Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8850
5.3.09 20:20

Obrázku ..vau ..paráda ..gratulace k další úspěšné kontrole tebe i mimi ..a ke klučíkovi ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.3.09 20:28

Jezi , teď mě tak napadlo, kdy ti řeknou z plodovky co čekáte?

nebo to nechcete vědět :wink:

… jsem hrozně zvědavá co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.3.09 23:21

Holky, chtěla jsem se ještě zeptat…

už dlouho přemýšlím, že se tu strašně dlouho neobjevila „zakladatelka“ diskuze Fuerte - nevíte některá jestli je v pořádku nebo co se děje?

jinak přeju dobrou krásnou noc mimískům i vám :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 08:31

Ahoj holky, všem gratuluju k perfektním výsledkům.;-) Já jsem výsledky z triple testů taky měla u své doktorky. Takže na ko která byla asi týden na to jsem se to dozvěděla. Ale musela jsem si říct. Ibbu- já mám taky pořád vysoký přes 140. To už by tě taky měl doktor trochu víc hlídat. Protože je to pro mimi prý nebezpečné.:-( Já jdu na uz až 23.3 a na ko 24.3. :-(Tak jsem taky zvědavá.jen dvd nebude. Prý ho u nás dělají až po 25 týdnu. Ještě to mají strašně natřískaný. Bych nevěřila kolik maminek čeká mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.3.09 09:04

ahojky moc děkujeme za gratulace a já zas musím letět, jedu dneska na reflexní masáž ke svý Renátce… jak já se těším… :D
tak papa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 09:08

krásný pátek :!

Lakai - no já ještě čekám jak mi dopadnou výsledky na štítnou žlázu - vím od kamarádky že ta dokáže mimískovi pěkně „zatopit“ :( ale jelikož se tenhle týden nikdo neozval, tak jsme asi v pořádku :wink:

a na velký UTZ jdeme za 14 dní tak si tam budu volat jestli dělají i video, nebo aspoň fotečku a pak za další měsíc ještě chceme na 4D UTZ - abych měla dost „materiálu“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
6.3.09 10:31

Ahojky :D

Ibbu - držím palce ať jsou výsledky štítné žlázy v pořádku :D

Já jdu v pondělí na kontrolu kde mi řekne výsledku tech tripplů, tak doufám že bude všechno v pořádku, i když červík pochybností pořád hlodá…

Holky vy co jste z Vysočiny a nemáte to do Jihlavy zas tak daleko, objevila jsem, že je tam nový aqua club, kde je plavání miminek už od zahojení pupečníku, ale hlavně je tam každý pátek plavání těhulek :D .
Takže jsem si říkala, že bych tam chodila, máme to sice 20 km, ale na druhou stranu kam jinam teď jezdím že…Voda není klasicky chlorovaná, ale dezinfikuje se nějakou solí, navíc když tam plavou mimča, tak je kontrola určitě mnohem důkladnější než v klasickém bazénu že…

Posílám odkaz : www.orcaclub.cz

No nic jdu něco dělat, zítra mám pozvaný naše a ségru na malou oslavičku narozenin, tak jdu aspoň vytřít a uvařit si obídek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 12:47

Moni - to jsou skvělý stránky! moc díky… už se vidím s mimísem :wink: :lol:

určitě se vyplatí tam zajet - my to máme asi taky přes těch 20 km - ale po dálnici (ikdyž klepavý :evil: ) se to nechá za chvíli :wink:

ještě musím kouknout an to plavání těhulí … to by taky nebylo marný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 12:52

Jo Moni, ať vám oslava dobře dopadne :wink:

a oslavenci vše nej :D

… a děkuji, ale tenhle týden si mě Helča usměrnila a ten týden mi tak utekl a ani nemám potřebu si tam volat … :wink: ještě jsem zvědavá na velký UTZ - moc se těším že mimíse uvidím po 2 měsících :( a halvně už budeme vědět, že je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
6.3.09 12:57

Ibbu tak to máme tak stejně daleko, my to máme taky 20 km a po rozkelpaný dálnici jsme tam za chvilku.
Přesně jak ty, už jsem se tam viděla s mimískem :D :D
To plavání těhulek bych moc ráda, já jsem ve vodě jak doma, ostatně jsem ve znamení ryby :D
Jinak ten oslavenec jsem já :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 13:07

Já jsem si to myslela :lol: hlavně všechno NEJLEPŠÍ :! ať je těhotenství v pořádku až do samého konce a mimísek je zdravý jako rybička :! :! :!

já přemýšlím o tom plavání pro těhu taky ale nejsem si jistá jak to budu stíhat - mám roztahané hodiny po celý den - ale asi prostě pak něco zruším a bude … stejně už počítám dny až bude tak květen a začnu pomalu rušit nějaké hodiny co mám … a možná i dřív, když si mimís řekne :wink:

Moni, kdy jdete na velký UTZ? - necháte si říct co to je? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 13:23

Ahoj holky,teď jsem dojela od doktorky. Bylo mi ráno zle,tak jsem volala do ordinace jestli můžu dojet. Že mám závratě a bolesti hlavy. Naměřili mi tlak přes 150/90. A to měřila z obou rukou. Dostala jsem dypolgit a pokud se to přes víkend trochu nezlepší, tak si mám volat pohotovost. Příští pátek mám jít do poradny pro rizikové těhotenství. Tam mi udělají zběžně to co mi dělá sestra. Váha,tlak,a ještě moč. A možná si mě tam nechají. Do tohoto všeho další šok-čekáme chlapečka. Takže doktor v nemocnici se moc netrefil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 13:38

Lakai, tak pěkně odpočívej ať je to přes víkend dobrý … ale bude to dobrý neboj :wink: … hlavně že sis tam zajela a budeš teď pod dohledem - ikdybys měla být v nemocnici!

a to že je holčička nejistá jsem slyšela už mockrát - lepší že ti to řekli teď … až bys porodila chlapečka místo holčičky byl by to pořádný šok :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 14:07

Ibbu-to máš pravdu. Ale i tak už máme doma spoustu oblečků. Ale jen pár v růžové. Většina je v neutrální barvě. Taky doufám že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
6.3.09 14:08

Ibbu děkuji :D
Já bych na to plavání ráda chodila (kdyby ses rozhodla chodit taky, tak můžem chodit spolu kdybys chtěla), jak jsem celý den doma, tak bych byla ráda, že někam vypadnu.
Chtěla jsem se vás holky zeptat co je to ten „velký utz“? to se dělá normálně na gyndě nebo zas v nějakém centru? Abych se vůbec stihla objednat…
Jinak pokud mimísko ukáže co má mezi nožkama, ráda si to nechám říct… jsem zvědavá …

Lakai.ka - jak už psala Ibbu pěkně odpočívej a neboj, to bude dobrý, držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí