Poradna duly
Jana Čurdová
@funnym tak mně dnes bylo doporučeno u mého gynekologa ať teda nadále užívám jen vitaminy Gravital a ten femibion jen doužívám každý druhý den, ale že jinak je zbytečné užívat to aj to ![]()
@Alouette no mně právě říkal můj doktor, že bohatě stačí ten gravital, že tam je vlastně skoro to stejné co aj v tom femibionu…akorát gravital mňa stál 220Kč
což je oproti femibionu saááákraš rozdíl
těhu cvičení? Nemáš žádné komplikace tak možeš cvičit? No mně dneska bylo oznámeno, že hematom už je taky vyprázdněn všechen…takže slavím..akorát neschopenku budu mět až do porodu
…ale si říkám, že light cvičení asi nejaké začnu ![]()
Ve zlíně? Kde a jaké? A odkááď ty si vlastně?
bych možná aj nekdy do Zléna blkla pocvičit
mrknu teda co je tady kolem u nás v nabídce nejprv ![]()
@marylka no jááá bagruju ovoce a zeleninu jak drak…ale k tom přizobkávám aj tyto vitámínky
…teda co mně doporučí doktor…to hned nakupuju…abych si zas cosi kdysi nevyčítala ![]()
@chromecci je to nějaké cvičení na míčích, plus se tam používá taký ten malý balonek (tušim že overball?
)a pruzina. A teda nektere baby uz tam mají brucha, ze se toho az bojim
Je to specialne pro tehotne, tak snad to neublizi
Komplikace…boli me bruch, jsem jak balon, mam pocit ze prasknu, byva mi soufl, ale pry to je vsecko normalni, to jsou komplikace jenom pro me ne pro mimino
Jinak jsem z Otrokovic a tu teda není nic… ![]()
Tak budeme mít druhého chlapa holky:-) taky užívám gravital, ale ne uplne pravidelne…:-/
@Alouette jaaaaj no tady kolem Slavičína taky velice nic…ale kůpila sem si aj jakési CD jen tam bylo psané že nedoporučují při špinění nebo dokonce krvácení takže sem ho eště ani nevybalila
Ale od včerejška už slavím že je hematom fuč takže bych SA aj ráda do něčeho vrhla
no počkaj počkaj…eště pár měsíců a budeme mět břucha jak zeměkoule ![]()
@Šári DE tak na tebe budů chlapáci v přesile
Muž si rozšiřuje vojensků základnu nebo jak?
A všechno jinak v pořádku? ![]()
@chromecci no hele to bylo první, co mi napsal, že budou v přesile
jj, jinak vše ok, přála jsem si teď tu holčičku, ale zklamaná nejsem
![]()
Holky jinak ještě z trošku jiného soudku, prodávám ještě pár věci po Maxíkovi, asi je to blbost, ale člověk má přeci jen oblíbené věci, které pořád točí, tak ty, co jsem netočila, chci ještě poslat dál, tak kdyby se někomu něco líbilo napiště:-) můžete se mrknout tady: https://www.facebook.com/…dSecondHand/
@Šári DE já si přeju hlavně už konečně vědět co to bude…ani včera mně to nebyl pan doktor schopný říct a to už su konec 17.tt
že prý si asi budeme moset přeca enom počkat na ten druhý velký UTZ ![]()
@Šári DE jé gratuluju, tak to máte jako my - odsouzeni k chlapečkům a my zase jenom k holčičkám
ale mě to neva, holčičky jsou bezvadný
@chromecci tak záleží na mimísovi, jestli se ukáže…nám se teda holčičky vždycky ukázali hned a co jsme byli minule ve skupině květňat, tak hlavně chlapečci byli stydlivý, tak třeba to bude kluk ![]()
@chromecci ja jak tusim toho kluka (uvidíme jestli me na ultrazvuku neprekvapi…), tak me vic zajima co budeme mit další
![]()
@KKatka23 och bože kdyby to byl chlapec, tak to sa obávám, že můj manža by to začal zapíjat už teď
no pan doktor říkal, že sa bábetku nejak nechců dat nožky od sebe…že holt tajnůstkáří ![]()
Ahojky, Šárko gratuluji ![]()
já po dvou holkách mám (trošku) obavy, jak to budu s klučíkem zvládat.. je to předce jen trochu jiné… ale manžel že to bude ok, že to zvládneme ![]()