Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
8.3.16 21:09

@KKatka23 tak kurňa když vy dokážete zkrotit takové telata psiska veliké, tak to já si s tým mojím dvůkilovým hafanem taky poradím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
8.3.16 21:10
@chromecci píše:
@Šári DE tak tebe už bych tipovala že asi budeš těhotná…že to asi nebude tím, že sas enom dobře napapkala :-D :-D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.16 21:11

@veronikaminarikova tož trošku si :-D ale já ti zase trošku závidím :-D já sem teda sotva co mně nasadili utrogestan přibrala raketovů rychlostí…pak mně ho vysadili, váha sa zastavila…pak mně ho nasadili…zase ručička letěla hore jak o závod…tož sem si ho včéra vysadila sama…hematom už nezlobí, tak doufám, že cpát do sebe hormouše už snááď není potřeba ;-) šak ba…dřív nebo pozdějc…ono vyskočí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 22:14

@chromecci jo ono pak vyleze, zvidět není co :P celých 6 let mě sere, že nemůžu přibrat všichni se mě ptaj jestli vůbec jim :D :D já zase závidím, že už máte bříška a můžete se pochlubit O:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 22:35

@Šári DE ty brďo, to jsem nevěděla, že tam nejsou byty v osobním vlastnictví…no my jsme pořizovali barák před dvěma lety, to zrovna v čr byly ceny bytů a ceny rodinných domků zhruba nastejno…tak jsme poměrně v dobré lokalitě - sice brno-venkov, ale jen 800 metrů pěšky od cedule brno :mrgreen: ale zase barák máme starej, taže neustále rekonstruujeme…začínali jsme tak, že obyvatelné byly dva pokoje v podkroví a dole byla pouze suť, cestou do koupelny jsem se přezouvala do tenisek přes stavbu a před koupelnou zase do papučí, nádobí jsem umývala ve studené vodě v umyvadle…no hrůza :mrgreen: :mrgreen: ale to jsme neměli děti, tak jsme to sami nějak zvládli, teď už máme normálně obyvatelný domek, čeká nás už jen střecha a s ní právě chci dělat i velký dětský pokoj pro obě naše holčičky :) jinak jsem četla, ž emáš přítele vojáka :mrgreen: můj muž je taky voják z povolání v čr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 22:41

@chromecci no ono kolikrát s těma malýma je horší pořízení než s velkýma…my jsme teda pořizovali velkýho psa s tím, že to bude na jednu stranu mazel - není venkovní, normálně když potřebuju tak ho vyhodím na zahradu, ale většinu dne tráví s náma doma, válí se u krbu pěkně ve 24 stupních, pereme se o místo na gauči a tak :mrgreen: ale na druhou stranu vyžadujeme stoprocentní poslušnost…chodím ven bez vodítka, vím, že jak řeknu k noze, tak okamžitě přijde a jde u nohy, respektive u kočárku a je jedno, jestli okolo jdou jiní psi nebo lidi nebo i kdyby tam byla kočka nebo pták, prostě přijde…stálo to hodně úsilí a dřiny, ale povedlo se a teď fakt prostě poslouchá na slovo - umí i kraviny typu „mrtvá“, „sudy“, podlízá nohy a tak :mrgreen: manžel se v tom cepování docela vyžívá :mrgreen: jsem mu říkala, ať ji naučí nějakej praktickej povel - přines plínku, najdi dudlík nebo tak něco :mrgreen: ale to ne :mrgreen: ti malí jsou kolikrát takoví zarputilí a jak je chceš vycvičit…naše lucie, když neposlechla, dostala šlahu vodítkem…třicetikilovej pes to pomalu ani necítí, ale toho malýho bych rozmázla… :nevim: :nevim: nevím, jestli se to dá pořádně vycvičit…proč taky, když to nějak zvlášť nebezpečný není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.3.16 04:20

@KKatka23 tak to mate krasny bydlenicko :potlesk: ja bych dala za zahradu momentalne fajt vsechno… A ty najmy jsou tu v porovnani k CR taky uplne jindy :( uplne je mi z toho :poblion: no nic, musim jeste chvilku pockat… Navic se hlasime jeste do zahranici na ambasadu, takze jestli ho vyberou bude zase uplne vsechno jinak. A co dela tvuj muz presne:)? Neprijde ti, ze ma trosku nemoc z povolani? :lol: nas teda jo, ale uz je to lepsi, nebot ja jsem take velmi dominantni a jen tak se nepodridim, ale ze zacatku to bylo obcas narocny :oops: treba styl mluvy a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
9.3.16 08:05

@Šári DE opravdu krásné bydlení a nádherný výhled :-) My bydlíme v baráčku a máme kuchyň a koupelnu s WC dole a zbytek obytných pokojů nahoře a to běhání nahoru a dolů fakt není nic moc :-( Zvlášť teď, když musím v noci pokaždé na záchod - to pak skoro i postel vystydne :-( :D Ale zahradu máme velikou a s bazénem což je v létě paráda. Už se těším jak se do něj o prázdninách naložím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.3.16 09:05

@funnym to verim :dance: a dekuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.3.16 09:06

@Šári DE tak to nemá :mrgreen: on šel na univerzitu obrany do brna kvůli studiu a ne kvůli gumování :mrgreen: oni totiž vojáci u studia dávají studentům plat :mrgreen: předloni dodělal doktorát, teď dělá docenturu a je odborný asistennt na univerzitě obrany :) o tom zahraničí jsme taky ale uvažovali - to je taková ta „mise“, jak si tam může vzít celou rodinu třeba na rok nebo na dva, že? uvažovali jsme na bruselem, ale nakonec jsme se na to vybodli a ani se nehlásil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.3.16 14:08

@Šári DE woooow krasny vyhled :-) Jsem si toho prvne ani nevsimla, bo jsem si myslela, ze to je nejaky reklamni obrazek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.3.16 15:10

@KKatka23 no u nas by to nebyla mise, byl by tam jako diplomat a je to vzdy na 3 roky, 2× se hlasil do Anglie a jednou do Bruselu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
9.3.16 16:03

@Alouette :lol: díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
9.3.16 19:17

@Šári DE j, tak jsem to jako myslela - na misi jezdili do Afgoše a tak a jezdili sami, bez rodiny…jen jsem nevěděla, jak se to jmenuje :mrgreen: no my už budem doma na zadku pořád :mrgreen: a já jsem za to i ráda :) sie tady všichni nadávaj na ten stát, ale mě přijde, že zas teda to tady není zdaleka tak špatný…i když teda zrovna s rakouskem a s německem se to samo nezdá srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
9.3.16 19:31

@KKatka23 no přiznám sa bez mučení…náš neumí nic…na druhů stranu, jak párkrát neposlechne, tak ho vezmu pod pažu a donesu ho do pelechu raz dva :-D no abych pravdu řekla, tak mňa neposlechne ani prd…manžela bez problému :-D a to sem si říkala, že ke mně bude mět blíž když sem ho nikdy ani pořádně nebácla…no a hle…páníček číslo 1 je prostě manžel :_D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí