Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.16 14:37

@veronicca tak uvidíme :) děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.16 14:54

@KKatka23 To jo. u nás jsme ty dvojčata ale vůbec nečekali. Manžel o tom, že by v jejich rodině někdy byly nic neví, no a na mé straně byl z dvojčat můj pra pra dědeček. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.16 15:02

@adlem tý brďo :-) a jsou jednovaječný nebo dvojvaječný? jde to poznat ultrazvukem, ne? :) a kontrolují tě nějak víc? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.3.16 15:22

Chovat brečící 9kg dítě je jedna věc, ale když se mi Verunka bochne, tak chovám i těch jejich 16kg :lol: ještě že starší Káju stačí jen „potulit“ náručí… těch 40kg bych už neutáhla :D :D :D

my čekáme chlapečka.. víme to nastopro dle genetiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.3.16 15:27

@eryby myslím, že tvůj přístup není vůbec špatný ;-)
ja jsem naopak docela ráda, že určité možnosti jsou, i když v poslední době mám pocit, že se těhulky sledují více než by bylo nutné… když mi řekli, že je vysoká pravděpodobnost, že čekáme Downa, ( přesto že jsem z věřící rodiny) jsem invazivní výkon bez otálení podstoupila s tím, že pokud by byly výsledy pozitivní, tak bychom to nechali ukončit (to jsme si s manželem řekli hned) - tá totiž, tak jak pracuji na interně, vidím jak lidi s Downem či jiným postižením končí ve vyšším věku, kdy se již rodina nemůže nebo nechce starat…
taky máme doma dvě holky a vědomě přivést domů těžce nemocné miminko bych nechtěla (i když vím moc dobře, co příroda dovede, a zpoustu toho co se může stát, nedokážeme odhadnout včast).

Takže pokud víš, že bys nevěděla co s rozhodováním (resp. víš, že bys to nechtěla podstupovat), myslím, že tvůj přístup je správny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.3.16 15:29

@marylka
Ty váhy mně trochu rozesmívají :D Andulka měla 9 v pul roce, kdy opravdu začala být chovací. Teď má 20, ale na chování už máme svojí fintu, protože chudák ví, že nosit jí fakt nemůžu (ani bych jí teď neunesla).
Začínám už pomalu trénovat na tu zátěž jaká přijde po porodu. Tentokrát už budu připravená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.3.16 17:20

@marylka já jsem taky ráda za ty možnosti, a také nikoho nesoudím, že volí tak či tak, když to tak cítí a věří, že to je ta správná cesta. Ono je to tak jako tak vždy hrozně těžké a složité…Ale jak píšeš, stát se i tak může kdykoli cokoli a rozhodnutí stát se rodičem je prostě hrozně riskantní záležitost nehledě na vědecký pokrok, i když díky němu máme zároveň větší šance než kdysi… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.16 18:50

@marylka tak to má manžel asi radost z chlapečka, co? :) můj muž má teda radost i z druhé holčičky, ale hned po screeningu hlásil v autě, že teda musíme prubnout pak někdy do třetice toho chlapečka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chtěl by syna moc :) @michell85 jéé, koukám, že máš doma Aničku…taky jsem chtěla…nakonec ale budeme mít asi Silvinku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.16 18:54

@KKatka23 Prďolata jsou dvojvaječná, teda alespoň tohle mi paní doktorka řekla jako poslední, prvně si nebyla moc jistá, jestli náhodou nejde o jednovaječná. Ono ať už by to bylo jakkoliv, tak v tom pro mě nijak zásadní rozdíl myslím nebude. :D Jinak do poradny chodím jednou za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.3.16 19:00

@KKatka23
Ne, my máme Andulku :D Aničko jí u nás doma ani v okolí nikdo neříká (jen tchýně). Tohle bylo jediné jméno, které jsme během sekundy oba řekli, že by se nám pro holku líbilo. Teď to bude trochu horší, protože těch „záložních“ variant bylo u každého z nás víc. Tě budeme muset něco vybrat. K tomu samozřejmě chceme přihlídnout i k názoru Andulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.16 19:39

@adlem tak to je jasný, že v tom rozdíl není, jen mě zajímalo, jestli budou stejní nebo jiný :) a jak vypadá bříšek? je veliký? :) co mám jednu známou s dvojčaty, tak říká, že je to podle ní daleko lepší mít dvojčata než dvě mimina tak brzo po sobě jako my :mrgreen: tak můžem pak porovnávat :mrgreen: @michell85 @michell85 jééé, no popravě právě kvůli tomu Aničku mít nebudeme - protože já jsem chtěla Annu právě kvůli tvaru Andula/Andulka - to se mi děsně líbí…jenže manžel (a teda i všichni okolo) mi tvrdí, že to je strašně ošklivej tvar a že se jí to nebude líbit až bude větší…tak jsme vybrali nakonec jiné jméno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.3.16 19:54

@KKatka23
My jí asi prvních 14 dní říkali Aničko. Ale pak jsme nějak přišli víc na chuť Andulce. Když zlobí je to Andula. Andulína, Áňa, Aničko fakt nepoužíváme. Teˇteda přišla s tím, že je to Anča :D Ale mně to nejde moc z pusy. Pro mně to asi vždycky bude naše Andulína bambulína. Možná by mi tvar Anička ani tolik nevadil, kdyby to tchýně nepoužívala tak úlisně (AAAAAničkooooo, ty moje sluníííííčko, zlatíčkooooo) Minule se mně Andula zeptala proč jí babička říká tak divně a že se jí to nelíbí :D. Ale tam to bude spíš tím, že s ní skoro nikdo nevyjde a nikdo jí nemůže vystát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.16 19:55

Ahoj vcera jsem cítila jakoby simrani v bříšku myslite, že by to mohli být první pohyby?? Jsem 16+5tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.3.16 20:11

@veronikaminarikova
klidně to mohlo být ono ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.16 20:21

@KKatka23 Já mám teda bříško pořád docela malinké. Vypadá spíš jen jako bych se víc najedla. :D Předchozí těhotenství na mě nebyly vidět téměř do 8 měsíce a i tehdy se dalo bez problému schovat pod nějakým volnějším tričkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí