Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
18.2.16 08:59

@Gabrielka S., proč myslíš, že Rozárka je taková pomsta? Já o něm totiž docela uvažuji, protože jestli to bude holka, počítám, že by vypadala stejně, jako ty dvě Rozárky, co už doma jsou, u nichž jsem se s ohledem na svou (vyřešenou) logopedickou vadou z dětství, chtěla vyhnout R ve jménu ( já své jméno s R nenáviděla), ovšem vyskytl se logopedický boj s o dost více písmenky u všech dětí, takže mi už přijde bezpředmětné se nějakému písmenku vyhýbat, se mi zdá, že tak ty vady řeči naopak přivolávám, protože vadu předem očekávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
18.2.16 09:57

@Gabrielka S. mozna zkusit najit nejakeho lekare, ktery se na tu tvou vadu specializuje? na netu… a poprosit aspon konzultaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 12:24

@Šári DE jakou vadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 12:28

@eryby no nevim…kdyz jsme se driv bavili spoustu lidi reklo „jako ta sova jo“ nebo jak ji budes rikat Roza jak koza roza? Je fakt ze jmeno se blbe sklonuje a nevim jestli bych ho dala ale vim ze me se libi.Tak asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
18.2.16 12:32

@Gabrielka S. ty jsi psala, ze mas vadu delohy :think:

a jeste ke jmenu muzete ji klidne rikat Rous nebo tak, vzdy je to take na tom, jak to clovek vyslovi a to jmeno je opravdu mooc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 12:59

@Šári DE ajooo no me to dnes asi nesepina :roll: no doktori sami nevi co s tim.Je to videt jen vzacne prej a kazdej ma na to svuj nazor…beru ty nazory co mi prijdou logicky vesvetlitelny a zbytek vypoustim.Byla jsem u tolika dr. A nakonec mi na to prisel starej doktor na interne pri prijmu s cystou…nebyt ho nevim to do dnes. A pak se na me chodily divat na opici vsichni vc. Mediku. Zazitek k nezaplaceni :mrgreen: tim jsem vycerpala svych pet minut slavy :lol: asi na to neni ani odbornik myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.2.16 13:10

@Gabrielka S.
Na to kašli, jak by na ní volali. Mně se zase strašně líbí jméno Josefína - Pepina. Takže samozřejmně připodobnění k prasátku Pepině je na snadě. Ale je mi to fuk. Na každé jméno se nade něco. Ještě jsme to neřešili doma skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
18.2.16 13:23

@Gabrielka S. aha:-/ ale mozna bys nekoho na netu nasla, kdo se tim trosku vice zabyval, ale v CR je ta pravdepodobnost asi malo no, vzhledem k poctu obyvatel a vzacnosti te vady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
18.2.16 13:25

@michell85 tak takhle chtel muj tatka, abych se jmenovala ja a to bych trpela, z toho jmena u holky deti udelaj fakt vsemozny veci, jmeno jako takovy je hezky Josefina, ale to je osobni strach z toho jmena:-) mozna by to tak ani nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 13:28

@Šári DE děkuji už sem klidnější :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
18.2.16 13:39

@Šári DE
Mně se zase líbí, že je to jméno hodně tvárné. Nejsem odkázána jen na jeden tvar. I proto máme Annu (sice velmi časté jméno), ale zase se dají jednotlivé Anny od sebe odlišit. Andulka, Áňa, Anička, Andulína, Anča apod. Proto i teď chceme něco, co se dá různě měnit. Ono asi celý život nebude chtít být dcera jen Andulka (tak jí nejčastěji říkáme my) nebo Anička. Jak bude starší tak předpokládám, že postupně přejde do základního tvaru svého jména. No necháme to vyhnít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
18.2.16 13:40

@veronikaminarikova rozdil az 2 tydnu je normalni:-) nikdo nevi, kdy presne jsi mela ovulaci v cyklu… horsi je, kdyz jsou ruzne casti tela o vice dni „ruzne stare“, ale ani tak to nic znamenat nemusi:-) bud v klidku:-) ja mela malyho celou dobu o cca 8 dni starsiho, nakonec se narodil presne na termin a byl na prvni dost porizek… a ted to odpovida na den podle mesicku a ultrazvuku… a ja jsem tak rada, snad to bude ta holcicka a bude mensi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 14:20

Me doktori strasili jak mam velky dite ze to neodpovida i vic jak o 14dni… no a ve finale prd na screeningu mi to upravila na 12+4 a termin zpet na 26.8. Jak mi to vychazelo dle mych vypoctu a je vymalovano jsem zpet ve 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
18.2.16 20:13

Ahoj holky :D

koukám že řešíte jména ;-) je i dost českých stránek, kde je význam jmen ( http://krestni-jmena.cz/vyznam/ ) a jiné ;-)

u nás vybíráme jméno, které zní stejně česky, slovensky i polsky ;-) u Karolínky a Veroniky se nám to povedlo ;-)

já jsem po práci tak mrtvá, že sotva večer koukám :roll: ale zatím stále nemám za sebe náhradu, tak chodím.. břicho tvrdne a tentokrát magnesium nějak špatně snáším… mám po něm průjmy… uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
18.2.16 20:20
@merunaw píše:
Zdravím potřebuji radu termín mám 15.8. je lepší apolinář nebo krč? První jsem rodila v podolí ale tam jsem se bohužel nedostala. Děkuji za radu

první dcerku jsem rodila v Krči (2007), prostory nic moc, byla společná sprcha (jedna koupelna - dvě sprchy) na celé oddělení, tak to bylo náročenější, ale jídlo, i sestry a celkově personál super. Naučili mě tam malou kojit - dva dny jsem neměla mléko, tak jsem mila mírně nervózní, pak jsem odkojila v začátku i pár „odložených“ dětí :potlesk: :potlesk: je to tam klidnější

u Apolináře - trochu lepší prostory, ale je to velká fabrika, chodila jsem tam na UZ - teď i na CVS, znám to trochu z medicíny (trochu z té druhé strany - jako lékař ;) ), je to tak trochu fabrika na děti (s prominutím) - zažila jsem porodní sál, když najednou rodilo 3-5 žen - porodní sál rozdělen jen zatahovacími dveřmi na kóje, takže o soukromí se občas může člověku jen zdát, ale je tam špičková péče, i personál velmi vstřícný, blízko neonatologické centrum…
hrozně závisí od toho co preferuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital