Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, to byla noc… starší holka a manžel o víkendu „přivezli“ od babičky a dědečka střevní chřipku, menší měla problémy s astmatem, tak jsem s ní byla doma.
Nejdříve to chytla starší - Karolínka, včera jsem měla „třetí“ dítě doma - manžela, no a v noci to chytilo tu menší
uff…
doufám, že já tím, že jsem pracovala na interně, že mám aspoň trochu imunitu, i když v tomto případě nevím jestli se na to můžu spoléhat..
![]()
Ahoj holky…
Jsem tu nově registrovaná a proto vás všechny zdravím…
Čekáme čtvrté miminko…
Máme doma tři chlapečky… 10, 8 a 5,5 roku…
Teď jsme 13+3…a konečně přešlo to děsný zvracení a únava…
… Tohle z předešlých těhotenství neznám
… TP máme podle dr. 16.8… Podle UTZ 6.8
Budu tedy ráda, když mě vezmete do party…
![]()
Ahoj holky, tak u malé to trvalo cca 12hodin a teď by snědla vše co vidí
![]()
já zatím ťuk ťuk ok.. nebo alespoň mi je pořád stejně špatně
![]()
Verronicco ahoj
můžu se zeptat?? To bylo plánované čtvrté miminko?
Je super, že už ti je dobře
a tiše závidím ![]()
Plánované nebylo…
( nemám doma ani plenku…vše co jsem měla po klukach, jsem rozdala dal, nikdo s tim uz nepočítal
)
Nějak se zadařilo…
Určitě je ale chtěné od první chvíle prvni nevolnosti.. ![]()
Verronicco jsme na tom hodně podobně, doma mám dvě cácorky, vzhledem k tomu, že pracuji jako lékařka, je podle názorů mojich kolegů dvě děti (hlavně když mají astma a jsou každou chvíli nemocné) víc než dost, část věcí mi „vzala“ povodeň a zbytek jsem asi před půlrokem dala pryč, protože ve vlhkem baráku to vše sflekatělo a stuchlo
takže nemám ani jednu plenku, ale mimi je chtěné od prvního okaminu… co já, ale manžel září jak sluníčko
![]()
Marylko…to mě moc mrzí…Snad už bude jen dobře… To víš ze bude, maminko!..
Jinak taky jsme astmaťáčci
.. Prostřední od 1,5 roka…Ale je to můj kluk a je skvělej..
Krásně to zvládá, za ty roky praxe
Manželé jsou boží, když se radujou…
Náš taťka vyrůstal jako jedináček… Aha tak teď mi došlo proč čekáme další.!..
![]()
Kazdy dite je starost.Je to obrovsky kus zodpovednosti, nekoncici obavy a strach co jen vekem meni podobu, maximalni nasazeni vsech sil i v dobach kdy se citime at uz dusevne nebo fyzicky na krajicku…ale taky nepopsatelny druh lasky a nehy.Neni nic na svete co by mohlo vynahradit lasku k diteti a kdo to nepoznal nevi o cem je rec…proto nesnasim reci typu "deti nechci aspon ne ted, nemame na to cas a je to jen starost. A uplne nesnasim vetu ja mam pejska a mame ho misto miminka je to stejna starost " Jak nekdo muze prirovnat dite k psovi ![]()
Proste nikdy bych i pres ty starosti a vedomi ze si uz nemuzu delat veci kdy chci a jak chci malou nedala je to je vsechno ![]()
@Gabrielka S.
Přesně. Přijde mi že život by byl bez dětí prázdný. Ač je to kolikrát těžké, přeci jen… Ten úsměv, lumpárny…
Taky mam ten pocit. Proste bych nemenila…az s dcerkou mam pocit ze je muj zivot kompletni a ted bude jeste kompletnejsi
jsem zvedava co to bude a jaky to bude az se narodi…jak to zmaknu, co mala i kdyz ted se hrozne tesi, jak to vsechno skloubime a co vsechno nas vlastne ceka
Verronicco
jedináčci to mají vždy těžké, a poté touží po velké rodině ![]()
děti jsou super, vůbec bych neměnila, někdy je to na zabití.. hlavně když spustí obě naráz a já nic nedokážu slyšet jen že mluví
a že jsou to „držky“ výmluvné
(jako maminka) tak jim to jde dost dobře, ale své děti miluji se vším všudy a každý den si jen říkám (a doufám) že budou zdravé a veselé ![]()
@Verronicca zdravím, nově i všechny ostatní
. Z nudy (ležím teď doma se sádrou na noze) pročítám net (jinak nemám moc čas) a potěšilo mě, že je na tom někdo právě teď podobně
také čekám 4.té plánovaně neplánované (lva nebo pannu) a děti do té doby oslaví 12, 10 a 6 let. I když já mám tedy vše schované, ale i jsem dost popůjčovala a je mi čím dál hůř (ani na 12kách v práci mi nebylo tak špatně, i když na noční jsem k ránu na tajňačku zvracela). Průkazka by mě měla čekat v 15tt a mám za sebou jeden utz, který potvrdil těhotenství. Doma máme kluka a 2 holky a kocoura a 3 kočky, tak jsem zvědavá, jestli se mrně bude kočičit nebo se pokusí o vyrovnání stavu. Ale bude zase překvápko ![]()