Poradna duly
Jana Čurdová
@veronikaminarikova píše:
Holky ahoj sem nová, jsem 14+1tt a nemám skoro vůbec chuť k jídlu je to normální? mam trošku strach :/ o mrně že by se mu mohlo něco stát na předchozím ultrazvuku mě zjistily, že malý je menší o 4 dny tak se docela bojím. S pozdravem Veru
ahoj, chuť se zlepší
a určitě mimi není menší tím, že nemáš chuť
ono si stejně poroste po svém, netrap se ![]()
Tak u me zatim vede Sofie, Stela, Laura a Viktorie…kdyby nahodou prece jen kluk jakoze yed iz zase doufam ze ne kdyz mi rekli holku, ale kdyby tak to mel byt Theodor.
Asi jsem se uz uplne zblaznila nebo ja nevim ale jdu se v brzke dobe podivat na kocarky…premylim nad koupi zanovniho.Uz vim co budu kupovat mam vybrano a nejradsi bych se rozbehla do obchodu…a to jsem ve 13tt
to rikam jsem se zblaznila
@Gabrielka S. na druhou stranu cérenky prý více bojují…a jelikož ta naše těhotenství nejsů zrovna značka IDEÁL:-D tak možná klidně ať si to je aj cérenka ![]()
@veronikaminarikova a ptala sas svojého doktora?
já myslím že velikost miminka bych až tak moc neřešila
mně třeba furt říkali ve Zlíně pokaždé na pohotovosti, že to je taky cosi malinké…a nakonec pohoda…všechno v normálu ![]()
@Gabrielka S. nááá co je na tom? Já taktéž po kočárkoch už kukám
a jaký máš tip? Já sháním nějaký aspoň trochu do terénu…bo sme takový trochu akční pár a rádi bysme aby s náma bábetko mohlo aj na polňačku a do lesů ![]()
@chromecci jo jsou to bojovnice. Prvni holka si to opravdu musela vybojovat vsechno a zmakla to na jednicku.Co se kocarku tyce ja jsem mela a mam stale stejny jasny pozadavky: 4 velky kola nejlip nafukovacky, zadny tintitko alla sprceny hole, velkej kos, moderni disegn, trojkombinace, pevny zada u sportaku a poloha mozna i do uplnyho lehu. Musel byt peknej do mesta ale i schopnej vzladnout les a podobnej teren. Nasla jsem a jdu do nej znova Maxi cosi mura 4.Mela jsem za tu dobu v rukach vca 15ruznych kocarku a toto je muj favorit a srdcovka ![]()
Bydlime v okrajove casti mesta a kousek mam les a za barakem reku se stezkama takze uz se tesim az budu zase v lete drandit ![]()
Ahojky jůůůů už se tu řeší jména a kočárky…
to já můžu… My máme jediné jméno u holčičky a to už od druhého našeho těhotenství…
EMMA
… A jelikož máme zatím tři chlapečky
Tadeáš Matěj a Vojta…tak už ani jméno pro kluka nevím..
Vždycky jsem jmenovala bříško sama od sebe.. Aniž bych věděla co to bude a vždycky klučičím jménem a teď bříšku říkám kočička Emma..
tak uvidíme, co nám doktor poví za deset dnů..
Jména jsme taky vymýšleli podle všelijakých ošklivých přezdívek atd, jak by jim mohly děti říkat ve školce a škole, taky podle příjmení…
.. a jinak kočárek taky řeším od skoro prvních čárek na testu
.. A zatím vede BugaBoo a Mamas&Papas…jsme z města, tak kočárek s menšími koly se hodí a na zimu se dá koupit k BugaBoo koupit větší.. I když nemyslím si, že bychom nějak zapadly sněhem..
a hlavně nesmí kočárek po nějaké době vrzat…
měli jsme hodně kočárků a všechny po čase vydávaly děsný zvuky, namazali jsme a stejnak po nějaké chvíli zase…
a je jedno jestli byl dražší a nebo levnější…
Nejradsi bych už nakoupila celou výbavu..
a to jsem 14 + 2 podle ms a podle UTZ o deset dní víc ![]()
@Verronicca jojo…je krásné si všechno postupně plánovat a těšit sa
tak to už máš doma dobrý gang teda
Emma je hezké…akorát u nás v rodině už to je…tož zase nic
já vůbec nevím co to bude…asi nemám žádné takové ty pocity
nebo si nechcu přiznat že to bude cérenka ![]()
Kočárek si necháme stejný jako u první. Kupovali jsme neutrální barvu, takže je fakt jedno jestli je to kluk nebo holka. Potřebujeme kočárek do města, ale i do terénu. Za domem máme obrovský park s lesními cestami, vyjíždíme často na výlety. Je celkem skladný a hlavně má dlouhou korbu a prodloužený sporťák. To byla jedna z hlavních podmínek - věděli jsme, že budeme mít dlouhé dítě, navíc podzimní, takže byla jistota, že obřík se do korby musí vejít i s fusakema to několik měsíců. Máme Firkon Verano Long. Teď je i nějaká vylepšená varianta (má jí švagr).
@Gabrielka S. su moc náročná když říkám, že mně chybí na vajíčku nejaká stříška? ![]()
@chromecci píše:
@Gabrielka S. su moc náročná když říkám, že mně chybí na vajíčku nejaká stříška?
Ne, taky jsme chtěli a několikrát využili. je ododendavací.