Poradna duly
Jana Čurdová
@chromecci takový extrém to není, to si teda taky neumim predstavit…:-) kolikrát teď polevuje on, ale zase už trošku vycvičil mě:-D hlavne vzdy uklidim v patek nez prijede a vsichni jsou spokojeny:-)
@KKatka23 tak super díky za info ke kočárku
Včera jsme byli s manželem v dalším obchodě (vyhrožuje, že už do jiného nepůjde
), a tam ho měli i přímo v zeleno-šedé, kterou bych chtěla - sice pro dvojčata, ale jsem ráda, že jsem viděla barvičky v reálu. Jinak manžel, taky souhlasí, tak to vypadá, že by mohl dopadnout ![]()
Jinak já byla kulička už před těhu a teď jsem už nabrala 4,5 kila, tak jsem zvědavá s čím v srpnu skončím
Ale ještě pořád nosím normální kalhoty, i když ty těhu už mám koupené ![]()
@funnym do normálních kalhot by mě nikdo nedostal ![]()
U nás s úklidem… když jsem byla na mateřské, tak jsem poslední půlhodinu předtím než se měl manžel vrátit domů věnovala tomu, abych pozbírala všechny „různě poodkládané“ věci - aby se nikde nic neválelo a on byl klidný a spokojený
![]()
Hurá, je víkend
![]()
Zdravím! Ještě žiju, ale nějak nebyl čas se ohlásit. Doma teď byl blázinec, naše plány se jaksi zkomplikovali, ale co už… Budeme to muset nějak vymyslet. Přiznávám, že jsem líná to tu celé pročíst, najde se tady nějaká dobrá duše, která by mi zvládla zrekapitulovat o co jsem v době mé nepřítomnosti tady přišla?
Hezký víkend všeckým
my dnes asi konečně zkusíme delší procházku směr geocaching
snáď večer nepojedu směr pohotovost
![]()
Příspěvek upraven 12.03.16 v 10:23
Cérky dokdy budu čekat na ty první pohyby?
Su 17.tt a furt nic, tabulkově budu moset asi eště cca 3týdny počkat co?
Mňa už nebaví každé ráno štrachat angelsounds ![]()
Příspěvek upraven 12.03.16 v 10:19
@marylka Takto já občas uklízám aj když má dojet návštěva
Pěkný víkend ![]()
@chromecci já jsem teď v 18 tt a taky pořád nic - ale ten náš je dle UZ lenoch, tak bůh ví, jestli se vůbec dočkám
![]()
@chromecci
Já pohyby cítím od 16tt. Ale my máme divocha, velké mimino a placentu mám vzadu. Pokud jí máš na přední stěně, tak se těch „správných“ pohybů nemusíš pořádně dočkat za celou dobu.
Jinak tě na jednu stranu i obdivuju za odvahu vyrazit na delší procházku. Já si to pořádně ještě nelajzla
Když teda jo, tak to bylo v době špinění a pak večer byla pohotovost. A to bylo šnečí tempo a žádná velká vzdálenost.
@chromecci Já taky žádné pohyby necítím…
Však se dočkáš, neboj se.
Jinak nes jsem si vydupala výlet. Manžel se chvilku vzpouzel, prý abych neriskovala, ale mně už ty procházky do parku prostě nebavily. Nohy mě teď teda bolí pořádně a asi usnu jen, co vlezu do postele, ale jinak jsem spokojená. ![]()
Ahoj holky,
my ujeli v sobotu 150km směr Strakonicko, dnes po „kodrcavých“ cestách zpět domů… jsem vyřízená ![]()
včera jsem zvládla ješte hezkou procházku do lesa, dnes při to severáku mě do přírody nikdo nedostal
![]()
adlem trochu jsme řešili bříška, trochu kočárky… tak nějak od všeho kousek
chromecci snad procházka ok (hlavně ať není žádná pohotovost
)
Já jsem v 19tt a pohyby cítím cca od 17týdne.. pravidelně od 18týdne - to mám placentu na přední stěně.. ale doma dvě cácorky ![]()
více večer - hlavně sprcha prcka vždy rozdivočí ![]()
@marylka já teda začínám sedmnátý týden a právě pořád nevím…někdy mi přijde, že něco cítím, někdy nic…taky nemám moc čas se na to soustředit, jen ráno, když malá začne brblat, tak mě to vzbudí, ale ještě ležím v posteli a převaluju se dokud Eva nezačne nadávat
pak jdu krmit
a pak večer před usnutím no… a to nic…ale jestli bude mimčo stejný jako eva, tak to bude složitější…naše Eva byla spavec už v břiše, hýbala se jen skutečně výjimečně, když do ní rejpal doktor nebo když jsem si dala kafe
tak jestli se tak málo bude hýbat i ta druhá prdolína, tak se těch pohybů moc nedočkám no
a to se manžel tak těšil na ty pořádný kopance, že uvidí nohu a ruku a tak
tak to vůbec neznáme s naší malou ![]()