Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
9.3.09 10:46

Ahoj Katy :) Tak úspěšné válčení v lázních, doufám, že je to tam fajn aspoň v rámci možností.
S tou bolestí hlavy jsem o tom četla, že v tomto oobdobí těhu se to prý stává, mě to na chvíli chytlo včera, pomohl mokrý hadr a chvilka klidu, jinak se cítím naprosto skvěle :)
Dnes bude budoucí taťka montovat zábradlí ke schodišti, tak si piluju pevné nervy raději dopředu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 10:55

Katy-ahoj,tak bolest hlavy může být nebezpečná. Pokud by tě bolela delší dobu nebo opakovaně,tak to může mít spojitost s vysokým tlakem,který to způsobuje. A to je pro mimíska nebezpečné. Teď jsem kvůli těmto potížím byla v doktora. A jsem na rizikovém. Může totiž z toho vzniknout preeklampsie když se to neléči. Tak pokud budeš moct tak si skoč k doktorce. Změří ti tlak a budeš jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.3.09 11:00

Lakai já mám tlak spíš nízký............nejhorší je že mě bolela hlava i celou noc, jak jsem si lehla tak to bylo ještě horší, no doufám že to přejde, že je to tady z toho vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.3.09 11:07

Tak jsem vyžehlila 2 koše prádla, ale koukám už se zas hromadí další :evil: Já nechápu kde se to prádlo pořád bere, když jsme 2 a já navíc nechodím do práce…

Katy taky zdravím do lázní, možná byl o víkednu nějaký blbý tlak vzduchu, protože na bolest hlavy si stěžovalo hodně lidí (z přízně), přeju ať to brzo přejde, já na bolest hlavy naštěstí trpím jen vyjímečně (ťuk ťuk) ale vím jak dokáže potrápit.

Já se cítím teď dobře, nevolnosti už jsou snad pryč, bříško mám takové nijaké, takže musím říct, že ani nemám pocit, že bych byla těhotná :D
Už se těším žu uvidím mimíska na utz, až příjdu určitě vám napíšu… říkám si že už by třeba mohlo být vidět co že to budeme mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 11:18

Katy-já právě nikdy na vysoký tlak netrpěla. Ale stejně jako tebe mě takhle bolela hlava. A dr. mi řekla že to způsobuje vysoký tlak. Možná že ti vyskočil a nebo možná je to u tebe vážně jen z toho vzduchu,ale pokud to nepřejde tak si raděj zajdi k doktorce. Držím palečky ať je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 11:23

Monda-to buď ještě ráda s tím bříškem. Mně se cpe strašně dopředu. A už budu kupovat těhu kalhoty. Taky si připadám jak slonice. Nejhorší je převalování v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.3.09 12:47

Ahoj holky,
zdravím všechny!
Blahopřeji k úspěšným kontrolám, taky všem maminkám, co už vědí, nač se těšit :-)
V pátek jdu k doktorovi na štítnou žlázu, tak jsem zvědavá a jinak ve středu volám gynekoložce, jak dopadly ty triple testy. Máte pravdu, za zavolání nic nedám, že…
Jinak se mi chce pořád spát - ale to bude tím počasím. A navíc mě občas solidně bolí hlava..
V pátek jsme byli stříhat Charlieho, prý se z něj klube šampion. No, nevím, na výstavy stejně nechceme.. ale je to bobeš, držel jak přibitý (přibytý)?, a pak byl celej šťastněj, že už jdeme :-)
Tak se holky opatrujte a zas se budu těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.3.09 13:09

Ahojky …při pondělku ..
jinak dík za pochvalu tabulky :oops: ..snad tam nejsou chyby …jj obrázky střídam … :wink: …aby byla změna ..ze začátku na to nebylo tolik času

jinak držím palce ke Ko ..ale určo bude vše jak má
byla jsem s Ondřejem u dr ..něco se jí nezdálo na mandlích..tak dělala výtěr a zítra budou výsledky …
taky jsem si po netu koupila těhu svetr
http://www.aukro.cz/show_item.php?…
a jestě jsem tam koukala ne těhu plavky ..stále mě láka to plavání :roll:

Katy …vau ..ještě v lázních ..hlavně, že máš čas i na sebe

Mondy ..určo bude na Ko vše OK
jj žehlit bych měla také ale zatím máme co na sebe :lol:

ostatní zdravím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.09 13:23

Tak jsem se vrátila od dr. Od pátku mě pobolívalo břicho hlavně na pravé straně. Tak mi řekla že mám zánět močového měchýře. Dostala sem prášky a mám být v teple a hodně pít. Ale řekla mi už výsledky z těch tripl testů a jsou ok. :lol: :lol: Tak sem ráda. Jen přítel musí ještě na krev nebot mám skupinu A-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.3.09 13:47

Tak hlásím příchod z kontroly,

výsledky z tý krve jsou všechny OK :D :D ještě si mám přijít ve čtvrtek pro jeden výsledek, ale paní doktorka si myslí, že bude taky v pořádku, jinak by prý už volali…V ten čt. mi dá i doporučení na screening ve 2. trimestru, pojedem zas do Brna jak jsme byli na tom prvotrimestrálním, tam mi budou dělat ten podrobný utz :D
Jinak mi prodloužila vycházky až do osmi, tak aspoň něco :D :D

Ibbu - teď jsem volala do toho těhuplavání v Jihlavě, tak paní mi říkala, že mi pošle kdy má volný termín a zařadí mě do kurzu, jo a VZP na to přispívá 1000 kč - taky dobrý :D :D

MarkyS - přeju brzké uzdravení, hlavně ať seš v pořádku. Gratuluju k výsledkům těch triplů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 14:23

Všem gratuluju k dobrým výsledkům. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.09 14:26

Monda též gratuluji k dobrým výsledkům. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.3.09 14:28

MarkyS-s tou krevní skupinou si má tvůj přítel zajít na odběr k obvodnímu? Mně nic doktorka neříkala. Já mám taky mínusovou skupinu. Ale B. A to moc ví. Tak nevím,mám se jí zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
9.3.09 19:53

Lakai přítel si má dojít buď k obvodní nebo semnou k dr kde by mu jí taky vzali. Je divné že ti nic neříkala u mínusového faktoru matky by měli vědět jakou má partner krevní skupinu kvůli protilátkám. Zeptej se jí na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.3.09 20:13

holky - GRATULACE K TESTŮM :! :! :! :!

To je super že jsou mimísci k pořádku :!

já jsem nakonec ani minulý týden na výsledky nevolala, nějak mi to uteklo, a teď si říkám, že už by volali kdyby něco - ve čtvrtek to bude 14 dní … a tak nějak vnitřně mi je moc dobře a jsem v klidu :lol:

holky, ale já se tááááák moc těším na ten velký UTZ :D už aby byl příští týden :lol:

a dneska jsem si tam volala a udělají nám (snad) i cd :D

Lakai - s tou krví - já myslím že si to dr. hlídá sama ne? teda já bych na to spoléhala, ale za zeptání nic nedáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí