Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
17.2.16 21:31

@michell85 to chtel manzel prej Gaba a Saba :lol: jenze me se to jmeno nelibi :? Jsem taky malinko vybirava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 21:34

No dnes me padlo malinko do oka Stela, Laura a manzel by dal Sofii…tu jsem chtela kdysi ja. Ted by to slo prej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.2.16 21:36

@Gabrielka S.
Pravě to spojení mně napadlo. Mně se taky to jméno nelíbí :D Jen že to v několika verzích zní podobně.
O vybíravosti bych mohla psát romány :D U nás bylo jediné a ve vteřině jasné Anna. Ale teď je tolik jmen, která se nám líbí. Buď jednomu, druhému, třetímu. Taky k příjmení aby šlo, aby ladilo trochu s Andulkou. No, bude to boj. Nemáme žádného toho favorita jako u Andulky. To bylo prostě jasný hned.
To nemluvím o těch klučičích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 21:50

@michell85 ja mela kluka jasnyho ale holka me proste dostala…necekala jsem druhou cacorku ale jsem rada… me to bylo jedno a yed uz se nemuzu dockat…uplne se u me to tehu rozjelo psychycky :mrgreen: uz vybir vecicky na netu a tak… no magor no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 21:54

@Gabrielka S. Viktorka je pěkné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 21:55

@Gabrielka S. Sabču má teď kdekdo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.2.16 21:55

@Gabrielka S.
My zase počítáme s holkou. U dcery jsem si myslela, že nosím v břichu kluka. Takže jsem pak byla docela v šoku, když mi ve 24tt řekl doktor, že je to holka. Teď si nějak zase nikdo nepřipouští kluka, tak doufám, že zase nebudu v šoku :D Ale je mi to úplně jedno, hlavně že bude vše v pohodě. Byl to boj se k tomu dopracovat, takže jestli pindík nebo ne je úplně nepodstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 21:57

@Gabrielka S. Stela? šak by jí pravili že je stužený tuk (je to stela nééé? :-D), laura sa mně líbí…je to jedna z variant aj u mňa :-D Ze Sofii mám osobní problém…také jméno má tady jedna cérka v okolí a je trochu víc blázen :-D tak proto bych ju nedala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 22:02

Cérky můj muž by bral chlapca a úplně nechápal, že mu to v pondělí na tom screeningu neřekli :-D :-D ale mám jaksi dělohu moc vzadu tož to nešlo dobře vidět. Ale po zamlklém těhu je nám ve finále úplně u řitenky co to bude…prostě enom ať to všechno dojdeme až do cíle ;-) ale stejně mně to těhotenství cosi letí…aj přesto že su už přes měsíc na neschopence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 23:08

Jo je to i maslo na leceni a taky pivo treba :mrgreen: ja jeste nevim zeny je to daleko nastesti :D Ja mela v prvnim tehu to samy…cekam kluka…byla jsem si jista a ono prd a ted uz jsem radsi mlcela ale rikala si ze by mohl vyjit ten kluk treba ze by to byla zmena a zase prd ale me to nevadi ja jsem spokojena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.16 23:24

Holky ahoj sem nová, jsem 14+1tt a nemám skoro vůbec chuť k jídlu je to normální? mam trošku strach :/ o mrně že by se mu mohlo něco stát na předchozím ultrazvuku mě zjistily, že malý je menší o 4 dny tak se docela bojím. S pozdravem Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.2.16 23:36

@veronikaminarikova ahoj Veru, neboj 4 dny je uplne normalni odchylka, porad jsou to jen nejake statisticke prumery… ;)

@Gabrielka S. Laura se mi taky moc libi :pankac: a Rozalie je nadherny :srdce:

U nas pude jmeno zase strasny boj uz u Maxe to bylo hrozny… hlavne chci neco, co se da jakz takz sklonovat, navic chceme 3 M, protoze je ma i Maxik..(Max Marcus Meyer), no ted si preju holcicku, pred tim jsem si prala kloucka, tak to snad zase vyjde:-) Mam teda straaasnou plet, to by tomu mozna napovidalo :dance: :lol: ale kdyz ne, tak ne Maxik si preje brasku:-) hlavne, aby byl prcek zdravy… Jinak moje jmeno favorit v tuto chvili pro holcicku je Meaghan May Meyer, hlavne se mi moc libi ten vyznam toho jmena (perla), ale tatinkovi se nelibi, tak uvidime, bude se to resit, az budem vedet pohlavi.-)

Příspěvek upraven 17.02.16 v 23:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.2.16 23:38
@Gabrielka S. píše:
Me je termin v celku k prdu…mam vrozenou vadu delohy…nemam moc sanci donosit. Dcerka sla ve 33tt s. c. a ted me ceka opet cisar ale jem doufam ze aspon 35tt a muj sen 36tt aspon

moc budu drzet palce, to je jeste dost brzo, hlavne bud v klidu, at tam vydrzi co nejdyl… nemuzes mit ted to krvaceni s tim spojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.2.16 23:44
@Gabrielka S. píše:
Mam problem se jmenem pro druhou slecnu. Prvni je Gabriela jedine jmeno na kterym jsme se doma shodli a vyznam jmena ji pravem nalezi je to bojovnice a ted mame dat co? Pozadavky jsou jasne:vyznam podobny, malo pouzivane jmeno ne proste aby bylo v top desitce a musi se to hodit i k te Gabriele aby to znelo a ne jak „Frantisek- Ismond“ :roll: Kde mam hledat? Mate vy nejaky typy? :think:

http://www.vorname.com je to v nemcine, ale jsou tam jmena ze vsech moznych zemich, musis mrknout nahore Vornamen (Jungen nebo Mädchennamen)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 00:10

@Šári DE ja myslimze to ma souvislost ale oni doktori sami poradne nevedi co ajak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí