Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, tak zitra me cekaji vysledky krve a ve stredu dulezity ultrazvuk na NT..Ted me dva dny silene boli hlava, vcera jsem ani nevylezla z pyzama. K prasku jsem zatim nedospela, mate s tim nektera zkusenosti? Co Vam pomohlo?
@gatsby1 mě jedině honě pít a hlavě pravidelný přísun magnesia…
Moc dekuju, zitra to jeste zkontultuji s Dr. Pit musim hodne i kvuli zitrejsi krvi, at to poradne tece ![]()
@gatsby1
Pít a odpočívat. Trpěla jsem migrénou týden. Bez prášku a byla to muka ![]()
Zdravím děvčátka..
tak dnes jsem opět viděla to naše koťátko na UTZ…
Krásně tam,, skáče '' tak mám dvě fotky, jedna se nepovedla..skočilo..druhou dr. stihnul
… Už se těším až to ucítím..
Jináč chodíme každých 14 dní na kontr…29. 2 nás čeká triple test a říkal, že můžu vzít muže… Že se mrkneme na pohlaví…
tak snad se nám ukáže…
Jinak bolesti hlavy jsem měla od začátku těhu. Hodně jsem pila a musela jsem si vzít i prášek. byly to tedy děsný migrény
… Teď odezněly.. Ufff… Mám úžasného muže
…
Holky a k svátku jsem dostala poslechový UTZ se sluchátkama a doporučuji…
Je to balzám na duši slyšet toho mrňouska… ![]()
Verronicco
to je super
eryby třeba to bude vyrovnaný počet
my máme doma převahu… dvě cácorky, já a „proti“ nám taťka (manžel)… no a halda „noname“ zvířátek… 2 morčata, králík, 2 křečky, 2 zebřičky a halda rybiček
no u toho všeho jsem nic nezjišťovala ![]()
gatsby1 co hlava? Mě pomáha tlumené světlo, hodně spánku a tak jak psaly holky, pít
.
já normálně trpím na migrény.. má tak 20 do měsíce, ale co jsem těhu, ťuk ťuk.. ani jedna ![]()
manžel se směje, že mě bude snad permanentě udržovat v těhu stavu
![]()
Ahojte cérky. Taky bych sa mezi vás ráda vkradla
TP mám na konci srpna, tak jsem si říkala, že tady budu sbírat vaše všemožné různé názory, pohledy, pocity atd. atd.
už přes měsíc jsem na neschopence kvůli krvácení (hematom) a tož snáááď už sa blýská na lepší časy a do práce sa brzo dostanu
dnes jsem byla na OSKAROVI a všechno OK, hematom sa pomalu ale jistě vyprazdňuje, tak je to super…už jen to zvládnout psychicky všechno. Chtěla jsem se zeptat…asi na mě neco leze (nejspíš chřipaňa - ucpaný nos, kašel, bolest v krku)…máte nejaký zaručeně fungující recept abych toho bacila co nejdřív poslala k šípku? ![]()
Díky
@chromecci ahoj…homeo,zazvor, vincentka a halsky.Toz snad to pomuze
ps:co je oskar??
@Gabrielka S. typla bych UZ nebo vyšetření nějaké
Ale taky slyším prvně.
@KvetinkaL taky myslim ale chci se ujistit…ocividne tento hantec negomu
Ahoj holky, snad nebude vadit když se k Vám přidám. Termín porodu podle ms mám 23.8. a podle UTZ 24.8.
doma už mám tříletou holčičku, moc se těší na sourozence. Koukám, že spousta z Vás má stejný termínek ![]()
Ahoj holky ![]()
chromecciať je rýma (či chřipka) rychle pryč
zaručené nic nemám, mě pomáhá klid, nejsou špatné homeopatiká, vincentka, jak už tady zaznělo
dost tekutin a teplo
luciee 99 ahoj
to je dobře, že se hočička těší na sourozence ![]()
KvietinkaL
jj někdy to není jednoduché ![]()
já dnes padám únavou, práce mi dává pěkně zabrat, ale zatím to nemám komu předat… primářka nemůže sehnat náhradu
takto se budu po interně valit s bříškem ještě v červnu ![]()