Poradna duly
Jana Čurdová
chromecci ať se hematom vstřebá
ještě se plánuješ vrátit do práce??
Gabrielka S.: toš to je ten první velký UTZ…odběr krve na štítnů žlázu a pořádný UTZ na zjištění možných vývojových vad ![]()
@marylka píše:
chromecci ať se hematom vstřebáještě se plánuješ vrátit do práce??
no moc ráda bych…ale uvidíme…ve čtvrtek jdu ke svojém doktorovi tož uvidím jak sa na to bude tvářit ![]()
@chromecci píše:
no moc ráda bych…ale uvidíme…ve čtvrtek jdu ke svojém doktorovi tož uvidím jak sa na to bude tvářit
jinak děkuju…snáď už nekde zmizne…bídák jeden ![]()
@luciee99 ahojdááá…to máme celkem skoro stejně
já mám dle UTZ termín 25.8.
ale bejbe eště doma nemám ![]()
@Gabrielka S. toš to je ten první velký UTZ…odběr krve na štítnů žlázu a pořádný UTZ na zjištění možných vývojových vad
Jinak díky díky za rady ![]()
Zdravím potřebuji radu termín mám 15.8. je lepší apolinář nebo krč? První jsem rodila v podolí ale tam jsem se bohužel nedostala. Děkuji za radu
Me je termin v celku k prdu…mam vrozenou vadu delohy…nemam moc sanci donosit. Dcerka sla ve 33tt s. c. a ted me ceka opet cisar ale jem doufam ze aspon 35tt a muj sen 36tt aspon
@Gabrielka S. jááááj…no tak to není žádná sranda…tak víš co..budeme sa na to dívat optimisticky
a budeme věřit, že 35tt bude nejdřívější termín
kde by to byl člověk věděl, že je tolik komplikací dovést své vytoužené miminka na svět bez jakýchkoliv komplikací…já mám teda problém s hematomem, ale myslím si, že oproti tvým obavám je to prd ![]()
Dekuju, budu to tak brat a doufat.Ted krvacim takze po vcerejsi navsteve pohotovosti klid na luzku a jinak hospitalizace. Abych toho na premysleni nemela malo vysledky 1.biochem. screen. Dopadli nic moc riziko DS 1:745 skrze snizenou hladinu papp hormonu ![]()
No a pro ty co nechodi na fb dle utz z 1.screeningu to bude holcika ![]()