Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
6.3.09 15:11

Monda-děkuju. Já jdu na velký uz do nemocnice. A někdo chodí i do centra. Doktoři to myslím nedělají. Na to je spec. uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
6.3.09 15:18

Aha, takže to je jako by nadstandartní vyšetření? V kolikátém týdnu se tam chodí?
No zkusím se na to zeptat v pondělí doktroky, já jsem pak chtěla jít na ten 3D tak si musím kolem toho zjistit nějaké informace na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 15:46

Monda-určitě se na to informuj. Já na to jdu ve 20 týdnu. Tak by se tam i mělo chodit. 3D chci taky ale to už se musím objednat jinde. V nemocnici ho sice taky mají ale tam to dělají by po 25.týdnu a mají to prý úplně zaplněné. Tak si raděj připlatím a půjdu do centra a tam se můžu objednat kdy chci. A nemusím čekat dalších 5 týdnů. Ale v vás to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 15:50

Monda-myslím že to není nadstandart. Hledají tam gen. vady a jiné odchylky. Aspoň tak mi to řekla doktorka. Povinné to asi není,ale jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 20:11

hezký večer

Monďo , to by bylo fajn že bysme mohly chodit spolu :D ještě teda nevím jak to vymyslím, ale určitě bych moc ráda!

a ten velký UTZ - já na něj jdu k jinému panu dr. který má lepší vybavení a nebo se chodí do nemocnice - jak psala Lakai - je to na hledání vad - já si myslela, že je to dohromady s těmi krevními testy na vrozené vady … ale nejsem si jistá …

mě jen dr. řekl ať se tam objednám a řekl mi kdy - ale slyšela jsem že záleží na dr. - někteří to dělají sami - a to bych si teda myslela že musí mít super UTZ, protože se přeměřují kosti, kontrolují se orgány …

zeptej se své dr. a uvidíš - myslím že je lepší se ptát a vědět než čekat co vymyslí oni - hlavně když ti třeba neřeknou, co dělají a proč to dělají… (jako ten můj „matla“ - ani mi neřekl, jak to vypadá :evil: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 20:49

Ibbu-tak to máme asi podobné doktory. Ta moje mi ani neřekla výsledky triple testů,kdybych si sama neřekla. A při uz jen řekne jde má ruky,nohy,srdce a toť vše. Všeho se musím doprošovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 20:57

Lakai - tohle mě pěkně čílí :! :evil:

nejhorší že v tu chvíli kdy tam jsem tak si nevzpomenu ani na ň - ale jak jsem pak venku a doma, přemýšlím co a jak … no, měli by vždycky říct, co a jak … příště už mu asi něco udělám :evil: :lol:

minulou KO mi neřekl fakt nic - jen „můžete si slézt“ :lol: ale je fakt, že si říkám, že když mlčí tak jsme v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 21:12

Ibbu-jo,tak to je většinou i na mé ko. Ale přesně jak říkáš. Když mlčí tak je vše ok. :wink: vy už víte co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 21:26

právě že nevíme … :(

na předminulé KO mi řekl že už to vidět je ale musel by mít citlivější UTZ a tak jsem si myslela že na KO (jterá byla minulý čtvrtek) to už třeba vidět bude … a on mě vypekl a ani mi UTZ neudělal 8O

tak si musíme počkat na velký UTZ za 14 dní - ale to už vydržím … dneska jsem vlítla do sekáče a za 300,– mám 10 kousků a ještě asi 4 ponožtičky (jedny za 3,– 8O ) myslela jsem že počkám až po UTZ ale neodolala jsem a udělala jsem si radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.3.09 22:04

Ibbu-tak to bude pro vás taky překvapení. Pro mě to byl dneska šok. Ještě když už jsem koupila nějaké oblečení a z toho už i růžové kousky. Ale ty jsi dneska nakoupila teda úspěšně. Musím taky oběhnout nějaké sekáče. Taky se vůbec nemůžu rozhodnout jaký kočár. Chci hlavně trojkombinaci a nějaký prostorný. Co se týče uz,tak se mi ještě nestalo že by mi ho doktorka neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.3.09 23:02

no, překvápko bude - už se těšíme až uvidíme mimíse - hlavně já se těším že ho manžel konečně uvidí :wink:

nevím, ale asi se nemusí dělat UTZ vždy - podle hmatu taky dost poznají - hlavně když ještě UTZ nebyly tak to jinak nešlo ne? :wink:

a co se kočárku týče - já už si vybrala ještě než jsem otěhotněla :oops: ale moc mě vždycky bavilo, obhlížet kočárky - tak mám vybranou trojkolku a trojkombinaci - ale jestli máš nějaký požadavky o se velikosti týče a tak - zašla bych si do velkého obchodu a nechala se provést a aby ti k nim řekli co tě hlavně zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.3.09 10:37

Ibbu-já se taky strašně těším až ho přítel uvidí. Podle prohmatu toho taky poznají,ale stejně je lepší,když mimi vidíš,jak je mu dobře v bříšku a že se hýbe a je v pořádku. U nás právě moc na výběr není. Chtěla bych opravdu něco už lepšího a novějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
7.3.09 11:40

Ahojky holky,

no mě teda dělala utz zatím na každý kontrole, moje paní doktorka mi vždycky něco o mimískovi řekne, kolik vyrostl, jak se vyvíjí a tak…
Pokaždý se jí chci taky na pár věcí zeptat a vždycky na to zapomenu, pak jdu domů a říkám si co jsem za debila, že sem se zas nezeptala…

Včera jsem koukala na netu, tak se musím v pondělí po té kontrole objednat do Brna (sanatorium Helios) na ten 3D utz, dělá se od 16. do (myslím) 26. týdne… v ceně 600 je i záznam na DVD a fotky :D

No s těma kočárkama je to těžký, taky bych chtěla něco moderního, pěknýho. 3 kolky se mi stranšně líbí… no 20.3. se chystáme do Brna na veletrh tak to musím pořádně omrknout…
Jen mě docela vadí ty malý rozměry korbiček navíc když mimísci by se do ní měli vejít přes zimu… Teď tady byla kamarádka s 5ti měsíční holčičkou a příjde mi do sporťáku ještě malinká…
I když jsem se dívala na rozměry třeba těch kombinací s vloženou taškou tak je to pár centimetrů…navíc se mi to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.3.09 19:17

Monda-Ahojka,tak v nás se UTZ 3D dělá mezi 20tt-25tt a stojí v nás 950kč. Taky s dvd a fotkou. Jinak máš teda doktorku podle mých představ. Té mojí mám strach se na něco zeptat. Strašný suchar. Kolikrát si tam připadám jak u řezníka. Ohledně těch korbiček máš naprostou pravdu. Většina je tak strašně malá. Nevím proč to tak vůbec vyrábějí. Já teda chci raději 4kolku. Přijde mi stabilnější.
Ale 3kolky se mi jinak taky moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.3.09 19:17

Monda-Ahojka,tak v nás se UTZ 3D dělá mezi 20tt-25tt a stojí v nás 950kč. Taky s dvd a fotkou. Jinak máš teda doktorku podle mých představ. Té mojí mám strach se na něco zeptat. Strašný suchar. Kolikrát si tam připadám jak u řezníka. Ohledně těch korbiček máš naprostou pravdu. Většina je tak strašně malá. Nevím proč to tak vůbec vyrábějí. Já teda chci raději 4kolku. Přijde mi stabilnější.
Ale 3kolky se mi jinak taky moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital