Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
13.2.16 19:28

2* to tu být nemusí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1363
15.2.16 09:01

Ahoj maminky, tak zitra me cekaji vysledky krve a ve stredu dulezity ultrazvuk na NT..Ted me dva dny silene boli hlava, vcera jsem ani nevylezla z pyzama. K prasku jsem zatim nedospela, mate s tim nektera zkusenosti? Co Vam pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.2.16 10:11

@gatsby1 me jen mokrej hadr a spanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.2.16 10:55

@gatsby1 mě jedině honě pít a hlavě pravidelný přísun magnesia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1363
15.2.16 11:50

Moc dekuju, zitra to jeste zkontultuji s Dr. Pit musim hodne i kvuli zitrejsi krvi, at to poradne tece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
15.2.16 13:12

@gatsby1
Pít a odpočívat. Trpěla jsem migrénou týden. Bez prášku a byla to muka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
15.2.16 15:48

Zdravím děvčátka.. :mavam: tak dnes jsem opět viděla to naše koťátko na UTZ… :srdce: Krásně tam,, skáče '' tak mám dvě fotky, jedna se nepovedla..skočilo..druhou dr. stihnul :mrgreen:… Už se těším až to ucítím.. :dance: Jináč chodíme každých 14 dní na kontr…29. 2 nás čeká triple test a říkal, že můžu vzít muže… Že se mrkneme na pohlaví… :dance: tak snad se nám ukáže… :lol: Jinak bolesti hlavy jsem měla od začátku těhu. Hodně jsem pila a musela jsem si vzít i prášek. byly to tedy děsný migrény :zed:… Teď odezněly.. Ufff… Mám úžasného muže :hug:… :srdce: Holky a k svátku jsem dostala poslechový UTZ se sluchátkama a doporučuji… :) Je to balzám na duši slyšet toho mrňouska… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
15.2.16 17:36

Verronicco :D to je super

eryby třeba to bude vyrovnaný počet :D my máme doma převahu… dvě cácorky, já a „proti“ nám taťka (manžel)… no a halda „noname“ zvířátek… 2 morčata, králík, 2 křečky, 2 zebřičky a halda rybiček :D no u toho všeho jsem nic nezjišťovala ;-)

gatsby1 co hlava? Mě pomáha tlumené světlo, hodně spánku a tak jak psaly holky, pít ;-).

já normálně trpím na migrény.. má tak 20 do měsíce, ale co jsem těhu, ťuk ťuk.. ani jedna :pankac:
manžel se směje, že mě bude snad permanentě udržovat v těhu stavu :zed: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
15.2.16 20:43

@marylka :D Chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.2.16 20:45

Ahojte cérky. Taky bych sa mezi vás ráda vkradla :-D TP mám na konci srpna, tak jsem si říkala, že tady budu sbírat vaše všemožné různé názory, pohledy, pocity atd. atd. ;-) už přes měsíc jsem na neschopence kvůli krvácení (hematom) a tož snáááď už sa blýská na lepší časy a do práce sa brzo dostanu ;-) dnes jsem byla na OSKAROVI a všechno OK, hematom sa pomalu ale jistě vyprazdňuje, tak je to super…už jen to zvládnout psychicky všechno. Chtěla jsem se zeptat…asi na mě neco leze (nejspíš chřipaňa - ucpaný nos, kašel, bolest v krku)…máte nejaký zaručeně fungující recept abych toho bacila co nejdřív poslala k šípku? ;-)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.2.16 21:12

@chromecci ahoj…homeo,zazvor, vincentka a halsky.Toz snad to pomuze :mrgreen: ps:co je oskar??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
15.2.16 21:18

@Gabrielka S. typla bych UZ nebo vyšetření nějaké :) Ale taky slyším prvně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.2.16 22:18

@KvetinkaL taky myslim ale chci se ujistit…ocividne tento hantec negomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.2.16 12:58

Ahoj holky, snad nebude vadit když se k Vám přidám. Termín porodu podle ms mám 23.8. a podle UTZ 24.8. :srdce: :dance: doma už mám tříletou holčičku, moc se těší na sourozence. Koukám, že spousta z Vás má stejný termínek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
16.2.16 19:24

Ahoj holky :D
chromecciať je rýma (či chřipka) rychle pryč :D zaručené nic nemám, mě pomáhá klid, nejsou špatné homeopatiká, vincentka, jak už tady zaznělo ;) dost tekutin a teplo

luciee 99 ahoj :mavam: to je dobře, že se hočička těší na sourozence :D

KvietinkaL :D jj někdy to není jednoduché :D

já dnes padám únavou, práce mi dává pěkně zabrat, ale zatím to nemám komu předat… primářka nemůže sehnat náhradu :roll: takto se budu po interně valit s bříškem ještě v červnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí