějak jsem to včera zazdila
a s Katy můžeme čekat spolu
- pozdrav do lázní!
teda JEZI, ta je jak „vyšitá“
moc krásná !
no, a já si musím počkat až do 19.3.
ale budu se kochat Bobinou - máme je skoro nastejno ![]()
holky zatím paaaa jedu učit!