Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Jezi - to je moc dobře že výsledky jsou v pořádku
Jinak já chodila na ten erobik 2× týdně, takže tak normálně…
Včera jsem se chystala do předporodního kurzu, ale pak jsem na to úplně zapomněla
, tak budu chodit až od příštího týdne…
Jsem teď doma sama, Leoš je v Praze na školení, přijede zítra, tak u nás bude dneska spát kamarádka, abych se tady sama nebála…
Ibbu to máš pravdu s tím úklidem, já mám tady vždycky radost jak je tady krásně uklizeno, no a za chvilku gruntuju znovu… ale myslím že až budeme mít dětičky, tak to bude všechno jinak a ten pořádek nevydrží ani zlomek toho času co teď
![]()
Ježiš a to nejdůležitější jsem zapoměla napsat, volala jsem před chvíli na výsledky triplů a jsou v pořádku. ![]()
Katy - taky gratulace - to je skvělý že jsou miminka v pořádku
![]()
a kdy se vracíte domů - taky už vám to utíká viď?
Monďo - no já se připravuju na nálet dítěte návštěvami mých kamarádek s malými dětmi
… už za těmi caparty ani nelítám s košťátkem a lopatičkou
![]()
ale stálo by za to mít doma malýho pejska - jako že lux na drobky
![]()
ale fakt jsem za ty dva měsíce neudělala okolo úklidu moc - prostě se mi nechtělo a když byl čas radši jsem si lehla a spala ![]()
uvidíme, myslím že si zvyknem rychle - kdo by pořád lítal s hadrem na holi ![]()
jo a chci se zeptat - nemáte někdo zkušenosti s parním vyssavačem? máme všude plovoucí podlahy tak normál vysavač není nic moc a kdybyu toho zvlhčoval (nebo tak něco) bylo by to super! i pro mě - jsem alergik, tak čekám že mimísek asi bude též ![]()
Jezinko gratuluji moc k dobrým výsledkům, ty rychlý jsou prý z těch nejběžnějších 5ti syndromů co bývají (alespoň to tak u nás v červenci měla jedna holčina), takže i ten zbytek bude určitě ok, jéé, to je moc dobře ![]()
triply také gratuluji všem, které se teď dozvídají samé dobré zprávy z triplů a držím palce těm, které teprve budou vycucávat a laboratýrovat
ježiš to jsem vymyslela slovo ![]()
ty mizející metříky - v červenci holkám taky dost mizejí, ale mě tenhle ten z lilypie ještě nikdy nefrnknul, tak si ho změňte ![]()
Ibbu lázně máme do 27.3., tak že ještě tady budeme dost dlouho. ![]()
Obrazek - tak jsem si metřík změnila díky za tip ![]()
Jinak s tou těhudemencí ta se u mě projevila včera jak jsem zapomněla na ten kurz ![]()
Holky ..děkuji … ![]()
jinak také gratuli všem, co jim vyšly negativní testy …paráda !!! jen tak dál …!!!!!!
jo k tomu úklidu ..moc to nepřehánějte
…
. s mimísi pak na to nebude moc čas ..a pak větší dětičky se o to postaraj ..že to moc dlouho naklizené nevydrží ..
ehmmmmm ..tak to tu jdu krapet poklidit a žehlit ..už mam oba košíky plné a nejsou lidi
jinak já blbnu také ..to je v pohodě …už jsem přes 3 roky doma a je to znát ..ta škola byla pro mě záchrana i když zrovna studijní typ nejsem ![]()
Ahoj maminy,připojila jsem se až teď. A taky mi dalo práci vás dočíst. Všem moc gratuluju k výsledkům.
hlavně ať jsou miminka zdravé. Já teď mám strašné bolesti hlavy a nevím z čeho. Trpím na vysoký tlak,tak mám strach aby to nějak nemohlo ohrozit miminko. Na ko jdu až 23.3 takže to budu muset nějak vydržet,protože práškama na bolest se nechci ládovat.
Lakai - s těmi prášky máš pravdu… je to lepší bez nich ikdyž jsem slyšela že prý ibuprofen by neměl vadit
ale po mé zkušenosti s doktory a lékárníky - radši jim moc nevěřit ![]()
jinak já si lehla - je mi „divno“
- to bude asi ten jiný stav
- a zrušila jsem hodiny co jsem dnes měla
ale ještě vyučovat a přemýšlet u toho
bych asi dneska nezvládla ![]()
jo a Katy - to máte teda na dlouho
já swi nějak vsugerovala měsíc
ale hlavně že je to tam fajn! ![]()
Já byla dneska na oběd u mamky, dělala nádivku z cukety
, nechtělo se mi vařit si jen pro sebe, tak jsem využila toho, že mám mámu „za rohem“
Asi bude dneska nějaká změna tlaku, je mi taky tak nějak podivně, ne vyložene blivno, ale divně…
Obrazek - všimla jsem si, že máš odkaz na fotky na rajčeti, tak jsem mrkla, doufám že ti to nevadí… Máš krásný bříško, takový už fakt těhu, já vypadám akorát večer, že jsem se celý den přežírala. Koukala jsem že jste byli na Rhodosu, my jsme tam byli na svatební cestě a mooooc se nám tam líbilo, jé já bych jela k moři…
Holky mám takový dilema, manžel dostal poukázky do toho vodního parku jak je v Praze (Aquapalace myslím)… tak pořád přemýšlým jestli můžu jet, nebo mám místo sebe vyslat třeba ségru, nebo tchýni… jasně že bych nešla na tobogán
ale vyčachtat se v bazénu by třeba nevadilo…No v pondělí jdu na kontrolu, tak se asi zeptám doktorky, jestli bych mohla jet…snad mi to dovolí, na záněty z bazénu jsem nikdy netrpěla tak snad by to nevadilo…
Ibbu no máme to na necelých 6 týdnů, ale klidně bych mohla být 8 týdnů, ale nechci kvůli příspěvku na péči, vymysleli nějaký zákon, že když je dítě někde celý kalendářní měsíc např. od 1.3. do 1.4. tak by mi příspěvek vzali, prý ho nepotřebujeme, ale že tady o ní pečuji stejně jako doma to nikoho nezajímá. Tak že proto končíme 27.3., jinak by jsme tady mohly být do poloviny dubna.
čau holky,
Jezi, moc gratuluji k super výsledkům, neboj, ty další budou taky v pohodě ![]()
Katy, taky gratuluji k dobrým triplům.
Já jsem byla dneska a výsledky se dozvím za 3 týdny u své doktorky.
Jo, holky, s tím úklidem… počkejte až budou prcci na světě, né ty miminka, ale ty drzý dvouletý batolata, včera jsem myslela, že jí roztrhnu vejpůl.
Nikis jako miminko byla zlatá (to je i teď, když nemá svý dny), pořád spala a já se NUDILA ![]()
Mě kámoška láká na těhotenský plavání a já to pořád oddaluji, páč se tak trošku stydím za svý „pomerančový“ tělo, a špek na břichu, tomu co tam mám, se zatím těhotenskej pupek říkat nedá
![]()