Poradna duly
Jana Čurdová
@Verronicca no ve čtvrtek si mam zavolat na výsledky právě
podle toho mě pošlou ![]()
Ahoj holky
nemohla bych se taky přidat? Jsem teda i v záříjňátkách, protože podle poslední MS měl termín vycházet na 4.9., ale po prvotrimestrálním screeningu mi vyšel termín na 27.8., což teda nechápu ani já ani manžel…ale první dceru jsme si taky udělali nějak divně v rámci cyklu
navíc budu rodit jen patnáct měsíců po císaři, tak je i vysoká pravděpodobnost na další císař, tak by to bylo o takových deset dní dřív, tak bychom měli mimčo úplně v půlce srpna ![]()
Zkusím něco málo dočíst, ať jsem trochu v obraze, jak to tady máte - zatím koukám, že jste všechny už maminy a doma dětí jako smetí
já mám doma desetiměsíční Evu a už se moc těšíme na druhátko - podle utz to vypadá na další holčičku ![]()
@eryby Tak ono mu nic jiného stejně nezbylo.
První pár dnů po tom, co jsem mu to oznámila byl takovej uťáplej, bylo na něm zcela jasně vidět, že mu hlavou šrotuje jak to všechno uděláme, ale teď už se na prcky těší. ![]()
@veronikaminarikova triple test je test z krve…
tak ten už máš asi za sebou..
A pak by měl být automaticky screening… Tedy u našeho to tak je…
Ale každý doktor je jiný… Tak uvidíš… Hlavně ať to vše dopadne dobře ![]()
Jinak mám také placentu na přední straně… Poprvé za čtyři těhotenství… Tak se těším na pohyby a jak to čtu, tak si jich asi moc neuziju? ![]()
@Verronicca já mám taky placentu na přední stěně a pohyby cítím ![]()
Hezkou neděli! ![]()
@Verronicca určitě záleží ještě na poloze a aktivitě miminka a u mě vše nahrávalo proti, kdybych nevěděla, že jsem těhotná, podle pohybů bych to nepoznala, nejvíce mi scházelo, že nedokážu hmatat miminko-hlavičku nebo patičku, uvidíš, třeba to budeš cítit jinak…
PS jinak já odmítla gen. konzultaci kvůli věku (screening se u nás běžně nedělá, alespoň mi ho nikdo nenabízel a já se neptala, z pro mne pochopitelných důvodů), i triple testy, ta vyšetření pro mne nemají žádný význam, jelikož bych odmítla podstoupit další, už invazivní vyšetření a nedokázala bych být tou, kdo by pak měl rozhodovat třeba o umělém přerušení těhotenství a pro mne tedy o smrti dítěte, protože pro mne je to už prostě bytost, i když zákony říkají něco jiného. Nejsem tedy věřící, ale tenhle trend se mi opravdu příčí… Podstoupím normálně velký utz v tom 20t a utz srdíčka taky.
@KKatka23 Vítám Tě
Já jako jedna z mála čekám teprve první mládě ![]()
Děkuju za přivítání…co se týče pohybů, jak píšete o těch patičkách a tak, tak to já taky vůbec neznám. Naše Eva byla v bříšku hrozně líný mimčo, hýbala se úplně minimálně, vlastně spíš pořád spala a to jí vydrželo do teď
od narození je krásně spavá
tak jsem právě zvědavá na druhý, jak to bude
ale zatím podle ultrazvuků taky aktivita nula
pohyby zatím nic moc, jsem teprve šestnáctý týden, tak zatím jsem u „ťukání“
a už někdo víte, cco čekáte?
a ty brďo dvojčátka…fakt člověk přemýšlí, jak se některý věci dělají, co?
jenom když si představím, jak se eva kolikrát někde bouchne a přileze s řeve, že chce pochovat…tak pochovám jedno devítikilový dítě…jak se tak asi chovají devítikilový děti zaráz
bude to určitě krásný, vztahy mezi dvojčaty jsou zase něco úplně jiného než mezi normálními sourozenci ![]()