Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabrielka S. kurník to je ale starostí. No tak hlavně klid…lehni k telce, nohy nahoru a ať ťa milovaní kolem enom obskakujů
Co bude teď? Půjdeš na odběr plodovky? Ještě není nic jistého…četla jsem si to detailně, bo jsem na tom velkém UTZ byla v pondělí a myslím, že zatím eště není důvod házet flintu do žita…ještě to može byt dobré ![]()
@chromecci díky
u nas na vesnici mame termin tri v srpnu a vsechny nam vychazi na 22.8
a co koukam i na netu, tak konec srpna bude vazne zajimavy
ale už se tak těším, ať už máme prďolu doma ![]()
Ja ani nehazim…jsem v sede zone…myslim osobne ze kdyby bylo mimi postizeny uz by na to prisli pri utz a testy by vysli mnohem hur…nebojim se ani tak moc toho jak toho co me ceka za dalsi testy a nervy s tim spojeny abych se jim vesla do tabulek
u prvni holky me tak dlouho strasili vsim noznym az jsem je poslala do haje a rekla ze dalsi konzultaci nechci a dite si necham.Mala je sice driv ale zdrava bez postizeni. Vedela jsem ze nemaji nic co by dokazalo jejich tvrzeni a proto do me porad rejpali vsichni ti doktori to mysleli dobre ja vim a jsem rada ze je dnes moznost testu ale vseho moc skodi.
@Gabrielka S. píše:
No a pro ty co nechodi na fb dle utz z 1.screeningu to bude holcika
vy mate na fb nejakou skupinku, jestli se muzu zeptat??
![]()
Jo nevim proc ale pry ze je to tak lepsi ze fb ma kazdej atak no skratka i na fb je utajena skupinka clenek…ja jsem radsi tady.Ale kdybys chtela bliz vedet ohledne skupinky tak se zeptej treba kvetinky
@Gabrielka S. tý brďo taky dobrý zkušenost
…tak ono asi je vždycky stejně nejlepší věřit sama sobě
určitě všechno zvládneš na jedničku ![]()
@Gabrielka S. a co dělat my, kteří jsme fenoménu jménem facebook nepodlehli? My asi utřem nos
nevadí…raději se bez facebooku obejdu a budu doufat, že se tady budu s někým setkávat i nadále ![]()
Neboj budes…ja jsem radsi tady jak jsem jiz psala z nostalgie jsem chodim rada a je mi yo bliz. Hrozne se mi libi jak pises tim vasim hantecem jsi tady tim kazdopadne originalni
Mam problem se jmenem pro druhou slecnu. Prvni je Gabriela jedine jmeno na kterym jsme se doma shodli a vyznam jmena ji pravem nalezi je to bojovnice a ted mame dat co? Pozadavky jsou jasne:vyznam podobny, malo pouzivane jmeno ne proste aby bylo v top desitce a musi se to hodit i k te Gabriele aby to znelo a ne jak „Frantisek- Ismond“
Kde mam hledat? Mate vy nejaky typy? ![]()
@Gabrielka S.
Známí mají Gabrielu a Viktorii.
Kde hledat? V kalendáři nebo knížce o jménech. My budeme hodně vybírat. Hlavně u kluka bude asi problém. stejně jako byl, když jsme vybírali prvně. Poradní hlas bude mít i dcera. Jí se teď líbí Barunka a Pavlík (ten neprojde u nás, máme to jméno spojené s pro nás nepříjemnou osobou). Prostě klučičích se nám moc nelíbí. Ale předpokládáme holku (snad budu vědět příští týden), takže tam asi zase něco jen napíšem do papíru v porodnici ![]()
@Gabrielka S. no já neumím moc po spisovnu…i když vzhledem k profesi úče bych sa to už dávno mohla naučit…ale MY SME ŘEKLI NE
a jedu si furt svoju valaštinu ![]()
@Gabrielka S. no nám eště neřekli co to bude, bo sa mimi pečlivě schovávalo…ale já uvažovala o Madlence nebo Majdalence…ale muž vyměkl (i když než sem byla těhu tak mně bulíkoval že sa mu to taky líbí:-D) a prosazuje si Dominiku (na mňa moc tvrdé) a já sa nebráním ani Sáře…ale moc sa mně líbí, když ta jména majů nejaký význam jak ty píšeš s Gabrielků
Tak nevím co nakonec dáme ![]()
@michell85 ja taky moc chtela Viktorii ale manzel ze ne protoze bracha uz ma Viktora kluka a stejny prijmeni a jmeno jen v zensky podobe ze prej vypadame jak kdyby jsme neumeli pojmenovat dite ![]()
@Gabrielka S.
Taky mně napadá spojení Gábinka a Sabinka. Ale nevím význam toho jména ![]()
@chromecci ne vsak jen v tom pokracuj me to vzdy vycaruje usmev na rtech
jinak Madlenka je moc pekny me se libi ale k nasemu prijmeni by to neslo…ja zase chtela Rozarku dle me krasne staroceske jmeno Rozalie…ale je fakt ze mel trochu pravdu ze v dnesni je to asi trochu pomsta ditku no ![]()