Poradna duly
Jana Čurdová
@KKatka23 tak kurňa když vy dokážete zkrotit takové telata psiska veliké, tak to já si s tým mojím dvůkilovým hafanem taky poradím ![]()
@chromecci píše:
@Šári DE tak tebe už bych tipovala že asi budeš těhotná…že to asi nebude tím, že sas enom dobře napapkala![]()
@veronikaminarikova tož trošku si
ale já ti zase trošku závidím
já sem teda sotva co mně nasadili utrogestan přibrala raketovů rychlostí…pak mně ho vysadili, váha sa zastavila…pak mně ho nasadili…zase ručička letěla hore jak o závod…tož sem si ho včéra vysadila sama…hematom už nezlobí, tak doufám, že cpát do sebe hormouše už snááď není potřeba
šak ba…dřív nebo pozdějc…ono vyskočí ![]()
@chromecci jo ono pak vyleze, zvidět není co
celých 6 let mě sere, že nemůžu přibrat všichni se mě ptaj jestli vůbec jim
já zase závidím, že už máte bříška a můžete se pochlubit O:)
@Šári DE ty brďo, to jsem nevěděla, že tam nejsou byty v osobním vlastnictví…no my jsme pořizovali barák před dvěma lety, to zrovna v čr byly ceny bytů a ceny rodinných domků zhruba nastejno…tak jsme poměrně v dobré lokalitě - sice brno-venkov, ale jen 800 metrů pěšky od cedule brno
ale zase barák máme starej, taže neustále rekonstruujeme…začínali jsme tak, že obyvatelné byly dva pokoje v podkroví a dole byla pouze suť, cestou do koupelny jsem se přezouvala do tenisek přes stavbu a před koupelnou zase do papučí, nádobí jsem umývala ve studené vodě v umyvadle…no hrůza
ale to jsme neměli děti, tak jsme to sami nějak zvládli, teď už máme normálně obyvatelný domek, čeká nás už jen střecha a s ní právě chci dělat i velký dětský pokoj pro obě naše holčičky
jinak jsem četla, ž emáš přítele vojáka
můj muž je taky voják z povolání v čr ![]()
@chromecci no ono kolikrát s těma malýma je horší pořízení než s velkýma…my jsme teda pořizovali velkýho psa s tím, že to bude na jednu stranu mazel - není venkovní, normálně když potřebuju tak ho vyhodím na zahradu, ale většinu dne tráví s náma doma, válí se u krbu pěkně ve 24 stupních, pereme se o místo na gauči a tak
ale na druhou stranu vyžadujeme stoprocentní poslušnost…chodím ven bez vodítka, vím, že jak řeknu k noze, tak okamžitě přijde a jde u nohy, respektive u kočárku a je jedno, jestli okolo jdou jiní psi nebo lidi nebo i kdyby tam byla kočka nebo pták, prostě přijde…stálo to hodně úsilí a dřiny, ale povedlo se a teď fakt prostě poslouchá na slovo - umí i kraviny typu „mrtvá“, „sudy“, podlízá nohy a tak
manžel se v tom cepování docela vyžívá
jsem mu říkala, ať ji naučí nějakej praktickej povel - přines plínku, najdi dudlík nebo tak něco
ale to ne
ti malí jsou kolikrát takoví zarputilí a jak je chceš vycvičit…naše lucie, když neposlechla, dostala šlahu vodítkem…třicetikilovej pes to pomalu ani necítí, ale toho malýho bych rozmázla…
nevím, jestli se to dá pořádně vycvičit…proč taky, když to nějak zvlášť nebezpečný není ![]()
@KKatka23 tak to mate krasny bydlenicko
ja bych dala za zahradu momentalne fajt vsechno… A ty najmy jsou tu v porovnani k CR taky uplne jindy
uplne je mi z toho
no nic, musim jeste chvilku pockat… Navic se hlasime jeste do zahranici na ambasadu, takze jestli ho vyberou bude zase uplne vsechno jinak. A co dela tvuj muz presne:)? Neprijde ti, ze ma trosku nemoc z povolani?
nas teda jo, ale uz je to lepsi, nebot ja jsem take velmi dominantni a jen tak se nepodridim, ale ze zacatku to bylo obcas narocny
treba styl mluvy a tak..
@Šári DE opravdu krásné bydlení a nádherný výhled
My bydlíme v baráčku a máme kuchyň a koupelnu s WC dole a zbytek obytných pokojů nahoře a to běhání nahoru a dolů fakt není nic moc
Zvlášť teď, když musím v noci pokaždé na záchod - to pak skoro i postel vystydne
Ale zahradu máme velikou a s bazénem což je v létě paráda. Už se těším jak se do něj o prázdninách naložím ![]()
@Šári DE tak to nemá
on šel na univerzitu obrany do brna kvůli studiu a ne kvůli gumování
oni totiž vojáci u studia dávají studentům plat
předloni dodělal doktorát, teď dělá docenturu a je odborný asistennt na univerzitě obrany
o tom zahraničí jsme taky ale uvažovali - to je taková ta „mise“, jak si tam může vzít celou rodinu třeba na rok nebo na dva, že? uvažovali jsme na bruselem, ale nakonec jsme se na to vybodli a ani se nehlásil ![]()
@Šári DE woooow krasny vyhled
Jsem si toho prvne ani nevsimla, bo jsem si myslela, ze to je nejaky reklamni obrazek ![]()
@KKatka23 no u nas by to nebyla mise, byl by tam jako diplomat a je to vzdy na 3 roky, 2× se hlasil do Anglie a jednou do Bruselu;)
@Šári DE j, tak jsem to jako myslela - na misi jezdili do Afgoše a tak a jezdili sami, bez rodiny…jen jsem nevěděla, jak se to jmenuje
no my už budem doma na zadku pořád
a já jsem za to i ráda
sie tady všichni nadávaj na ten stát, ale mě přijde, že zas teda to tady není zdaleka tak špatný…i když teda zrovna s rakouskem a s německem se to samo nezdá srovnat…
@KKatka23 no přiznám sa bez mučení…náš neumí nic…na druhů stranu, jak párkrát neposlechne, tak ho vezmu pod pažu a donesu ho do pelechu raz dva
no abych pravdu řekla, tak mňa neposlechne ani prd…manžela bez problému
a to sem si říkala, že ke mně bude mět blíž když sem ho nikdy ani pořádně nebácla…no a hle…páníček číslo 1 je prostě manžel :_D