Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
17.2.16 15:32

@Gabrielka S. kurník to je ale starostí. No tak hlavně klid…lehni k telce, nohy nahoru a ať ťa milovaní kolem enom obskakujů ;-) Co bude teď? Půjdeš na odběr plodovky? Ještě není nic jistého…četla jsem si to detailně, bo jsem na tom velkém UTZ byla v pondělí a myslím, že zatím eště není důvod házet flintu do žita…ještě to može byt dobré ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.2.16 15:45

@chromecci díky :kytka: u nas na vesnici mame termin tri v srpnu a vsechny nam vychazi na 22.8 :oops: a co koukam i na netu, tak konec srpna bude vazne zajimavy :srdce: ale už se tak těším, ať už máme prďolu doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 15:47

Ja ani nehazim…jsem v sede zone…myslim osobne ze kdyby bylo mimi postizeny uz by na to prisli pri utz a testy by vysli mnohem hur…nebojim se ani tak moc toho jak toho co me ceka za dalsi testy a nervy s tim spojeny abych se jim vesla do tabulek :roll: u prvni holky me tak dlouho strasili vsim noznym az jsem je poslala do haje a rekla ze dalsi konzultaci nechci a dite si necham.Mala je sice driv ale zdrava bez postizeni. Vedela jsem ze nemaji nic co by dokazalo jejich tvrzeni a proto do me porad rejpali vsichni ti doktori to mysleli dobre ja vim a jsem rada ze je dnes moznost testu ale vseho moc skodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.2.16 15:48
@Gabrielka S. píše:
No a pro ty co nechodi na fb dle utz z 1.screeningu to bude holcika :srdce:

vy mate na fb nejakou skupinku, jestli se muzu zeptat?? :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 16:07

Jo nevim proc ale pry ze je to tak lepsi ze fb ma kazdej atak no skratka i na fb je utajena skupinka clenek…ja jsem radsi tady.Ale kdybys chtela bliz vedet ohledne skupinky tak se zeptej treba kvetinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 16:41

@Gabrielka S. tý brďo taky dobrý zkušenost ;-)…tak ono asi je vždycky stejně nejlepší věřit sama sobě ;-) určitě všechno zvládneš na jedničku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 16:44

@Gabrielka S. a co dělat my, kteří jsme fenoménu jménem facebook nepodlehli? My asi utřem nos :-D nevadí…raději se bez facebooku obejdu a budu doufat, že se tady budu s někým setkávat i nadále ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 17:27

Neboj budes…ja jsem radsi tady jak jsem jiz psala z nostalgie jsem chodim rada a je mi yo bliz. Hrozne se mi libi jak pises tim vasim hantecem jsi tady tim kazdopadne originalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 18:24

Mam problem se jmenem pro druhou slecnu. Prvni je Gabriela jedine jmeno na kterym jsme se doma shodli a vyznam jmena ji pravem nalezi je to bojovnice a ted mame dat co? Pozadavky jsou jasne:vyznam podobny, malo pouzivane jmeno ne proste aby bylo v top desitce a musi se to hodit i k te Gabriele aby to znelo a ne jak „Frantisek- Ismond“ :roll: Kde mam hledat? Mate vy nejaky typy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.2.16 20:04

@Gabrielka S.
Známí mají Gabrielu a Viktorii. ;) Kde hledat? V kalendáři nebo knížce o jménech. My budeme hodně vybírat. Hlavně u kluka bude asi problém. stejně jako byl, když jsme vybírali prvně. Poradní hlas bude mít i dcera. Jí se teď líbí Barunka a Pavlík (ten neprojde u nás, máme to jméno spojené s pro nás nepříjemnou osobou). Prostě klučičích se nám moc nelíbí. Ale předpokládáme holku (snad budu vědět příští týden), takže tam asi zase něco jen napíšem do papíru v porodnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 20:52

@Gabrielka S. no já neumím moc po spisovnu…i když vzhledem k profesi úče bych sa to už dávno mohla naučit…ale MY SME ŘEKLI NE :-D a jedu si furt svoju valaštinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.2.16 20:57

@Gabrielka S. no nám eště neřekli co to bude, bo sa mimi pečlivě schovávalo…ale já uvažovala o Madlence nebo Majdalence…ale muž vyměkl (i když než sem byla těhu tak mně bulíkoval že sa mu to taky líbí:-D) a prosazuje si Dominiku (na mňa moc tvrdé) a já sa nebráním ani Sáře…ale moc sa mně líbí, když ta jména majů nejaký význam jak ty píšeš s Gabrielků ;-) Tak nevím co nakonec dáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 21:21

@michell85 ja taky moc chtela Viktorii ale manzel ze ne protoze bracha uz ma Viktora kluka a stejny prijmeni a jmeno jen v zensky podobe ze prej vypadame jak kdyby jsme neumeli pojmenovat dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.2.16 21:24

@Gabrielka S.
Taky mně napadá spojení Gábinka a Sabinka. Ale nevím význam toho jména :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
17.2.16 21:27

@chromecci ne vsak jen v tom pokracuj me to vzdy vycaruje usmev na rtech :lol: jinak Madlenka je moc pekny me se libi ale k nasemu prijmeni by to neslo…ja zase chtela Rozarku dle me krasne staroceske jmeno Rozalie…ale je fakt ze mel trochu pravdu ze v dnesni je to asi trochu pomsta ditku no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí