Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
25.2.16 12:56

@Šári DE aj tak to joooo ;-) no já doma ještě nemám ani žádného trpaslíka, takže kromě občasného poškrabkání pesáka za uchem opravdu jen zevlím :-D ze samé nudy gruntuju byt jak kdyby tu měla dojít nejpřísnější hygiena na planetě zemi :-D Moja ségra si teď rozšiřuje aprobaci a upřímně…závěrečnů práci za ni píšu já :-D jako matematik opravdu to psaní taky nedává :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
25.2.16 12:58

@michell85 jééé, tak super ;-) gratulace;-) a klidovky dodržuj ;-)
Já už týden žiju s tím, že pokud to bude cérečka, tak chcu Bereniku :-)…ale manža přijede zitra, takže možná zase bude: „Cooooo? Ježiši…kdes na to přišla :-D“ a zas utřu nos :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
25.2.16 13:03

@chromecci to verim:-D no uklizet vubec nestiham, i kdyz by to bylo potreba, tak az o vikendu:-) uziiivej klidu, az se male narodi, tak uz takovy klid nikdy nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
25.2.16 13:22

@chromecci
No, s holkou bude boj - které ze všech jmen, která se nám líbí vybrat. Kluk bude asi jasnej. Ale myslím, že v našem případě to jméno stejně nikdy u nás v rodině nenajde svého nositele.
S tím úklidem…já bych uklízela až bych brečela, ale v leže se to blbě dělá. Takže jsem se dala na háčkování :D Jsem ráda když občas v sedě vyžehlím ty manželovo plachty (trika a košile).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.2.16 18:06

@chromecci Tak abych pravdu řekla, přírůstek do rodiny zatím nijak extra plánovaný nebyl. Bylo to tak trochu překvapení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.3.16 05:31

Dobré ráno :mavam:, tak včerejší návštěva doktora nám sice nepotvrdila pohlaví 16+3 ( neviděl, prý by musel lhát sám sobě) :D, ale miminko je v pořádku!.. :srdce: Další UTZ máme 21.3.. :kytka: ( první jarní den) tak snad se zadaří a uvidí,… :think: A jak jste na tom vy holky? Víte? Nevíte? Chcete vědět?.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
1.3.16 10:07

@Verronicca
Pracovní verze - holka. Ale na 100% to říct nemůže. Pytlík může být někde schovanej. :D 24.3. snad bude vidět do inkriminovaných míst líp. Chceme vzít i dceru, ať sourozence vidí v akci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.3.16 10:15

Michell85…jůůůů tak alespoň něco naznačil.. :potlesk: ten náš když si není opravdu jistý… Nepoví… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
1.3.16 10:46

@Verronicca
My tak nějak nikdo doma nepočítáme s ničím jiným :) Taková intuice. Tak doufám, že mně opět nezklame jako u dcery kdy jsem byla pořád přesvědčená, že je to kluk. Možná proto je to takový drak :D Doktor se taky za nic nezaručoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
1.3.16 11:19

Ahoj holky, děvčata mi s těžkou rýmou ostaly doma, horší, je že jsem to tentokrát chytila taky :nevim: uff.. ale aspoň nemusím v tomo počasí do práce :lol:
V pátek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, už jsem z toho utahaná jako kotě.. :zed: :zed: ale nějak se mi ty lidi nechce nechávat bez náhrady… co vy? chodíte některá do práce??

Stran mimi - máme to na 100% po výsledcích genetiky - je to chlapeček, a vzhledem k tomu, že máme doma dvě cácorky, dost se těšíme. Je fakt, že toto těhu je hodně jiné, než to bylo s hlakama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.3.16 16:51

@Verronicca ahojky…no my zatím pohlaví taky nevíme :-d manža je z toho chudák na prášky :-D hlavní je, že kontrola dopadla dobře a z vesela možete ukrajovat další těhu dny ;-) a čím to, že máš tak časté kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.3.16 16:53

@marylka já nechodím…a cellkem aj doma kopřím…vrátila bych sa ráda, ale furt mňa trápí krvácení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.3.16 16:56

Cérky zažily ste nekterá takové jakoby píchání vpravo od pupku (na pravo od břicha ;-))? Vůbec nevím co to je :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
1.3.16 17:20
@chromecci píše:
Cérky zažily ste nekterá takové jakoby píchání vpravo od pupku (na pravo od břicha ;-))? Vůbec nevím co to je :-/

Taky jsem to měla. Pak mi začalo docela pravidelně tvrdnout břicho. Píchalo to skoro všude. Je to asi taky tím jak se děloha roztahuje.
Konečně jsem bez špinění (už 4 dny). Tak to vypadá, že v 17tt bych mohla říct, že mám toho nadobro pokoj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
1.3.16 18:52

@chromecci já to měla, až jsem jednou dostala uplně křeč do pupíku, ptala jsem se doktora a říkal, že to může být od páteře nebo svaly, napsal mi horčík a od té doby mám klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí