Poradna duly
Jana Čurdová
JO jinak taky dr. říkali, že právě proto že je tak velká tak to vůbec všechno zvládla, být prý měnší, tak to asi nezvládla.
Katy to bys byla zlato - pošli prosím … ![]()
ale tak Tinka byla fakt „dost“ velká (na to že se narodila tak brzy) … no kdyby byla v termínu, byl by jí kus ![]()
a ta srdeční vada byla kvůli tomu že se narodila brzy, nebo to bylo vrozené?
Ibbu srdeční vadu má vrozenou, teda je to vývojová vada.........Fallotova tetralogie.
Poslala jsem ti SZ s tím odkazem.
Jo Ibbu a co váha? Já teda mám zatím na hoře asi stále tak 3 kg.
No ale kdo ví jak dlouho to vydrží. ![]()
jj já s váhou nastejnou s tebou
… v pátek jsem měla 3 kila nahoře … je to docela dobrý ale ta 100 mě teda stále děsí ![]()
snažím se jíst pořád stejně, ale je fakt že jsem teď teda víc při chuti … teda spíš že mám častěji hlad, ale naštěstí sladký moc nejím, jen nárazově (díky Bohu!
)
jinak díky moc za odkaz - ale neměla jsem to dělat
- objednala jsem si hned troje kalhoty
(teda 2× 3/4 a jedny pláťáky) - jsou to teda fajnový ceny ![]()
zase si říkám, že po porodu to člověk taky unosí … než se břicho vrátí kam má a taky aby to bylo pohodlný a volný ![]()
No pěkné jsi si vybrala.
Ibbu a co bříško? Už nějaké máš? Mě totiž připadá, že mám furt jen ten špek a pod ním možná něco. ![]()
ahojky při neděli …
nakukuji a všechny zdravím …
jen jsem nějak líná psát
..ale sleduji vás a dočítám ![]()
ahoj Jezi
říkala jsem si žes tu dlouho nebyla - že se „flákáš“ ![]()
a jak je? co mladej, nezlobí maminu? ![]()
Katko - no já břicho mám, už to na mě poznají - no, popravdě ráda nosím opatý věci tak se „chlubím“
a co ty? fotit nebudeš? ![]()
jinak holky - moc fotek v albu teda nemáme
tak se pěkně koukejte fotit ![]()
No jo, taky někdy vyfotím, jen nevím zda je na co koukat, já tam vidím furt jen ten špek.
Jestli si zítra vzpomenu tak řeknu manželovi ať mě teda vyfoti. ![]()
já se teď vyfotila a ještě jsem vzala nějaký hezký jadříky co mám, tak to jen hodím do kompu a dám sem - abych se pochlubila ![]()
tak holky, šup šup šup ![]()
Ahojky holky,
u nás bylo dneska celej den fakt hnusně, pršelo, foukalo, no tak akorát zalézt do pelíšku a odpočívat…leč bohužel
Katy - to je moc dobře že Tinka už je v pořádku a Baffy se sice pomaloučku, ale zotavuje.
Ibbu - díky za odkaz, taky tam zkusím zítra zavolat a snad mě ještě objednají, je super žes to objevila v Jihlavě, aspoň se nemusíme táhnout zas do Brna…
Já jsem si objednala jedny těhukalhoty na mimibazaru, velikost jsem naštěstí strefila, jsou to bokovky a maj jen takový v:,–(ky na boku a už je i nosím, protože mi teď pupík nějak vyskočil
![]()
Můžete mi prosím prosím poslat taky odkaz na ten obchod jak jste si objednaly ty kalhoty… díky
Dneska ráno Leoš číhal na kopanečky, tak už je taky cítil, sice jen malinko ale to přece
![]()