Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
16.3.16 20:45

@funnym tak mně dnes bylo doporučeno u mého gynekologa ať teda nadále užívám jen vitaminy Gravital a ten femibion jen doužívám každý druhý den, ale že jinak je zbytečné užívat to aj to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.3.16 20:48

@Alouette no mně právě říkal můj doktor, že bohatě stačí ten gravital, že tam je vlastně skoro to stejné co aj v tom femibionu…akorát gravital mňa stál 220Kč :-D což je oproti femibionu saááákraš rozdíl :-D těhu cvičení? Nemáš žádné komplikace tak možeš cvičit? No mně dneska bylo oznámeno, že hematom už je taky vyprázdněn všechen…takže slavím..akorát neschopenku budu mět až do porodu :-(…ale si říkám, že light cvičení asi nejaké začnu ;-)
Ve zlíně? Kde a jaké? A odkááď ty si vlastně? :-D bych možná aj nekdy do Zléna blkla pocvičit :-D mrknu teda co je tady kolem u nás v nabídce nejprv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.3.16 20:50

@marylka no jááá bagruju ovoce a zeleninu jak drak…ale k tom přizobkávám aj tyto vitámínky :-D…teda co mně doporučí doktor…to hned nakupuju…abych si zas cosi kdysi nevyčítala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.3.16 09:25

@chromecci je to nějaké cvičení na míčích, plus se tam používá taký ten malý balonek (tušim že overball? :think: )a pruzina. A teda nektere baby uz tam mají brucha, ze se toho az bojim :D Je to specialne pro tehotne, tak snad to neublizi ;) Komplikace…boli me bruch, jsem jak balon, mam pocit ze prasknu, byva mi soufl, ale pry to je vsecko normalni, to jsou komplikace jenom pro me ne pro mimino :D Jinak jsem z Otrokovic a tu teda není nic… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.3.16 09:41

Tak budeme mít druhého chlapa holky:-) taky užívám gravital, ale ne uplne pravidelne…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.3.16 10:00

@Alouette jaaaaj no tady kolem Slavičína taky velice nic…ale kůpila sem si aj jakési CD jen tam bylo psané že nedoporučují při špinění nebo dokonce krvácení takže sem ho eště ani nevybalila :roll: Ale od včerejška už slavím že je hematom fuč takže bych SA aj ráda do něčeho vrhla ;) no počkaj počkaj…eště pár měsíců a budeme mět břucha jak zeměkoule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.3.16 10:04

@Šári DE tak na tebe budů chlapáci v přesile :mrgreen: Muž si rozšiřuje vojensků základnu nebo jak? :mrgreen: A všechno jinak v pořádku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.3.16 10:15

@chromecci no hele to bylo první, co mi napsal, že budou v přesile :lol: jj, jinak vše ok, přála jsem si teď tu holčičku, ale zklamaná nejsem :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.3.16 10:17

Holky jinak ještě z trošku jiného soudku, prodávám ještě pár věci po Maxíkovi, asi je to blbost, ale člověk má přeci jen oblíbené věci, které pořád točí, tak ty, co jsem netočila, chci ještě poslat dál, tak kdyby se někomu něco líbilo napiště:-) můžete se mrknout tady: https://www.facebook.com/…dSecondHand/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.3.16 11:00

@Šári DE já si přeju hlavně už konečně vědět co to bude…ani včera mně to nebyl pan doktor schopný říct a to už su konec 17.tt :mrgreen: že prý si asi budeme moset přeca enom počkat na ten druhý velký UTZ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
17.3.16 11:09

@Šári DE jé gratuluju, tak to máte jako my - odsouzeni k chlapečkům a my zase jenom k holčičkám :mrgreen: ale mě to neva, holčičky jsou bezvadný :mrgreen: @chromecci tak záleží na mimísovi, jestli se ukáže…nám se teda holčičky vždycky ukázali hned a co jsme byli minule ve skupině květňat, tak hlavně chlapečci byli stydlivý, tak třeba to bude kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.3.16 11:14

@chromecci ja jak tusim toho kluka (uvidíme jestli me na ultrazvuku neprekvapi…), tak me vic zajima co budeme mit další :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.3.16 12:22

@KKatka23 och bože kdyby to byl chlapec, tak to sa obávám, že můj manža by to začal zapíjat už teď :mrgreen: no pan doktor říkal, že sa bábetku nejak nechců dat nožky od sebe…že holt tajnůstkáří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.3.16 12:24

@Alouette já netuším lautr nic :mrgreen: ani si radši netipuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
17.3.16 19:51

Ahojky, Šárko gratuluji :kytka:

já po dvou holkách mám (trošku) obavy, jak to budu s klučíkem zvládat.. je to předce jen trochu jiné… ale manžel že to bude ok, že to zvládneme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí