Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.16 20:34

@adlem jsem 16+5tt a ještě taky nemám :) mám malinký a to sem hubená :) na stihlejsich by to mělo být vidět prý dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.16 21:23

@veronikaminarikova určitě to mohlo být ono :) @adlem jakto 8o já teda jsem jak s evou v šestém měsíci…úplně právě čučim, jak rychle to roste podruhé…myslela jsem, že to budeme tajit tak do května před rodinou a už jsme to začali oznamovat, protože už je to jasný… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.3.16 21:24

Ale zas je fakt, že mě i s evou to rostlo jen dopředu…ze zadu vůbec nebylo vidět, že jsem těhotná, přitom zepředu buben ja blázen :mrgreen: :mrgreen: doufám, že se nerozkysnu teď… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.16 23:42

@KKatka23 Ty se kulatíš opravdu hezky. :) :D Mně by to, že jsem těhotná, natož s dvojčaty nehádal teda nikdo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.16 23:43

Velké dítě spí, malé taky, já mám jedinečnou šanci si zdřímnout a nabrat nějakou energii, ale ne a ne usnout. Achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
7.3.16 06:27

@adlem ahojky taky te vitam, no to teda neee 8o kde je mas:-)?
@KKatka23 ja vypadam asi jako ty… ve ctvrtek me jeden pan dr. odhadoval na 6-7 mesic. a ja na to…konec 4. a pan dr. no jo, kdyz je nekdo drobnejsi, je to videt vic :lol: :lol: :lol: chudak nevedel, jak z toho ven:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.16 07:17

@Šári DE To by zajímalo snad všechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 07:17

@adlem takovej malinkatej břůšek, to je sranda, že máš tři děti a roste pomalejc…ono není s tím velkým gágorem o co stát ale, že… zvlášť v létě :mrgreen: @Šári DE jj, no kamarádky prvorodičky pupík záviděj, taky by už chtěli, já jsem teda doufala, že to bude vidět později…musím si už koupit nějaký věci nový na sebe a nesnáším obchody…natož s naší Evou :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.16 07:32

@KKatka23 Na to léto jsem taky zvědavá, pokud budou vedra jako minulý rok, tak mě asi trefí. :D 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 11:46

@adlem no to jo…ale zas já jsem ráda, že bude mimino přes ty hice ještě vevnitř, protože naše eva je 6.5. vloni narozená, takže první měsíc byl v pohodě a pak začaly ty šílený teploty…vlastně jsme celý léto strávily doma, protože ona jakmile vyjela s kočárem do toho hicu, tak začala řvát jak tur, v noci nechtěla spát, protože taky vedro, fakt hnus…od září jsme začali mít konečně klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
7.3.16 11:48

@KKatka23 ja uz mam nakoupeno, mame tady v blizkosti outlet only, tak uz jsem si koupila dvoje kalhoty a neco mam i tak, co se da nosit…:-) ja uz moje normalni kalhoty nedopnu asi 3 tydny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 12:11

@Šári DE tak to já jsem za prvé pořád jen doma v teplákách a za druhé jsem kalhoty nedopla ani po porodu, pořád nosím těhotenský :mrgreen: jen už je mám takový obnošený, tak si stejně musím koupit nový a rovnou teda asi i nějaký trika na léta, asi legíny a nějakou tuniku…no aspoň to koupím všechno najednou, víkrát tam nejdu :mrgreen: dneska jsem byla v poradně a konečně mám těhu průkazku :mrgreen: rovnou mi vzali odběry na triple testy…vyšel mi blbě na screeningu nějak papp hormon…moc se tím nestresuju, hodnota je pořád v limitu, jen je hraniční, ale když ty triple testy doporučili, tak jsem si řekla, že zkusím…však to není nic invazivního, jen jedna ampule krve, tak v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.16 12:57

@KKatka23 Syn je narozen v červenci, dcera loni v dubnu. Syn byl v pohodě, v tu dobu žili v UK, tak jsme se naštěstí s nějakejma příšernejma pařákama nepotýkali. Ten rok se to počasí totiž letnímu moc nepodobalo. No a dcera to podle mně taky snášela docela statečně, měla nehoráznou žízeň, i v noci se mi kvůli pití častěji budila, jakmile ale byla „žíža“ uhašená, neměla problém s tím spinkat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
7.3.16 13:24

@adlem my teda máme celkově dost otužilý dítě, nemá teplo vůbec ráda…už teď nevím, jak to zas uděláme v létě…máme totiž ložnice v podkroví, takže tam večer v létě bývalo krásných 32 stupňů :? přemýšlím, že pořídím kočár na terasu nějakej starší a budu ji nechávat usínat tam… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.3.16 13:45

@KKatka23 Dokážu si to představit, babička bydlela v bytovce úplně nahoře a v létě tam bylo fakt příšerně. :? My teda bydlíme v prvním patře, dům je celkem starý a máme tady příjemný chládek. Být na tom jak ty, asi bych taky mluvila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí