Poradna duly
Jana Čurdová
@adlem no my máme taky starej barák - dole je super - krásně max 24 stupňů, kolikrát jsem chodila i v teplákách
ale nahoře máme střešní okna a to je prostě děs…
já jdu spát o půlnoci a setjně tam nemůžu usnout, natož když děcko dávám spát v osm, že… no uvidíme, jak to bude ![]()
Holky mě o tom ani nemluvte, jsme v 15. a 16. patre a mame velka okna jen na jednu stranu, takze ani pruvan nic, je tam kolikarat hur nez venku
![]()
@Šári DE patnáté a šestnácté patro? to máte jako propojený?
kde žiješ? v new yorku?
to si neumím v čr vůbec představit takový bydlení
![]()
Ahoj holky, hezký večer při pondělku, uff. dnes den v práci docela hrůza… primářka se mě ptala, kdy se plánuji po porodu vrátit do práce
tak asi po šestinedělí otevřu pro pacienty jednu sobotu v měsíci
nějak není kdo by dělal ![]()
Hezká bříška
Já už se do svých kalhot taky nějaký ten týden nevejdu, to mám oproti své váze + 5kg
@KKatka23 máš pravdu, když jsme se zjistili, že čekáme třetího mrňouska kluka - manžel úplně zazářil
![]()
a to jsem mu říkala, že každý správný král má mít tři princezny ![]()
@marylka to je hezký, to použiju na toho mýho s těma princeznama, až budeme čekat třetí holku
jééé, ty jsi doktorka?
docela hektický povolání na tři děti. si neumím představit jít do práce hned po šestinedělí…ale tak v jiných státech je to úplně normální, že
ale teď po tom roce už hledám nějaký přivýdělek z domu, je to docela blbárna - když chceme prcky tak blízko u sebe, tak já vlastně šest let nevylezu z plínek, žvatlání, blinkání a tak
a jako hloupnu no, tak doufám, že seženu něco sofistikovanýho
mám vystudovanou ruštinu, tak zkusit třeba něco překládat nebo tak…trochu si rozvinout slovní zásobu zase ![]()
@KKatka23 jj člověk nesmí „zakrnět“.. po první holce jsem po dvou letech dodělávala medicínu - malou mi hlídala mamka, já vlítla do školy a za měsíc jsem měla první státnici.. do byl šrumec ale postupně to šlo
no a teď je kolegů málo, pacientů hodně - já mám diabetologickou ambulanci - odhadem trpí cukrovkou 10% obyvatelstva.. to je tedy mazec
tak se vrátím nejspíš brzo.. chce to mít ale podporu v rodině, bez skělého muže bych to nedala
obě babičky máme hodně daleko - jsem ze Slovenska a manžel z Jižních Čech a bydlíme u Kolína ![]()
@Šári DE úúúúf teď sem si oddychla…mám totiž s tím zapínáním gatí stejný problém a už sem si myslela, že su tady jediná, kdo roste raketovů rychlostí ![]()
@marylka ahooooj
tý jo…mně sa z tebe úplně orosilo čelo, že po šestinedělí hned do práce…zase smekám klobouk..;-)
@marylka tak jste teda fakt šikovní, že to takto zvládáte
určitě máte všichni doma frmol
ale já to říkám pořád - všechno jde, když se chce
@chromecci no mě teda taky…když si představím, jak jsem byla totálně vyřízená - sotva mě přestaly šíleně bolet záda a jizvu po císaři už jsem nevnímala, tak ale zase nevyspalá, zmatená, hormony až nad hlavu, stresy s kojením, doma bordel jak v tanku…doteď nechápu, když to malý mimino spí skoro celej den nebo tříměsíční dítě třeba třikrát denně po hodině a půl, jak jsem mohla nestihnout ani uvařit, vysát nic…teď stíhám třikrát tolik věcí a malá spí jednou denně a je daleko aktivnější
jsem zvědavá na to druhátko, jestli se v tom budu zase babrat nebo to bude tentokrát lepší ![]()