Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
18.2.16 20:22
@veronikaminarikova píše:
Holky ahoj sem nová, jsem 14+1tt a nemám skoro vůbec chuť k jídlu je to normální? mam trošku strach :/ o mrně že by se mu mohlo něco stát na předchozím ultrazvuku mě zjistily, že malý je menší o 4 dny tak se docela bojím. S pozdravem Veru

ahoj, chuť se zlepší ;-) a určitě mimi není menší tím, že nemáš chuť ;) ono si stejně poroste po svém, netrap se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 21:03

Tak u me zatim vede Sofie, Stela, Laura a Viktorie…kdyby nahodou prece jen kluk jakoze yed iz zase doufam ze ne kdyz mi rekli holku, ale kdyby tak to mel byt Theodor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 21:10

Asi jsem se uz uplne zblaznila nebo ja nevim ale jdu se v brzke dobe podivat na kocarky…premylim nad koupi zanovniho.Uz vim co budu kupovat mam vybrano a nejradsi bych se rozbehla do obchodu…a to jsem ve 13tt :roll: to rikam jsem se zblaznila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.2.16 22:14

@Gabrielka S. na druhou stranu cérenky prý více bojují…a jelikož ta naše těhotenství nejsů zrovna značka IDEÁL:-D tak možná klidně ať si to je aj cérenka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.2.16 22:17

@veronikaminarikova a ptala sas svojého doktora? ;-) já myslím že velikost miminka bych až tak moc neřešila ;-) mně třeba furt říkali ve Zlíně pokaždé na pohotovosti, že to je taky cosi malinké…a nakonec pohoda…všechno v normálu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.2.16 22:28

@Gabrielka S. nááá co je na tom? Já taktéž po kočárkoch už kukám ;-) a jaký máš tip? Já sháním nějaký aspoň trochu do terénu…bo sme takový trochu akční pár a rádi bysme aby s náma bábetko mohlo aj na polňačku a do lesů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 22:41

@chromecci jo jsou to bojovnice. Prvni holka si to opravdu musela vybojovat vsechno a zmakla to na jednicku.Co se kocarku tyce ja jsem mela a mam stale stejny jasny pozadavky: 4 velky kola nejlip nafukovacky, zadny tintitko alla sprceny hole, velkej kos, moderni disegn, trojkombinace, pevny zada u sportaku a poloha mozna i do uplnyho lehu. Musel byt peknej do mesta ale i schopnej vzladnout les a podobnej teren. Nasla jsem a jdu do nej znova Maxi cosi mura 4.Mela jsem za tu dobu v rukach vca 15ruznych kocarku a toto je muj favorit a srdcovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.2.16 22:53

Bydlime v okrajove casti mesta a kousek mam les a za barakem reku se stezkama takze uz se tesim az budu zase v lete drandit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.2.16 06:18

Ahojky jůůůů už se tu řeší jména a kočárky… :dance: to já můžu… My máme jediné jméno u holčičky a to už od druhého našeho těhotenství… :srdce: EMMA :srdce:… A jelikož máme zatím tři chlapečky :lol: Tadeáš Matěj a Vojta…tak už ani jméno pro kluka nevím.. :D Vždycky jsem jmenovala bříško sama od sebe.. Aniž bych věděla co to bude a vždycky klučičím jménem a teď bříšku říkám kočička Emma.. :D tak uvidíme, co nám doktor poví za deset dnů.. :mrgreen: Jména jsme taky vymýšleli podle všelijakých ošklivých přezdívek atd, jak by jim mohly děti říkat ve školce a škole, taky podle příjmení… ;).. a jinak kočárek taky řeším od skoro prvních čárek na testu ;).. A zatím vede BugaBoo a Mamas&Papas…jsme z města, tak kočárek s menšími koly se hodí a na zimu se dá koupit k BugaBoo koupit větší.. I když nemyslím si, že bychom nějak zapadly sněhem.. :lol: a hlavně nesmí kočárek po nějaké době vrzat… :zed: měli jsme hodně kočárků a všechny po čase vydávaly děsný zvuky, namazali jsme a stejnak po nějaké chvíli zase… :nevim: a je jedno jestli byl dražší a nebo levnější… :lol: Nejradsi bych už nakoupila celou výbavu.. :lol: a to jsem 14 + 2 podle ms a podle UTZ o deset dní víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.2.16 13:24

@Gabrielka S. super tip…zrovna to omrknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.2.16 13:27

@Verronicca jojo…je krásné si všechno postupně plánovat a těšit sa :-D tak to už máš doma dobrý gang teda :-D Emma je hezké…akorát u nás v rodině už to je…tož zase nic :-D já vůbec nevím co to bude…asi nemám žádné takové ty pocity :-D nebo si nechcu přiznat že to bude cérenka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
19.2.16 13:29

Kočárek si necháme stejný jako u první. Kupovali jsme neutrální barvu, takže je fakt jedno jestli je to kluk nebo holka. Potřebujeme kočárek do města, ale i do terénu. Za domem máme obrovský park s lesními cestami, vyjíždíme často na výlety. Je celkem skladný a hlavně má dlouhou korbu a prodloužený sporťák. To byla jedna z hlavních podmínek - věděli jsme, že budeme mít dlouhé dítě, navíc podzimní, takže byla jistota, že obřík se do korby musí vejít i s fusakema to několik měsíců. Máme Firkon Verano Long. Teď je i nějaká vylepšená varianta (má jí švagr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.2.16 13:29

@Gabrielka S. su moc náročná když říkám, že mně chybí na vajíčku nejaká stříška? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
19.2.16 13:31
@chromecci píše:
@Gabrielka S. su moc náročná když říkám, že mně chybí na vajíčku nejaká stříška? :-D

Ne, taky jsme chtěli a několikrát využili. je ododendavací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.2.16 13:39

@michell85 ahááá…v tom případě vypadá moooc dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie