Poradna duly
Jana Čurdová
@Šári DE aj tak to joooo
no já doma ještě nemám ani žádného trpaslíka, takže kromě občasného poškrabkání pesáka za uchem opravdu jen zevlím
ze samé nudy gruntuju byt jak kdyby tu měla dojít nejpřísnější hygiena na planetě zemi
Moja ségra si teď rozšiřuje aprobaci a upřímně…závěrečnů práci za ni píšu já
jako matematik opravdu to psaní taky nedává ![]()
@michell85 jééé, tak super
gratulace;-) a klidovky dodržuj ![]()
Já už týden žiju s tím, že pokud to bude cérečka, tak chcu Bereniku
…ale manža přijede zitra, takže možná zase bude: „Cooooo? Ježiši…kdes na to přišla
“ a zas utřu nos ![]()
@chromecci to verim:-D no uklizet vubec nestiham, i kdyz by to bylo potreba, tak az o vikendu:-) uziiivej klidu, az se male narodi, tak uz takovy klid nikdy nebude:-)
@chromecci
No, s holkou bude boj - které ze všech jmen, která se nám líbí vybrat. Kluk bude asi jasnej. Ale myslím, že v našem případě to jméno stejně nikdy u nás v rodině nenajde svého nositele.
S tím úklidem…já bych uklízela až bych brečela, ale v leže se to blbě dělá. Takže jsem se dala na háčkování
Jsem ráda když občas v sedě vyžehlím ty manželovo plachty (trika a košile).
@chromecci Tak abych pravdu řekla, přírůstek do rodiny zatím nijak extra plánovaný nebyl. Bylo to tak trochu překvapení. ![]()
Dobré ráno
, tak včerejší návštěva doktora nám sice nepotvrdila pohlaví 16+3 ( neviděl, prý by musel lhát sám sobě)
, ale miminko je v pořádku!..
Další UTZ máme 21.3..
( první jarní den) tak snad se zadaří a uvidí,…
A jak jste na tom vy holky? Víte? Nevíte? Chcete vědět?.. ![]()
@Verronicca
Pracovní verze - holka. Ale na 100% to říct nemůže. Pytlík může být někde schovanej.
24.3. snad bude vidět do inkriminovaných míst líp. Chceme vzít i dceru, ať sourozence vidí v akci ![]()
Michell85…jůůůů tak alespoň něco naznačil..
ten náš když si není opravdu jistý… Nepoví… ![]()
@Verronicca
My tak nějak nikdo doma nepočítáme s ničím jiným
Taková intuice. Tak doufám, že mně opět nezklame jako u dcery kdy jsem byla pořád přesvědčená, že je to kluk. Možná proto je to takový drak
Doktor se taky za nic nezaručoval ![]()
Ahoj holky, děvčata mi s těžkou rýmou ostaly doma, horší, je že jsem to tentokrát chytila taky
uff.. ale aspoň nemusím v tomo počasí do práce ![]()
V pátek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, už jsem z toho utahaná jako kotě..
ale nějak se mi ty lidi nechce nechávat bez náhrady… co vy? chodíte některá do práce??
Stran mimi - máme to na 100% po výsledcích genetiky - je to chlapeček, a vzhledem k tomu, že máme doma dvě cácorky, dost se těšíme. Je fakt, že toto těhu je hodně jiné, než to bylo s hlakama ![]()
@Verronicca ahojky…no my zatím pohlaví taky nevíme :-d manža je z toho chudák na prášky
hlavní je, že kontrola dopadla dobře a z vesela možete ukrajovat další těhu dny
a čím to, že máš tak časté kontroly?
@marylka já nechodím…a cellkem aj doma kopřím…vrátila bych sa ráda, ale furt mňa trápí krvácení ![]()
Cérky zažily ste nekterá takové jakoby píchání vpravo od pupku (na pravo od břicha
? Vůbec nevím co to je :-/
@chromecci píše:
Cérky zažily ste nekterá takové jakoby píchání vpravo od pupku (na pravo od břicha? Vůbec nevím co to je :-/
Taky jsem to měla. Pak mi začalo docela pravidelně tvrdnout břicho. Píchalo to skoro všude. Je to asi taky tím jak se děloha roztahuje.
Konečně jsem bez špinění (už 4 dny). Tak to vypadá, že v 17tt bych mohla říct, že mám toho nadobro pokoj. ![]()
@chromecci já to měla, až jsem jednou dostala uplně křeč do pupíku, ptala jsem se doktora a říkal, že to může být od páteře nebo svaly, napsal mi horčík a od té doby mám klid…