Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
7.3.16 14:56

@adlem no my máme taky starej barák - dole je super - krásně max 24 stupňů, kolikrát jsem chodila i v teplákách :mrgreen: ale nahoře máme střešní okna a to je prostě děs… :? já jdu spát o půlnoci a setjně tam nemůžu usnout, natož když děcko dávám spát v osm, že… no uvidíme, jak to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
7.3.16 15:08

Holky mě o tom ani nemluvte, jsme v 15. a 16. patre a mame velka okna jen na jednu stranu, takze ani pruvan nic, je tam kolikarat hur nez venku :zed: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 19:31

@Šári DE patnáté a šestnácté patro? to máte jako propojený? 8o kde žiješ? v new yorku? :mrgreen: :mrgreen: to si neumím v čr vůbec představit takový bydlení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.3.16 19:38

Ahoj holky, hezký večer při pondělku, uff. dnes den v práci docela hrůza… primářka se mě ptala, kdy se plánuji po porodu vrátit do práce 8o 8o 8o tak asi po šestinedělí otevřu pro pacienty jednu sobotu v měsíci :roll: nějak není kdo by dělal :zed:

Hezká bříška :) Já už se do svých kalhot taky nějaký ten týden nevejdu, to mám oproti své váze + 5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.3.16 19:45

@KKatka23 máš pravdu, když jsme se zjistili, že čekáme třetího mrňouska kluka - manžel úplně zazářil :D :D :D
a to jsem mu říkala, že každý správný král má mít tři princezny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 20:12

@marylka to je hezký, to použiju na toho mýho s těma princeznama, až budeme čekat třetí holku :mrgreen: jééé, ty jsi doktorka? :) docela hektický povolání na tři děti. si neumím představit jít do práce hned po šestinedělí…ale tak v jiných státech je to úplně normální, že :) ale teď po tom roce už hledám nějaký přivýdělek z domu, je to docela blbárna - když chceme prcky tak blízko u sebe, tak já vlastně šest let nevylezu z plínek, žvatlání, blinkání a tak :mrgreen: a jako hloupnu no, tak doufám, že seženu něco sofistikovanýho :mrgreen: mám vystudovanou ruštinu, tak zkusit třeba něco překládat nebo tak…trochu si rozvinout slovní zásobu zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:36

@adlem ty kráááso, kde máš břůško? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.3.16 20:36

@KKatka23 jj člověk nesmí „zakrnět“.. po první holce jsem po dvou letech dodělávala medicínu - malou mi hlídala mamka, já vlítla do školy a za měsíc jsem měla první státnici.. do byl šrumec ale postupně to šlo

• po druhé holce jsem se vracela do práce na 1 den v týdnu, Verunce bylo 7 měsíců, když šla prvně do jeslí, zvládla to na jedničku :potlesk:

no a teď je kolegů málo, pacientů hodně - já mám diabetologickou ambulanci - odhadem trpí cukrovkou 10% obyvatelstva.. to je tedy mazec :roll: tak se vrátím nejspíš brzo.. chce to mít ale podporu v rodině, bez skělého muže bych to nedala :srdce: obě babičky máme hodně daleko - jsem ze Slovenska a manžel z Jižních Čech a bydlíme u Kolína ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
7.3.16 20:37

@chromecci :lol: :lol: :lol: :lol: ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:37

@Šári DE zas ale na druhů stranu…gentlemansky z toho vycůval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:39

@Šári DE úúúúf teď sem si oddychla…mám totiž s tím zapínáním gatí stejný problém a už sem si myslela, že su tady jediná, kdo roste raketovů rychlostí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:43

@Šári DE tak mně by bylo :poblion: enom z toho 15. a 16. patra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:44

@marylka jako hned návrat zpátky? Holka ty sa nešetříš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.3.16 20:47

@marylka ahooooj :-D tý jo…mně sa z tebe úplně orosilo čelo, že po šestinedělí hned do práce…zase smekám klobouk..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 22:00

@marylka tak jste teda fakt šikovní, že to takto zvládáte :) určitě máte všichni doma frmol :) :) ale já to říkám pořád - všechno jde, když se chce :) @chromecci no mě teda taky…když si představím, jak jsem byla totálně vyřízená - sotva mě přestaly šíleně bolet záda a jizvu po císaři už jsem nevnímala, tak ale zase nevyspalá, zmatená, hormony až nad hlavu, stresy s kojením, doma bordel jak v tanku…doteď nechápu, když to malý mimino spí skoro celej den nebo tříměsíční dítě třeba třikrát denně po hodině a půl, jak jsem mohla nestihnout ani uvařit, vysát nic…teď stíhám třikrát tolik věcí a malá spí jednou denně a je daleko aktivnější :mrgreen: jsem zvědavá na to druhátko, jestli se v tom budu zase babrat nebo to bude tentokrát lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí