Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
8.3.16 06:00

@KKatka23 to tak často spinká? oujeeeee, začínám sa těšit eště víc:D já mám eště nulové zkušenosti, ale též si to maluju furt růžově:Ddoufám, že po šestinedělí budu moct hned pomalu začat běhat. Manža pracuje na 12tky tak už sem si to vymalovala, jak bude hlídat a já na hoďku vždycky vypadnu:Dále asi to taky úplně pravda nebude…bude to prostě všechno brutální změna;)no uvidíme;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.3.16 06:59

@KKatka23 Myslím si, že je normální, že je z toho ženská poprvé strašně vyjukaná a zazačátku se v tom plácá, přeci jen je to obrovská změna. U syna mi nějakou chvilku trvalo než jsem si to doma uměla naplánovat. Loni, když se narodila dcera, se se mnou nikdo už nepáral. Moje maminka se sice snažila sem tam vypomoct, ale to nebylo řešení. Doma to holt muselo fungovat jako vždy, jen s tím rozdílem, že jsem k tomu obletovala malou. Ale teď po porodu… mě z toho asi trefí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 08:32

@chromecci No, spinká :mrgreen: akorát někdy se stane, že to spinká jen přes den a v noci ne :mrgreen: :mrgreen: ale nééé, co jsme byly v květňatech, tak většina miminek fakt první měsíc spinkala pořád a pak se začal pomalu vytvářet nějakej režim, tak se to třeba začalo horšit, ale nic příšernýho to nebylo…jen jedna holčička tam byla děsná, ale zjistili jí nakonec alergii na bílkovinu kravského mléka, tak ona plakala, protože jí nebylo prostě dobře :( a já mám teda extrémně spavé dítě, tak doufám, že, to tam budu mít i u druhého 8o 8o @adlem no tak zas výhoda je, že už trošku člověk ví, co a jak…no už mám plán, že první měsíc nedělám nic, jen se „uzdravuju“ a starám se od děti a o domácnost se stará manžel. Druhý měsíc si do dětí zapojím domácnost, abych to hezky zvládala a třetí měsíc si zapojím i takové ty věci navíc - jako mytí oken, skříní a tak…a to už doufám, že budeme zajetí :) spíš jsem zvědavá na kojení, s evou nám to moc nešlo a od dvou a půl měsíce plně na umělém… snad to bylo nervozitou a tak a teď to bude lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.16 10:05

@KKatka23 první měsíc? to je hrozně málo:Dno moc ale doufám, že v noci teda spát budeme bo já su hrozný medvěd:Djá jak zalehnu tak bez šance mě vzbudit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.3.16 10:17

Tak se taky pochlubim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 11:10

@chromecci no tak to jsem byla taky…počítej s tím, že to dítě totálně rozháže spánek :mrgreen: teď už nám malá spí celu noc několik měsíců - od půl osmé do sedmi a stejně nemám tak dobrej spánek jako než se nám narodila…pořád se v noci budím, převaluju, mám problém pak usnout, slyším přes dvoje zavřený dveře, že si malá zakašle…no konec :mrgreen: ale musím říct, že jsem myslela, že to je jako hroší, když jsem to slyšela od ostatních s tím spánkem - ty první dva měsíce pro mě fakt zvykačka, kolikrát jsem byla i dost hnusná na ňu :? ale pak jsem si zvykla a v pohodě…ani jsem si nepřipadala nijak zvlášť unavená, dokud jsem znovu neotěhotněla :mrgreen: :mrgreen: no jo, jenom první měsíc no…ale pak začnou přícházet pokroky - první úsměv, smích nahlas a tak…je to super :) však kdyby to bylo tak děsný, tak nechceme po půl roce další mimino :) @Alouette no to je pěknej těhu pupík :dance: to je tak hezký, když to vidím u ostatních :srdce: ale za sebe - ať už je srpen!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.16 12:24

@Alouette kolikátý jsi přesně týden? šikovné mini břůško;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.16 12:32

@KKatka23 já mám furt strach, že to bejbe neuslyším když začne v noci plakat :oops: protože teď když fakt zaberu tak budík nemá šanci :P každopádně snad do mě kdyžtak kopne manža :lol: A odkdy spí malá sama v pokojíčku? jak jste toto třeba řešili doma? já nedokážu totiž ani pejska nechat spát samotného v pelíšku a je s námi v posteli..tak nevím jestli to zvládnu u miminka :) obzvlášť když bude manža na noční :D jo a co porod? Asi pohodka když jste tak brzo rozjeli touhu po dalším trpslíkovi, co? ;) já z něho mám obavy už včil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
8.3.16 12:32

Ahoj holky, můžu se taky přidat? :-) My čekáme první a termín máme 18.8. ale kvůli očím budu muset na císaře, tak to bude nejspíš dřív. Co to bdue ještě nevíme, protože bude asi lenoch po rodičích a na všech UZ zatím spinká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 12:42

@chromecci no já jsem neslyšela první noc…byla jsem tak unavená z porodnice, že vstával manžel a budil mě, že mám jít kojit, ale pak se to upravilo :) fakt jsem byla vždycky totální medvěd a teď slyším špendlík spadnou - taky jsem nevěřila, ale to fakt no…ty mateřský pudy jsou hrozný mrchy :mrgreen: :mrgreen: no to asi záleží, jak si to uděláš - já mám prostě názor, že mateřství se má prožívat v klidu a mimčo se má přizpůsobit rodičům - takže do postele jsme si ji nevzali nikdy ( i když manžel kradl - chodil schválně „spát“ dřív, vytáhl si ji z postýlky večer a mazlil si ji u nás ve velké). Postýlku jsme měli vedle postele a vždy chodila spát do postýlky, od sedmi měsíců jsme začali učit usínat ji samotnou, aby ji člověk nemusel hodinu uspávat - za týden nebylo co řešit, prostě ji tam odnesu nahoru, řeknu dobrou noc a jdu pryč a ona sama usne. A když toto uměla, tak v osmi měsících jsme ji dali i samotnou do pokojíčku a přestala jsem ji v noci krmit, takže od vánoc spinká sama a celou noc krásně :) porod já jsem měla malou koncem pánevním, takže jsem zvolila plánovaný císař a byla jsem velice spokojená - jako postavit se s rozřízlým břichme není úplně příjemný, ale rozhodně je to příjemnější než třeba osm hodin se trápit s kontrakcema :mrgreen: ale já se docela těším, že si ten normální porod zažiju…hlavně o tom nechci nic vědět a nějak to dopadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: budu si kupovat homeopatika ke konci těhu - obě holky, o je v květňatech braly, tak byly prvorodičky a jedna porodila za necelý dvě hodiny od prvních bolestí a druhá za čtyři a čtvrt hodiny…tak možná to byla náhoda, ale kdyby náhodou za to mohly ty prášky, tak si je koupím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.3.16 12:43

@funnym tak hlavně aby byl mimís tak spavej i venku z bříška :mrgreen: :mrgreen: a proč kvůli očím? máš po operaci nebo co? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
8.3.16 12:48

@KKatka23 jj, kdyby mu to spinkání vydrželo, tak bych se nezlobila :-) Vyklenuje a ztenčuje se mě rohovka - už jsem byla na 2 operacích a pořád se to zhoršuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
8.3.16 13:11

@chromecci dneska jsem přesně :D 18+5tt. Takhle mi prijde ale mensi nez když se na nej divam shora…:D. Manzel na me poslední tri dny cuci ze to vyrostlo z niceho nic :lol: A pomalu mi i zacina vylizat pupik! 8o
Pes spi taky s nama jsem zvedava jak se tam pak všichni vlezem… :D

Moji segru taky nevzbudi ani vybuch z dela. Muzes s ni trepat jak chces, „rvat“ a proste nic. A ma to tak furt, akorát malého slysi hned :D takze bych se toho nebala. Asi vydavaji nejaky specificky zvuk co Te proste vzbudi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
8.3.16 13:12

@KKatka23 @chromecci není to tak znát to 15. patro, máme výhled na jezero, bydlíme v Ně, ecku, je to v podstatě dvoupatrový byt v paneláku, později vám sem nahraju fotku, jak to vypadá z okna..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
8.3.16 14:03

@funnym ahojky vítám tě mezi námi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie