Poradna duly
Jana Čurdová
doufám
ale aspoň když tam se mnou bude „čekat“ - bůhví, jak dlouho to může napoprvé trvat a představa že jsem tam sama …
ale už se těším ![]()
Já jsem to naštěstí měla celkem rychlý - ve 24 hodin mě přijali a v 2.45 byla malá venku, tak doufám, že napodruhý to bude stejný, ne-li rychlejší.
ibbu, budu končit, padá na mě únava ![]()
tak holky zdravim my cekame druhou holku a dle tabulky nam vychazi taky kluk.takze nevim.Ale ukazala se nam krasne takze asi to kluk nebude.
Ibbu my platily za pohlavi taky 100Kc takze v tom nejsi sama.Nevim u eli sme nic neplatily nevim co je to za novinka.
Jo a chlap u porodu ja si myslim ze kdyz to zvladnul muj martin tak to zvladne kazdy chlap.Kdyby jste ho pak videly jak tam pak stal u monitoru a rika ted budes mit kontrakci ale jeste to neni ono tak bych ho zabila.
Chodil tam pro sestricku a koukaly nato spolecne a ja myslela ze tam nastoupi jako gynekolog.
![]()
Musim letet Eli vstala pa.
Ahoj, tak podle té tabulky mi vychází holka. Tož uvidíme.
Jinak chlap u porodu. Ptala jsem se Kuby, jestli tam půjde se mnou a říkal, že neví, že si to musí rozmyslet. Tak jsem řekla kamarádce, jestli by - když Kubi nepůjde, šla se mnou, ať tam nejsem sama (aspoň tu 1. dobu porodní) a ona že jo. Tak jsem se Kubi ptala znovu - opět - musím si to rozmyslet. No a když jsem mu pověděla, že teda když-tak půjde se mnou Soňa, hned se ohradil, že proč by šla Soňa, když by mohl jít on. No..
jak malý…
Lost - tak jsem se teda nasmála když jsem si představila tvého chlapa jak podle nějaký bedny říká kdy ty budeš mít kontrakce
to je to jak z filmu ![]()
holky, chlapi jsou v tomhle kouzelný ![]()
Moni - já měla taky domluvený kamarádky co by byly ochotný, ale radši bych Filipa ptž přeci jenom je to táta … a když mi kývnul aspoň na ten „začátek“ tak jsem spokojená a pak se prostě uvidí ![]()
jinak holky, přihlásila jsem se ještě na státnicce - začátkem června ![]()
ahoj,
tak hlásím,že už je mi trochu líp,ikdyž se radši jenom povaluju,ptž když se namáhám,tak je mi ouvej ![]()
Teda zaplatit za pohlaví a ještě nedostat foto
no to je fakt děs…
Táta u porodu - tak manža taky byl a fakt můžu doporučit,já měla teda porod rychlej podobně jako stofi,ale stejně jsem byla ráda,že tam je a ke konci jsem vnímala jen jeho,dr.na mě mohly jak chtěly,ale já je nějak neslyšela,takyž mi všechno tlumočil do ucha
nevím,nedokážu si to logicky vysvětlit
Tabulka - podle ní ANet vychází,ted nám vychází taky holka,ale já mám od začátku nějakýho vnitřního tucha,že to bude kluk,tak uvidíme jestli duch kecá nebo ne
ale mě je to nějak fuk,co to bude,hlavně aby byl prdola zdravej,to je nejdůležitější…
Jo a stofi,manža taky brečel,když se Anet narodila,až mě to docela překvapilo ![]()
a k určení pohlaví - kamarádce před rokem říkali celý těhu,že je to na 100% kluk a jaký bylo překvápko,když se narodila Kristýnka
![]()
Ahojky děvčata,
Ibbu ptala jsi se na Tinku a Baffy............tak Baffy se poooomaloučku, ale opravdu pomaloučku zlepšuje, ale je to fakt na dlouho, bude to ještě hoooodně dlouho trvat než se bude moc proběhnout, zatím je fakt ráda že leze.
No a Tinka, do dnešního rána vypadala už dobře, ale ráno se vzbudila s červeným okem, tak že asi má zánět spojivek, ale jely jsme už do školky, no jen že mi nějak nedošlo, že když pojedeme do školky tak už nestihneme žádného doktora. Tak že teď jí kapu Ophtalmo septonex a doufám že to zabere, jinak bych s ní zítra sjela na pohotovost, nemíním s ní zase sedět doma kdo ví jak dlouho.
Navíc už jí přišla trojkolka, tak jsem myslela že budeme o víkendu venku jezdit a budeme tak max. sedět doma.
![]()
No a koukám že řešíte manžela u porodu, ten můj teda asi nebude chtít být, u Tinky nebyl, tam by to ale asi nestihnul dojet, když já letěla vrtulníkem do Prahy, tak že než by on dojel, tak malá už byla stejně na světě.
![]()
Ahojky holky,
včera jsem na vás nekoukla, měla jsem sice manžův noťásek doma, ale nějak jsem nestíhala, dopoledne jsem byla na obídku s kamarádkou, pak odpoledne rychle vyvenčit Áju a navečer přišla mamka, spala u nás, protože miláček je na školení a vrátí se až dneska… snad už za chvilku
![]()
Ibbu to teda taky koukám
že se za určení pohlaví platí… no měla by na to platit nějaká záruka vrácení peněz když se netrefí ![]()
Prosím tě Ibbu tys psala že jdeš do Jihlavy na 4D utz?? a kde to tam dělají? mola bys mi prosím prosím poslat nějaký kontakt? že by jsme nemuseli jet až do Brna ![]()
Jinak Leoš k porodu jít chce, no jsem na něj zvědavá, protože nedávno jsem se řízla, tak to nemoh vidět, ale jít chce tak jsem ráda, že ho nemusím přemlouvat ![]()
Od včerejška už konečně cítím pohyby a myslím že to není škrundání v břiše ![]()
Ahoj holky,
tak jaký byl víkend? U nás včera bylo pěkně, tak jsme chvíli byli s Tinkou venku, vyzkoušet novou trojkolku. ![]()
A taky jsem vytáhla Baffy na asi 200 m procházku, máme začít nožku pomaloučku zatěžovat, tak teda zkoušíme. Baffy byla ráda že jde ven aspoň na chviličku. ![]()
Jak se jinak holky cítíte? Co bříška, nezlobí? U nás teda pohoda, kdyby mě prcek sem tam nekopala, tak ani nevím že jsem těhotná.
Stejně to probíhalo u Tinky, celou dobu mi nějak nepřišlo že jsem těhotná, žádné problémy a pak prásk a v 34+5 tt mi rupla voda a už jsme letěly vrtulníkem do Prahy.
Tak doufám že teď to teda bude jiné, hlavně že se ten let do Prahy nebude konat. ![]()
ahoj kočičky , tak je víkend zase fuč a já neudělala nic
(krom nutného vaření)
Katy - doufám že je Tince dobře
u nás je teda naprd počasí - tak jste asi jezdit nebyly viď?
Kačí - jak se vede? je to lepčí? radši odpočívej co to jde a zítra jdeš k dr. viď? tak aby paní dr. byla v pohodě ![]()
Monďo - tady je odkaz na toho dr. v JI http://www.pp-gyn.cz
zítra dám vědět jak jsem pochodila - volala jsem už v pátek ale měli dovču tak jsem na zítra nedočkavá ![]()
Jo a taky jsem si včera objednala kalhoty těhotenské přes net, tak doufám že jsem se trefila do velikosti a že budou OK. Vypadají dobře a hlavně ta cena je dost přijatelná. ![]()
ahojky Katy - prosím tě, ty jsi rodila tak brzy? a kolik beruška vážila? ![]()
fajn že jste si včera aspoň chvíli „zařádily“ ![]()
kočko, kolik jsi dala za ty kaťata? já taky budu muset ještě jedny objednat…
já jinak taky docela fajn, až na to občasný bolení a píchání, ale uklidňuje mě, že už aspoň berušku cítím ![]()
ikdyž teda v pátek jsem jí tam poslala sklenku vínka a včera se mnou nějak „nemluvila“
asi se naštvala že si užívám bez ní
![]()
No jo Ibbu, rodila jsem trochu brzy, ale i tak Tinka na to že měla srdeční vadu byla dooost velká.........vážila 2700g a měřila 46 cm.
Kalhoty i s poštovným mě stály 358 kč a jsou uplně nové, jestli chceš tak ti pošlu odkaz.